BÆRBAR RADIO

Produktanmeldelser

Vejl. Udsalgspris

kr 330,00

(VAT)
13

4.0 baseret på 13 brugeranmeldelser

5
6
0
1
1
Lydkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Bemærk: Produktanmeldelser kan indeholde produktvarianter. Nogle produktvarianter, tjenester og/eller funktioner, der er nævnt i produktanmeldelser, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

Mest nyttige positive
0

très bon produit de grande qualité

ICF-306 09-09-2016 af tounette (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

petit poste radio très simple d'utilisation et qui fonctionne très bien. Le son est très bon. très bon produit qualité/prix

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

5

0

Mest nyttige kritiske
0

Trop encombrant

ICF-306 24-01-2020 af mimijeje (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

J'ai depuis de nombreuses années un petit poste SONY qui a "rendu l'âme". M'étant renseigné dans plusieurs enseignes pour trouver le même il m'a été répondu qu'il s'agissait du plus petit SONY. Dimensions : 18,5 x 9,5 x 4,5 cm au lieu de 13 x 7,5 x 2,5 cm ! Voici le précédent :

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Mindre god

Design

Mindre god

Brugervenlighed

Dårlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

13 brugeranmeldelser

0

Good performance

ICF-306 10-01-2022 af periscop (Storbritannien)

Well, I buoght my Sony a month ago, and I can tell that I'm very satissfied vith the sensitivity and the accoustic performance of this receiver. There is one thing that I would like to be done different: the On/OFF switch. I would like it to be separate, or on the potentiometer, not combined with the band switch. In rest, everithing is OK.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

ToP!

ICF-306 28-04-2020 af BEN Bradley (Tyskland)

Ein kleines aber feines Kofferradio aus dem Hause SONY. Und wie viele was von dort kommt, einfach nur gut (trotz Made in China). Gefälliges Design mit leicht zu bedienende Drehregler, der Sendereinstellknopf sogar überraschend genau und leichtgängig. Guter Ton kommt aus den relativ großen Lautsprecher, klar und deutlich die Stimmen, die Musik schallt sogar einen minimalen Bass aus. Der FM Empfang ist präzise mit vielen gefundenen Sender, ebenso, und das überrascht auch, der MW Empfang, vor allem Abends, dank dem bereits erwähnten präzisen Drehregler ist es hier sehr gut möglich auch schwache Sender einzufangen. Die Teleskopantenne ist nicht zu lang, stabil, dreh und schwenkbar, lässt sich auch sicher wieder am Gehäuse einklinken. Die 2 kleine Leuchtdioden (rot und grün) vollenden das klare Design der Front welche im Klarlack gehalten wird, ja etwas Kratzanfällig. Rot steht hier für Empfang, Grün für die Stromversorgung, geht diese LED aus wird es Zeit für ein Batteriewechsel. Davon werden 2 benötigt, diese halten aber sehr lange (100Stunden ca. bei moderater Lautstärke). Ich kann dieses analoge Radio jedem empfehlen der Design, Empfang und Sony schätzen weiß.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Trop encombrant

ICF-306 24-01-2020 af mimijeje (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

J'ai depuis de nombreuses années un petit poste SONY qui a "rendu l'âme". M'étant renseigné dans plusieurs enseignes pour trouver le même il m'a été répondu qu'il s'agissait du plus petit SONY. Dimensions : 18,5 x 9,5 x 4,5 cm au lieu de 13 x 7,5 x 2,5 cm ! Voici le précédent :

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Mindre god

Design

Mindre god

Brugervenlighed

Dårlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Portable radio

ICF-306 08-11-2019 af truropirate (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

made the choice because of price , size and looked easy to operate

Lydkvalitet

God

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Simply the best...

ICF-306 08-09-2018 af Dorjee (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Happy enough to get sony than any other products. Sony the best

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

neat

ICF-306 07-08-2018 af fredthin (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

slightly tinny previous model had thin/soft switch this has no tone adjustment but still good for the money

Lydkvalitet

God

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Très bonnne radio vintage !

ICF-306 20-09-2017 af Ben83 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

J’ai acheté cette radio il y a un peu plus d´un an et je n’ai ni changer les piles ni eux de problème particuler pour l’instant, son look vintage ma séduit je dois l’avouer :)

Lydkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Great weekend buy

ICF-306 08-01-2017 af Shortone (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I got this as a present for Christmas & I sm delighted with it. It's compact & has a great sound.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

très bon produit de grande qualité

ICF-306 09-09-2016 af tounette (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

petit poste radio très simple d'utilisation et qui fonctionne très bien. Le son est très bon. très bon produit qualité/prix

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

5

0

0

Ok

ICF-306 28-03-2016 af Mau 54 (Italien) Godkendt køber Godkendt

Funziona benissimo suono perfetto maneggevole ottimo design

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Très simple d'utilisation

ICF-306 10-01-2016 af USERAlain (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Ce modèle est très basique mais correspond très bien à mon attente. Le son FM est très correct.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Récepteur radio PO-FM

ICF-306 26-12-2015 af malbonna (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Radio destinée à être déplacée dans plusieurs pièces d'une maison.

Lydkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

Bof

ICF-306 23-11-2015 af phmr (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Son médiocre et utilisation très basique par rapport aux autres modèles de la gamme.

Lydkvalitet

Dårlig

Funktioner

Mindre god

Design

Dårlig

Brugervenlighed

Mindre god

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

4