XS-690ES

Tag lyden til nye højder

Tilføj nye niveauer af dynamisk kraft og dybde til systemet med XS-690ES 2-vejshøjttalere. Med klarheden fra Mobile ES og den brede frekvenskurve vil den ændre lytteoplevelsen i din bil for altid.

MOBILE ES™-SERIEN

XS-690ES | 6 x 9" (16 x 24 cm) Mobile ES™ 2-vejs koaksiale højttalere

XS-690ES
XS-690ES

Vejl. Udsalgspris

kr 2.750,00

(VAT)
mobile ES-logo
Læs om vores passion og kompromisløse teknologi.
Prisvinder
Let, stiv, celledelt matrixbasenhed i aramidfibre

Den primære højttalermembran på XS-690ES er skabt af det unikke lette, stive og celledelte materiale fra Sony, der tidligere hed MRC. Den seneste generations compound er blevet yderligere optimeret sammen med forbedringer til de mekaniske drivere med henblik på at levere en bredere frekvenskurve og mere jævne og naturlige lydegenskaber.

Billede af tovejshøjttaleren XS-690ES set direkte ovenfra
Nærbillede af de aramidfibre, der bruges i 2-vejshøjttaleren XS-690ES
Optimal udformning

Indbygning i en unik matrix med aramidfibre undertrykker membranresonans og minimerer forvrængning, ikke kun i de lave, men også i mellem- og høje frekvenser. Resultatet er lyd, der er kraftfuld ved alle frekvenser og usædvanligt klar, selv ved høj lydstyrke.

Separat Notch Edge Surround

Basenhedens surround har endnu en af Sonys egne teknologier, med letgenkendelige kurvede kanter, der forbedrer den lodrette amplitudesymmetri for dramatisk reduceret forvrængning og forbedret klarhed.

Rammestruktur med fem stænger og Dynamic Air Diffuser

Rammedesignet med fem stænger spreder resonans, mens den integrerede, dynamiske luftdiffusor sikrer luftcirkulation med jævn keglepassage og afkøling af stemmespolen.

Rammestruktur med fem stænger og Dynamic Air Diffuser
Progressiv Height Rate Spider

Den akustisk optimerede spider tillader håndtering af større kraft og luftstrøm med en profil, der er designet til hurtigere og mere præcis beskyttelse af højttalerkeglen.

Diskantenheder, der rammer de høje toner

En Soft Dome-diskantenhed, der er kompatibel med lyd i høj opløsning, er direkte forbundet med stemmespiralen, der er designet til at dække din musiks høje ender med et frekvensområde, der rækker op til 40 kHz.

Gennemskåret struktur

Opdag Mobile ES-højttalerens strukturer, inklusive nye mekaniske tiltag som f.eks. separat Notch Edge Surround, rammedesign med fem stænger og Dynamic Air Diffuser. 

Kommenteret tværsnit af 2-vejshøjttaleren XS-690ES

Mobile ES-serien

Fordyb dig i fantastisk bilunderholdning

Produkter i Mobile ES-serien er udviklet til at levere den ultimative lydoplevelse på vejene og samler det bedste fra din musik og dine tilslutningsmuligheder for at give en køreoplevelse som aldrig før.

Specifikationer og funktioner

Optimer din køretur med kraft, klarhed og lyd i høj opløsning fra XS-690ES 2-vejshøjttalere. Det 6 x 9" koaksiale 2-vejsdesign reproducerer lyd i hele området med nye niveauer af dynamisk kraft og dybde takket være den lette, stive og celledelte basenhed og Soft Dome-diskantenhed.
  • Basenhedsmembran med let, stiv, celledelt matrix i aramidfibre giver præcis og stram bas

  • Soft Dome-diskantenhed dækker op til 40 kHz ultrahøje toner

  • Separat Notch Edge Surround for mindre forvrængning og klar lyd

  • Et rammedesign med fem stænger opløser resonans

  • Dynamic Air Diffuser hjælper med effektiv luftcirkulation for jævn keglepassage og afkøling

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet