Billeder af MV1 musikvideooptager
Billeder af MV1 musikvideooptager
Billeder af MV1 musikvideooptager
Billeder af MV1 musikvideooptager
Billeder af MV1 musikvideooptager
Billeder af MV1 musikvideooptager

Funktioner

Lineær PCM- og AAC-lydformater for alsidig optagelse

Optager i ukomprimeret lineær PCM (LPCM) eller AAC for lyd i CD-kvalitet og nem upload

Vidvinkel 120° Carl Zeiss® Tessar®-objektiv

Carl Zeiss® Vario-Tessar ®-objektivet med 120 ° vidvinkel optager ikke bare video i høj kvalitet med fremragende opløsning, kontrast og farvegengivelse, dets vidvinkel giver dig også mulighed for at få hele bandet og scenen ind i rammen…på kort afstand. Ideelt til alt fra optagelse i øvelokalet til liveoptræden.

Exmor® R CMOS-sensoren er ideel til svag belysning

Exmor R® CMOS-sensoren fra Sony er ekstremt følsom, hvor den indfanger ansigtsudtryk og hurtige bevægelser, selv i mørke omgivelser som f.eks. i studier og på scener.

Dyb stereolyd med 120° X/Y-mikrofon

HDR-MV1's 120° "krydsåbnede" mikrofonkonfiguration optager stereolyd, men, i modsætning til smartphones og konventionelle videokameraer, gør dets vidvinkel det muligt for dig at optage enhver tone fra bandet, selv under trange forhold. Endvidere kan det optage med fokus på midten, så en musikgruppes hovednavn - sædvanligvis forsangeren - aldrig kommer ude af syne.

Mulighed for ekstern mikrofon

Brug din foretrukne mikrofon, når du optager, ved bare at tilslutte den via MIC IN-stikket

One touch-fjernbetjening og one touch-deling

One-touch-fjernbetjening giver dig mulighed for at bruge din smartphone eller tablet som fjernbetjening til et digitalkamera, og one touch-deling giver dig mulighed for at overføre dine fotos og videoer fra dit kamera. ...I begge tilfælde kan du, ved at installere Imaging Edge Mobile-appen på din NFC-aktiverede Android-smartphone eller -tablet, undgå komplekse opsætningssekvenser og oprette trådløs forbindelse ved blot at trykke din enhed mod kameraet. Du er nu klar til at betjene kameraet fra din smartphone for at tage et foto fra et sted, som du ikke tidligere havde mulighed for at komme til, eller blot være med på dit eget gruppebillede samt overføre dem øjeblikkeligt til din smartphone til deling på sociale netværk. Ingen NFC? Intet problem. Du kan også parre enhederne manuelt.

Få mere at vide

30 p HD-videooptagelse af høj kvalitet

Optag 1920x1080/30p HD-video i høj kvalitet, selv i situationer med svag belysning. mp4-formatet er ideelt til at nyde og dele dine HD-film på en PC, Mac® eller internettet.

Poleret afspilning med synkronisering af lyd og mundbevægelser

Juster timingen af billede og lyd. Synkronisering af lyd og mundbevægelser justerer lyden på HDR-MV1, når billedet overføres til andre enheder. Du får afspilning, der altid ser professionel ud.

Juster optageniveauer manuelt, få nemmere overblik med den 2,7" LCD-skærm

Kontroller, finjuster og forbedr optagelseskvaliteten - hurtigt. Juster optagelsesniveauet manuelt i 31 trin, og indstil et passende niveau til dit særlige spillemiljø. Du kan også hurtigt få overblik over optagelsesniveauet på den klare 2,7" LCD-skærm.

Oplad batteriet, og overfør data samtidigt med USB-porten

HDR-MV1 er udstyret med en USB-port til samtidigt at oplade batteriet og få adgang til indholdet på en computer. Endvidere kan brugere ved hjælp af det medfølgende batteri og AC-adapter (købes separat, AC-UD-10) betjene enheden, mens den oplades.

Low-cut-filter reducerer støj og gør lyden klar

Musikvideooptageren er udstyret med et low-cut-filter til reduktion af lavfrekvente lyde. Perfekt til reduktion af støj fra f.eks. klimaanlæg og eller vind under optagelse. Din video lyder fantastisk, selv ved optagelse under de mest udfordrende forhold.

Den kan også anvendes som lineær PCM-optager

Nogle gange ehar du ikke brug for et billede - f.eks. når du optager en sang, der er under indspilning, for at dele den med bandmedlemmerne. HDR-MV1 fungerer også som en hurtig og nem lineær PCM, der kun optager lyd. Og den er udstyret med en lille højttaler, der gør det muligt at lave et nemt lydtjek uden øretelefoner.

Stativbeslag for klippefaste optagelser

Glem det rystede håndholdte look, du får med iPhones og nogle videokameraer. Få det professionelle look med rene, klare billeder, når du bruger det indbyggede stativbeslag til fastgørelse af HDR-MV1 på et stativ.

Linjeindgang til tilslutning af eksternt udstyr

Du kan nemt tilslutte HDR-MV1 til studieudstyr, f.eks. en mixerpult, via LINE-OUT-terminalen.

Specifikationer

  • Envejs, 120 grader X/Y-stereomikrofon

  • 1080p Full HD-video

  • ZEISS Tessar-objektiv

  • Indbygget Wi-Fi

  • One touch-tilslutning via NFC

Objektivtype
ZEISS Tessar-objektiv
Sensortype
1/2,3-type (7,77 mm) bagbelyst Exmor R® CMOS-sensor
Skærmtype
6,7 cm (2,7-type) Clear Photo LCD™-skærm (230 K) bredformat (16:9) (960x240)
Indgangs- og udgangsterminal
HDMI-udgang (mikro), Hovedtelefonstik, Hukommelseskortstik, Linjeindgang (analog lyd), Mikrofonindgang, Multi/mikro-USB

Hvad er der i kassen

Genopladelig batteripakke (NP-BX1), Mikro-USB-kabel, Objektivdæksel, Dækselsnor, "Betjeningsvejledning"

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger