Udforsk en verden, der er helt autentisk

Kom tættere på virkeligheden med OLED fra Sony

Med mere end 8 millioner selvoplysende, individuelt styrede OLED-pixel bliver du i stand til at se ægte sort, en utrolig kontrast og realistiske farver. Det er en betagende oplevelse som ingen anden.

Ren sort, perfekt billede 

Vores OLED-pixel fungerer enkeltvist og kan slukkes helt for at levere absolut sort. Dette uovertrufne kontrastniveau afslører detaljer, dybde, teksturer og farver i et billede, som er forbløffende realistisk. 

Sony OLED-skærm
OLED
Almindelig skærm
ALMINDELIG

Mere levende farver med ægte sort

Vi opfatter farver forskelligt afhængigt af, hvad de er omgivet af. Farverne bliver først for alvor levende, når de er omgivet af ægte sort. 

Millioner af OLED'er, der styres enkeltvist

Denne skærm har millioner af selvoplysende OLED-pixels, som kan aktiveres enkeltvis for at gengive meget virkelighedstro billeder. Da hver pixel lyser op uafhængigt af de andre, vil du se mere præcise detaljer, farver og skygger i hver eneste scene.

Sony OLED-TV med billede af bjerglandskab på skærmen

Pålidelig OLED-teknologi fra Sony

Vores OLED-TV er designet til at undgå fastbrændte billeder. De unikke processorer fra Sony registrerer, hvis der er et statisk billede på skærmen, og skifter pixels for at undgå fastbrænding af billedet.

Intet slør, kun fuldstændigt klare scener

Selv scener med hurtig bevægelse er helt uden slør - du kan se alt med perfekt klarhed. Hver eneste pixel kan skifte fra slukket til fuldt oplyst på en brøkdel af et sekund. 

Almindelig skærm med slør
Billeder uden slør
OLED
Almindelig
  • OLED
  • Almindelig

Et fantastisk syn fra alle vinkler

Se billeder, der er klare og tydelige fra enhver vinkel. Når du samler familien for at nyde skærmen, vil alle have et fantastisk udsyn til begivenhederne.