Billeder af DAB-radio CD-modtager
Billeder af DAB-radio CD-modtager
Billeder af DAB-radio CD-modtager

Funktioner

EXTRA BASS™ sætter skub i enhver basgang

Tryk på EXTRA BASS-knappen for at tilføje en seriøs baseffekt til din musik. Det fungerer ved at forstærke basgangene og skabe en dyb og kraftfuld bas. Bare tryk på knappen for at aktivere tilstanden, og nyd den dynamiske lyd.

Tilpas din lyd med 10-bånds-equalizeren 

Skræddersy lyden til din smag med en 10-bånds grafisk equalizer. Flyt skydeknapperne rundt for at skabe dit helt eget lydbillede, eller vælg mellem 10 forudindstillinger. Den nye karaoke-tilstand skruer ned for stemmelyden, så du kan nyde at synge med i bilen.

Digitale filtre optimerer lyden til dine højttalere

Højttalerne fungerer bedst, når de modtager de bedst tilpassede frekvenser. Højpasfilteret sender høje frekvenser og mellemtonefrekvenser til dine højttalere med fuldt frekvensområde, mens lavpasfilteret kun dirigerer basfrekvenser til din subwoofer. 

Tilslut din håndholdte enhed med USB 

Tilslut din mp3-afspiller til USB-porten på forsiden for at få adgang til dit mobile musikbibliotek.

Indbygget CD-afspiller giver dig flere afspilningsmuligheder

Sæt en CD i for at høre musik fra din egen samling.

Lydsynkroniseret lys giver ekstra underholdning

Se musikken i bevægelse med lys, der skifter og pulserer i takt med nummerets dynamik.

Match med højttalere fra Sony for endnu bedre lyd

Vil du udvide dit system? Du finder det bedst mulige match i Sony FB-serien af højttalere med fuldt frekvensområde. De komplementerer EXTRA BASS-kredsløbet i CDX-G3200UV og giver fyldig og kraftfuld lyd.

Konfigurerbar fjernbetjening til rattet 

Vil du bruge ratkontrolfunktioner i stedet for at trykke på knapper på modtageren? Installationen er nem i kompatible køretøjer, takket være den konfigurerbare fjernbetjening til rattet. 

Lodret justerbar LCD-skærm sikrer nem læsning

Med en bredere betragtningsvinkel og op til 5 gange højere kontrast end konventionelle skærme, er den lodret justerbare skærm altid let at læse.

AOA 2.0 gør det muligt at afspille musik fra dine smartphone-apps

USB-terminalen er kompatibel med Android Open Accessory 2.0. Det betyder, at den kan afspille al musik, der er kompatibel med din Android-smartphone og dens apps. Tilslut blot din enhed til USB-porten på forsiden, og brug din telefons skærm til at gennemse afspilningslister.

4 x 55 W forstærkning giver klar, kraftfuld lyd

Den indbyggede forstærker leverer 55 W x 4 (maks. ved 4 ohm) / 20 W x 4 (RMS ved 4 ohm) og giver dig dermed al den lydstyrke, du har brug for.

Lyt til FLAC-filer i høj kvalitet

FLAC er et filformat, som i modsætning til mp3 komprimerer lydsignalet uden tab af lydkvalitet. Tilslut din enhed til USB-porten på forsiden for at afspille FLAC-filer med flot lyd.

2-trinsbelysning i farver, der passer til din bil

Vælg blandt 35.000 forskellige nuancer for at matche panelet og skærmlysene til din bils farver.

Specifikationer

Gør hver køretur mere spændende med denne DAB-radio CD-modtager. EXTRABASS forbedrer rytmen i din yndlingsmusik, mens en 2-zoners Dynamic Colour Illuminator lyser klart med farver, der passer til din bils indretning. Du kan endda streame musik fra din telefon og tilpasse lyden ved hjælp af 10-bånds grafisk equalizer.
  • 4 x 55 W

  • Tænd for EXTRA BASS for en dynamisk forstærkning af bassen

  • Afspil musik fra enhver app på din Android-telefon eller iPhone

  • Lyt til et stort udvalg af udsendelser med DAB-radio

  • 2-zoners Dynamic Colour Illuminator passer til din bils farver

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet