BRAVIA® OLED AG9 til en medrivende hjemmebiografoplevelse.
"The BRAVIA® MASTER Series vil ændre, hvordan man ser film"

Hør fra instruktørerne og forfatterne selv, og opdag, hvorfor Sony er skaberens valg.

Sony BRAVIA® AG9 og XG95 TV har opnået Netflix Recommended TV-anbefaling for 2019.

Netflix hjælper dig med at finde et TV med bedre ydeevne, nem adgang til apps og nye funktioner, som giver et bedre Smart TV. Netflix Recommended TV hjælper dig med at nyde serier og film med en dedikeret knap og stemmestyring.

Udforsk nye verdener med OLED

Med mere end 8 millioner selvoplysende, individuelt styrede OLED-pixel bliver du i stand til at se ægte sort, utrolig kontrast og realistiske farver. Det er en betagende oplevelse som ingen anden.

Se Stranger Things på Netflix.

(1) Konventionel (2) OLED

Skaberens hensigt, bragt til live på AG9

Vores mest kraftfulde billedprocessor, X1TM Ultimate, leverer en biograflignende oplevelse i din stue. Sorte niveauer bevares med OLED, og hver detalje styrkes med Pixel Contrast Booster – alt sammen perfekt komplimenteret af Acoustic Surface Audio+TM-teknologi.

Se Bird Box på Netflix.

Billeder og lyd i perfekt harmoni

Oplev betagende 4K, når smukt detaljerede, levende billeder synkroniseres med vores Sound-from-Picture RealityTM

Ultimativ realisme

Med uovertruffen processorkraft registrerer Picture Processor X1TM Ultimate hvert eneste genstand på skærmen og forbedrer på intelligent vis lysstyrke, detaljer og farve. Du vil opleve exceptionel nøjagtighed og klarhed i de film, du ser, med al den dybde og tekstur, som skaberen havde til hensigt.

Foto: Gaetan Ferrari

billede
billede

Simulerede billeder

Suveræn billedkvalitet

Pixel Contrast BoosterTM indfanger OLEDs naturtro farver og forbedrer dem med fine, skarpe detaljer. Selv områder med mørke skygger bliver registreret og gengivet, så du får den fulde atmosfæriske biografeffekt.

uovertruffen
uovertruffen

Simulerede billeder

Flerdimensionel lyd

I biografen kommer lyden direkte fra skærmen, så det, du ser, passer til det, du hører. På AG9 genskaber Acoustic Surface Audio+TM denne medrivende oplevelse i din stue. To aktuatorer vibrerer usynligt bag skærmen, og to subwoofere leverer kraftfuld bas for at skabe fyldig, biograflignende lyd, der trækker dig ind.

Foto: Maaike Ronhaar

Betagende lyd som midtpunkt

Hør dialog, lydeffekter og musik, præcis som filmskaberne havde tænkt sig. Du skal bare tilslutte AG9 til dit hjemmebiografsystem og bruge det som centerhøjttaler for at slippe den ultimative medrivende biograflignende oplevelse løs.

AG9 er smuk fra alle vinkler

Et rent, minimalistisk design holder dig fokuseret på det, der er vigtigt – billedet – så du kan følge med i handlingen.

Træk
Lad dig opsluge af biograflignende spænding

Dolby VisionTM giver filmscener liv, så du får en autentisk oplevelse, mens Dolby AtmosTM fylder rummet med medrivende surroundlyd.

  • Netflix Calibrated Mode
  • Netflix-knap
  • Gratis prøveperiode
Flere anbefalede BRAVIA® TV, hvor du kan nyde indhold, præcis som skaberne ønskede det.
  • Opdag XG95
  • XG95-billedkvalitet
  • XG95-lydkvalitet
Vores nye udvalg af BRAVIA® TV er designet til, at du kan nyde alle dine yndlingsfilm.

 Foto: Albert Dros