XS-W122ES

Tag lyden til nye højder

Nyd dyb og fyldig baslyd med denne Mobile ES 12" 2-ohm subwoofer. Ved hjælp af unikke mekaniske driverforbedringer og en let, stiv, celledelt membran med vaffelmønster kan du nyde klar og kraftfuld bas, der giver en bedre in-car lydoplevelse.

MOBILE ES™-SERIEN

XS-W122ES | 12" (30 cm) Mobile ES 2-ohm subwoofer

XS-W122ES
Billede af XS-W122ES | 12" (30 cm) Mobile ES 2-ohm subwoofer

Vejl. Udsalgspris

kr 2.330,00

(VAT)
Mobile ES-logo
Læs om vores passion og kompromisløse teknologi.
MRC-membran med vaffelmønster og 10 gange større bøjningsstyrke
Let, stiv, celledelt subwoofermembran med vaffelmønster

Let, stift, celledelt membranmateriale (tidligere kaldt MRC) er yderligere forbedret med en vaffelformet fiberstruktur, der giver overtruffen stivhed og responsivitet. Forbedringer af membranmaterialet i løbet af årene har givet en driver, der er 10 gange mere stiv end konventionelle PP Matrix-kegler, for naturlig lyd med lav forvrængning og en bred frekvenskurve.

Separat Notch Edge Surround

Basenhedens surround har endnu en af Sonys egne teknologier, med letgenkendelige kurvede kanter, der forbedrer den lodrette amplitudesymmetri for dramatisk reduceret forvrængning og forbedret klarhed.

Rammestruktur fem stænger og Dynamic Air Diffuser

Rammedesignet med fem stænger spreder resonans, mens den integrerede Dynamic Air Diffuser sikrer luftcirkulation for jævn keglepassage og afkøling af stemmespiralen.

Progressiv Height Rate Spider

Den akustisk optimerede spider tillader håndtering af større kraft og luftstrøm med en profil, der er designet til hurtigere og mere præcis beskyttelse af højttalerkeglen. Ledningen fra stemmespiralen er syet på spideren for at øge signalintegriteten og forhindre lydforstyrrelse, hvilket reducerer bevægelse af ledningen.

Nærbillede af de guldbelagte indgangsterminaler.
Guldbelagte indgangsterminaler

Guldbelagte fjederterminaler tillader op til AWG#10-højttalerkabler.

Gennemskåret struktur

Se Mobile ES-højttalerens strukturer, inklusive nye mekaniske tiltag som f.eks. separat Notch Edge Surround, rammedesign med fem stænger og Dynamic Air Diffuser. 

Mobile ES-serien

Fordyb dig i fantastisk bilunderholdning

Produkter i Mobile ES-serien er udviklet til at levere den ultimative lydoplevelse på vejene og samler det bedste fra din musik og dine tilslutningsmuligheder for at give en køreoplevelse som aldrig før.

Specifikationer og funktioner

Nyd dyb og fyldig baslyd med denne Mobile ES 12" 2-ohm subwoofer. Ved hjælp af unikke mekaniske driverforbedringer og en let, stiv, celledelt membran med vaffelmønster kan du nyde klar og kraftfuld bas, der giver en bedre in-car lydoplevelse.
  • Let, stiv, celledelt membran med vaffelmønster for kraftfuld lyd med mindre forvrængning

  • 2000 W maksimal/500 W RMS-effekthåndtering

  • Separat Notch Edge Surround for mindre forvrængning og klar lyd

  • Et rammedesign med fem stænger opløser resonans

  • Dynamic Air Diffuser sikrer effektiv luftcirkulation for jævn keglepassage og afkøling

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet