Gå til indhold

PlayStation®

Det ultimative hjemmeunderholdningscenter starter med PlayStation®. Uanset om du er til spil, HD-film, fjernsyn, musik eller det hele, tilbyder PlayStation® noget fantastisk for alle.

Gå efter det bedste

Uovertruffent indhold, spil, apps og eksklusivt indhold gør PlayStation®4-systemet til det bedste sted at spille. Og med markedets hurtigste processor og hukommelse løfter PS4™ spil op på et nyt niveau.

Bryder grænser

Hvordan gjorde Sony sig fortjent til titlen "Verdens bedste konsol"? Ved at starte fra bunden. Vi begyndte med en 8-core AMD Jaguar-processor - og toptunede den til maksimal ydelse. Og 1,84 TFLOPS-grafikchippen plus den banebrydende GDDR5 RAM giver udviklerne enestående potentiale til næste generation af spil.

  • Seriøs hardware
  • Øjeblikkelig deling
  • Streaming download

Den turboladede PS4 Pro

Opdag fremtidens spil med vores mest kraftfulde konsol nogensinde. PS4 Pro leverer dynamisk 4K-gaming og underholdning samt flot HDR-grafik og understøtter hurtigere billedhastigheder for at give uovertrufne spiloplevelser.

Velkendt fornemmelse, rigere oplevelse

Opdaterede kontrolfunktioner

Opdaterede kontrolfunktioner

Behold den fulde kontrol over dit spil med de to analoge pinde, udløserknapper og en ny kapacitiv touchpad.

Lysstribe

Lysstribe

Få overblik over modstandernes sundhedstilstand og anden vigtig spilinfo med LED-lyset i 4 farver, der synkroniseres efter spillets handlinger.

Live the game

PlayStation® VR

Opdag en ny verden af uventede spiloplevelser med PlayStation® VR. Omdefiner dine forventninger til fordybelse i gaming, med øjeblikke, der er så intense, at din intuition tager over.

PlayStation®Store

Få adgang til film, musik og spil for flere spillere via PlayStation®-onlineuniverset.

PlayStation®Store

Butikken er helt nydesignet for at gøre det mere behageligt end nogensinde at hente spil, film, TV-serier m.m.

PlayStation®Plus

Ét enkelt medlemskab på tværs af PlayStation®-systemer giver dig nye spil, eksklusive rabatter, tidlig adgang til spil og fulde prøveversioner.

PlayStation®Plus

FOR EJERE