Lille i transport, stor i lyd

HT-SF200 er en alt-i-en soundbar med indbygget subwoofer. Sony gik langt for at give den fuld lyd med et mindre aftryk. Fordi den er mindre end konventionelle soundbarer, er den også meget mere energieffektiv at transportere.

Et elegant kabinet med fyldig lyd i en mindre pakke

Sony bekymrer sig om både brugeroplevelse og miljøet. Det opfindsomme design lyder fantastisk og er over 50 % mindre – både enheden og dens indpakning, hvilket minimerer ressourceforbrug og bevæger sig tættere på vores mål om neutralt miljøaftryk. 

HT-SF200’s lille størrelse er enorm for bæredygtigheden

Godt design for mennesker og miljøet

Øko-effektivitet var et af de vigtigste designmål for HT-SF200. Målet var at skabe en alt-i-en soundbar med fuld lyd og en nedsat størrelse for væsentligt at øge effektiviteten i logistik og transport.

Små og tiltalende designdimensioner
Små og tiltalende designdimensioner

Det enkle design med ét kabinet er lettere at sætte op sammenlignet med soundbarer med separate subwoofere, og produktstørrelsen er reduceret med næsten 80 %.

Nedskæring af unødvendig størrelse
Nedskæring af unødvendig størrelse

HT-SF200 vejer kun 2,3 kg – så meget som 65 % mindre end konventionelle subwoofer-soundbarer, og den lille størrelse integreres mindre påfaldende med dit interiør.

Når størrelsen falder, stiger effektiviteten af forsendelsen
Når størrelsen falder, stiger effektiviteten af forsendelsen

Størrelsen af hver pakket produkt (indpakket tilstand) reduceres med ca. 59 %, så antallet af produkter pr. palle øges. Dette bidrager til en CO2-reduktion på ca. 63 % pr. produkt og større håndteringseffektivitet under transporten.

Innovativt akustisk design for kraftfuld bas

Sony har udtænkt nye løsninger for en fyldig og kraftfuld bas i en kompakt soundbar i ét kabinet. Specielle lydkanaler fra den indbyggede subwoofer til basporte i begge ender af soundbaren giver lyd i høj kvalitet fra en diskret og elegant komponent.

Den indbyggede subwoofer var nøglen

Teppei Itagaki

Sony Home Entertainment & Sound Products Inc.

Teppei Itagaki

Som svar på det voksende soundbar-markeds krav om at passe til interiøret, pladsbesparelse og fri opstilling sigtede vi ikke blot mod at indbygge subwooferen, men også at gøre det på den halve plads. Der er flere udfordringer ved at indbygge subwooferen, herunder at store mekaniske vibrationer skal undertrykkes, for at bassen kan strømme ud uden at påvirke de andre højttalere. Den store forstærkerudgang, som subwooferen kræver, skal også drives af en strømforsyning med lille kapacitet. Vi løste disse problemer et for et.

At have gjort subwooferen mindre og placeret den indeni har også tilladt os at opfylde miljømæssige mål som f.eks. bedre økonomi i brugen af materialer og mere effektiv transport. Vi har til hensigt at fortsætte med at bruge denne form for miljøbevidst design i fremtiden

Se flere produkter fra Sony med miljøvenlige egenskaber

Ny genbrugt emballage til aibo
Ny genbrugt emballage til aibo

En revolutionerende emballage har set dagens lys. aibo ankommer bekvemt pakket ind og beskyttet i en filtpakke, der er produceret af 50 % genbrugte PET-plastikflasker (polyethylenterephthalat).

PlayStation
PlayStation®

Du kan opleve fantastiske virtuelle verdener med kraften fra PlayStation®. Opdag, hvordan Sony arbejder for reduceret miljøpåvirkning og energibesparelse i den virkelige verden.

Hovedtelefoner
Hovedtelefoner

Som et led i bestræbelserne på at spare på ressourcerne arbejder Sony på at reducere mængden af plast, der bliver brugt i emballagen til hovedtelefonerne, betydeligt.