Hvad er dit perfekte TV?

Med så mange modeller og funktioner kan det være svært at beslutte, hvilket TV, der er bedst at købe. Lad os hjælpe dig med at vælge et Sony TV, der vil tage din underholdning til et helt nyt niveau.

OLED eller LCD?

Ud fra skærmtype

Der er to typer skærme tilgængelige, OLED og LCD, begge med hver sine unikke egenskaber. Vores ekspertise inden for fjernsyn lader os levere spændende oplevelser på både OLED og LCD TV. 

OLED: Dybere skygger, klarere højlys

Vores OLED-skærme har mere end otte millioner selvoplysende pixels, der styres præcist og individuelt. Da hver eneste pixel kan tændes og slukkes fuldstændigt, er forskellen mellem lys og mørk stærkt forbedret i forhold til almindelig skærme, hvilket giver fantastisk dybe nuancer af sort og blændende lys. Takket være Cognitive Processor XR og vores unikke teknologi til panelstyring boostes farver og kontrast for at vise utroligt realistiske billeder. De giver nøjagtige detaljer, dybde og tekstur i mørke scener, hvilket gør OLED-TV'er særligt velegnede til film.

Papegøje, der glatter sine fjer
Et bredt farvespektrum til virkelighedstro farver og nuancer

Med Cognitive Processor XR kan OLED-TV'er få mere end en milliard farver frem på skærmen. Sammen med vores panel med en bred farveskala og menneskecentreret processor analyserer den alle farvernes mætning, nuance og lysstyrke for at levere naturlige nuancer og enestående detaljer.

To flerfarvede fisk, der cirkler om hinanden på en sort baggrund
Rene sorte nuancer giver virkelighedstro dybde og tekstur

Vores Cognitive Processor XR™ analyserer visuelle oplysninger og forbedrer billederne på samme måde, som dine øjne fokuserer på, så du aldrig går glip af en eneste detalje i blændende lys eller dyb skygge.

Tre dinosaurer på et TV, der udsender lydbølger fra skærmen, hvor to af dinosaurerne brøler
Skærmhøjttaler, biograflignende lyd

Med Acoustic Surface Audio+ i OLED-TV'er fra Sony kommer lyden direkte fra skærmen, så det, du hører, kommer fra det, du ser, og gør seeroplevelser meget mere medrivende.

LCD: Klare, farverige scener

LCD-TV med baggrundsbelysning fylder skærmen med lysstyrke, der præcist gengiver farverige scener selv i lyse rum. Vores Mini LED- og Full Array LED-TV'er benytter vores Cognitive Processor XR, der giver en fuldstændig enestående kontrast. Når dette kombineres med vores unikke baggrundsbelysningsteknologier, bliver lyset på skærmen kontrolleret ned til mindste detalje i lyse scener, fyldt med masser af realistiske kontraster.

Vinklet TV-skærm med en strand ved solnedgang. Det samme vises nederst, men med MINI LED-lys, der præcist viser, hvordan skærmen oplyses.
Mini-LED

Vores seneste TV'er med Mini LED kontrollerer områder af baggrundsbelysningen, så mørke og lyse sider vises tydeligt. Da Mini LED'er er meget mindre end normale Full Array LED'er, skal de kontrolleres mere præcist. TV'er med Mini LED har yderst nøjagtig styring af baggrundsbelysning, som er unikt for Sony – XR Backlight Master Drive. Derfor ser du den bedste og mest nøjagtige kontrast uden overstråling. Scenerne er fulde af blændende lys, dybe sorte nuancer og naturlige mellemtoner

En person, der laver et skateboardtrick med baggrundsbelysningsskærmen bagerst, der viser, hvordan scenen oplyses
Full Array LED

Med Full Array LED-baggrundsbelysning er der LED'er over hele skærmen. Dermed justeres LED'ernes styrke og intensitet mere nøjagtigt. Så lyset bliver brugt, hvor der er brug for det, og de mørke dele forbliver mørke. Derudover justerer XR Contrast Booster lysstyrken ved udsving i skarpe lysglimt og dybe sorte nuancer i skygger. Scener ser mere realistiske ud med ekstra dybde og detaljer.

HVILKEN STØRRELSE TV ER DEN RIGTIGE FOR DIG?

Ud fra skærmstørrelse

Der er vigtige beslutninger, når du vælger dit TV. Lær, hvordan du vælger det rigtige TV til dine behov, og se, hvordan du kan maksimere dets størrelse. Du har ikke brug for et stort rum for at købe et større TV. Udvikling i teknologi og design betyder, at du kan have en større skærm i dit eksisterende rum.

Derfor er synsafstanden vigtig
Derfor er synsafstanden vigtig

På moderne 4K TV'er med forbedret opløsningsevne er billeder skarpe og jævne, også når du sidder tæt på skærmen eller ser på en større skærm. Generelt anbefaler vi, at højden af TV'et er to tredjedele af afstanden mellem TV'et og din position.

Synsafstand: ①90 cm: 49" ②100 cm: 55" ③120 cm: 65" ④140 cm: 75" ⑤160 cm: 85"

Se mere med en tyndere kant
Se mere med en tyndere kant

Med tyndere kanter på vores nyeste TV-apparater kan du nu vælge en større skærm uden at øge den samlede størrelse af dit TV. Din seeroplevelse bliver også mere fordybende, når du opdager, at du fokuserer på handlingen og ikke på rammen omkring skærmen.

HVAD NYDER DU PÅ DIT TV?

Ud fra hvad du ser

Måske er det film med biograflyd, sport med stadionatmosfære eller adrenalinfyldte spil med masser af detaljer. Tænk over, hvad du vil nyde på dit TV og find fjernsyn, der maksimerer de oplevelser.

Elsker du at se film?

Film har en masse mørke scener, så det er vigtigt at have et TV med dybe sorte farver og blændende lys til at give liv til scenerne med dybde og detaljer. Du bør også have harmoni mellem det, du ser og det, du hører, så du kan nyde en mere realistisk, biograflignende oplevelse.

Tre dinosaurer på et TV, der udsender lydbølger fra skærmen, hvor to af dinosaurerne brøler
Film på OLED

De over otte millioner selvoplysende, individuelt aktiverede pixels gør OLED i stand til at øge intensiteten af lys og mørke, hvilket gør OLED-TV særlig velegnet til sci-fi-, gyser- og actionfilm. Acoustic Surface Audio™-teknologi, der får lyden til at komme fra skærmen, matcher billeder med lyd så præcist, at du kan høre stemmerne fra der, hvor personerne står, og ikke bare fra siderne – ligesom i biografen.

Opdelt billede af to skærme. Forrest er billedet opdelt med én side, der viser bedre lysstyrke og kontrast. Bagerst er skærmen også opdelt for at vise, hvordan skærmen foran oplyses forskelligt på hver side.
Film på LCD

Vores Mini LED- og Full Array LED-TV'er med vores unikke baggrundsbelysningsteknologier gør billederne mere realistiske ved at aktivere baggrundsbelysningen uafhængigt og booste lysstyrken i lysere områder. Derfor er et LCD-TV et godt valg, hvis du kan lide film med masser af lys og solrige scener som familiefilm og animationer.

Nyder du sport?

Problemet med at se hurtig sport som fodbold og motorsport er slør. Vær sikker på, at du vælger et TV med forbedret skarphed for at se det hele klart.

Klar sport på OLED
Sport på OLED

OLED har millioner af uafhængigt oplyste pixels for ekstraordinær skarphed. Selv når du ser sport med hurtig bevægelse, ser du minimalt med efterbillede eller slør. 

Motionflow og X-Motion Clarity
Sport på LCD

Kig efter XR Motion Clarity™, en teknologi fra Sony, der reducerer slør ved at indsætte sorte billeder mellem billeder. Det bruger en uafhængig panelstyring til at optimere lysudsendelse og holde scener klare uden at miste lysstyrke.

① Billede med XR Motion Clarity
② Billede uden XR Motion Clarity

Vild med spil?
Perfect for PlayStation®5

BRAVIA XR™ TV'er er designet til at fungere godt sammen med PlayStation®5-konsoller. Sammen skaber BRAVIA XR og PS5™ en utrolig oplevelse med fordybende billede og lyd, så du føler, at du befinder dig midt i handlingen.

Du er en vinder med 4K/120fps

Vores TV'er med 4K/120 FPS angivet i HDMI 2.1 giver dig jævn og tydelig bevægelse, som giver dig en flydende spiloplevelse.

Responsiv gaming, problemfri styring

Kom hurtigt i gang. Du skal bare tilslutte et HDMI-kabel, og så vil BRAVIA XR genkende, når en konsol er tilsluttet og automatisk skifte til spiltilstand. Du får jævn og responsiv gameplay.

Nyheder, der viser fordelen ved X-Reality PRO
Ser du tv-shows, nyheder og meget mere?

Selv om 4K TV bliver mere populære, bliver nogle TV-programmer, f.eks. serier og nyheder stadig sendt i lavere opløsning end 2K. Hold øje med TV'er med XR 4K-opskalering, der opskalerer indhold med lav opløsning, så det kommer tættere på 4K, via en unik Sony-database.

Vil du nyde apps?

Opdag nye film og serier med forslag, der er baseret på det, du har set, og dine interesser. Du kan også tilføje til din Watchlist direkte fra din telefon, så du altid får de nyeste opdateringer. Med Google Play får du over 7.000 apps og spil på dit TV.

BRAVIA TV med Venom på skærmen
BRAVIA CORE

Der ligger masser af film klar, der kun venter på dig, i BRAVIA CORE-appen på dit TV. Nyd op til to års ubegrænset streaming af film, og vælg op til ti film, der kan indløses, blandt hundredvis af de nyeste udgivelser og klassiske storfilm.

En mand ved et videoredigeringsbord
Creator Calibrated Mode

BRAVIA XR TV'er har Creator Calibrated Mode, der kan optimere billedindstillingerne, mens du ser indhold på Netflix og BRAVIA CORE. Netflix Adaptive Calibrated Mode giver dig mulighed for se Netflix-indhold i forhold til lyset i rummet.

SKÆRMLYD, LIGESOM I BIOGRAFEN

Ud fra lydoplevelse

Hvis du leder efter en virkelig fordybende oplevelse, så match lyd med billeder. Vælg et TV med lyd-fra-skærm-teknologi, så det, du kan høre, kommer fra det sted, hvor det skal. Dette er specielt vigtigt på store TV, hvor lyden kan komme langt fra centrum af skærmen.

OLED: Fordyb dig i lyd, der bevæger sig sammen med billedet

Med Acoustic Surface Audio-teknologi fra Sony vibrerer skærmen, så lyden synes at følge med handlingen og kommer fra det sted, som den forventes at komme fra. 

LCD: Vær midt i handlingen med lyd fra skærmen. 

Med Acoustic Multi Audio fra Sony lader lyden til at komme direkte fra midten af skærmen og passer perfekt til billedet.