Rene sorte billeder. Smukt matchet lyd. Dette er Sony OLED.

Fantastiske billeder med rene sorte og levende farver på et OLED-TV. Vores OLED-TV’er, drevet af Cognitive Processor XR™, løfter billede og lyd til et højere niveau med virkelighedstro kontrast og medrivende lyd, der matcher billedet.

Millioner af mesterligt styrede, selvoplysende pixels

Pixels er individuelt styrede på en OLED-skærm med dybe sorte farver og blændende lys. Takket være Cognitive Process XR og vores unikke teknologi til panelstyring boostes farver og kontrast for at vise utroligt realistiske billeder.

Et bredt farvespektrum til virkelighedstro farver og nuancer

XR Triluminos Pro™, der er drevet af vores Cognitive Processor XR™, giver mere end en milliard farver på skærmen. Sammen med vores omfattende farveskala og menneskecentrerede processor analyserer den hver farves mætning, nuance og lysstyrke for at levere naturlige nuancer og unikke detaljer.

Vores bredeste palet af farver, naturlig og farvestrålende

Vores nye A95K OLED-TV (QD-OLED) har millioner af individuelle, selvoplysende pixels for at levere flere farver end nogensinde før. I kombination med Cognitive Processor XR™ vises mætningen, nuancerne og lysstyrken i hver eneste farve i udsøgte detaljer, der afslører fine nuancer og forskelle, som du normalt kun kan se i den virkelige verden.

Billede af dinosaurer, der viser, hvordan Acoustic Surface-teknologi afspiller lyd fra det rette sted i en scene
Skærmhøjttaler, biograflignende lyd

Med teknologien Acoustic Surface Audio+ kommer lyden direkte fra skærmen på Sony OLED TV, så lyden passer perfekt med billedet, og du får en bedre oplevelse. Hør lyden fra det rigtige sted.