XS-W104ES

Tag lyden til nye højder

Mere end blot bas – XS-W104ES-subwooferen fuldender din musik. Uanset om du leder efter kraft, der kan mærkes, eller du virkelig vil rives med af lyden, opgraderer denne Mobile ES-subwoofer alle lytteoplevelser i bilen.

MOBILE ES™-SERIEN

XS-W104ES | 10" (25 cm) Mobile ES™ 4-ohm subwoofer

XS-W104ES
XS-W104ES

Vejl. Udsalgspris

kr 1.930,00

(VAT)
Mobile ES-logo
Læs om vores passion og kompromisløse teknologi.
Prisvinder
MRC-membran med vaffelmønster og 10 gange større bøjningsstyrke
Let, stiv, celledelt subwoofermembran med vaffelmønster

Let, stift, celledelt membranmateriale (tidligere kaldt MRC) er yderligere forbedret med en vaffelformet fiberstruktur, der giver overtruffen stivhed og responsivitet. Forbedringer af membranmaterialet i løbet af årene har givet en driver, der er 10 gange mere stiv end konventionelle PP Matrix-kegler, for naturlig lyd med lav forvrængning og en bred frekvenskurve.

Separat Notch Edge Surround

Basenhedens surround har endnu en af Sonys egne teknologier, med letgenkendelige kurvede kanter, der forbedrer den lodrette amplitudesymmetri for dramatisk reduceret forvrængning og forbedret klarhed.

Billede af XS-W104ES-subwooferen set bagfra med luftgennemstrømning
Rammestruktur med fem stænger og Dynamic Air Diffuser

Rammedesignet med fem stænger spreder resonans, mens den integrerede, dynamiske luftdiffusor sikrer luftcirkulation med jævn keglepassage og afkøling af stemmespolen.

Progressiv Height Rate Spider

Den akustisk optimerede spider tillader håndtering af større kraft og luftstrøm med en profil, der er designet til hurtigere og mere præcis beskyttelse af højttalerkeglen. Ledningen fra stemmespiralen er syet på spideren for at øge signalintegriteten og forhindre lydforstyrrelse, hvilket reducerer bevægelse af ledningen.

Billede af de guldbelagte indgangsterminaler på XS-W104ES-subwooferen
Guldbelagte indgangsterminaler

Guldbelagte fjederterminaler tillader op til AWG#10-højttalerkabler.

Gennemskåret struktur

Se Mobile ES-højttalerens strukturer, inklusive nye mekaniske tiltag som f.eks. separat Notch Edge Surround, rammedesign med fem stænger og Dynamic Air Diffuser. 

Kommenteret tværsnit af XS-W104ES-subwooferen

Mobile ES-serien

Fordyb dig i fantastisk bilunderholdning

Produkter i Mobile ES-serien er udviklet til at levere den ultimative lydoplevelse på vejene og samler det bedste fra din musik og dine tilslutningsmuligheder for at give en køreoplevelse som aldrig før.

Specifikationer og funktioner

Løft og opgrader din lytteoplevelse i bilen med XS-W104ES Mobile ES-subwoofer. 10" let, stiv, celledelt membran med vaffelmønster er specialdesignet for kraftfuld og præcis levering af bas fra subwooferen samt ultralav forvrængning, der passer til alle systemer.
  • Let, stiv, celledelt membran med vaffelmønster for kraftfuld lyd med mindre forvrængning

  • 1800 W maksimal/450 W RMS-effekthåndtering

  • Separat Notch Edge Surround for mindre forvrængning og klar lyd

  • Et rammedesign med fem stænger opløser resonans

  • Dynamic Air Diffuser sikrer effektiv luftcirkulation for jævn keglepassage og afkøling

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet