XS-163ES

Tag lyden til nye højder

Gør lyden i din bil endnu bedre med Mobile ES trevejs komponenthøjttalere. Højttalerne har en ny 8 cm (3,5") mellemtonedriver med en tredjegenerations membran i let, stiv og celledelt aramidfiber, der giver dig et bredere lydfelt og mere dybde i musikken for en fyldigere vokal og detaljeret instrumenttekstur.

MOBILE ES™-SERIEN

XS-163ES | 6 ½" (16 cm) Mobile ES™ 3-vejs komponenthøjttalere

XS-163ES
Sorte XS-163ES-højttalere

Vejl. Udsalgspris

kr 3.720,00

(VAT)
mobile ES-logo
Læs om vores passion og kompromisløse teknologi.
Let, stiv, celledelt matrixmembran i aramidfibre

Basenheds- og mellemtonedriveren er fremstillet af det unikke lette, stive og celledelte materiale fra Sony, der tidligere hed MRC. Den seneste generations compound er blevet yderligere optimeret sammen med forbedringer til de mekaniske drivere med henblik på at levere en bredere frekvenskurve og mere jævne og naturlige lydegenskaber.

XS-163ES 6 1/2" (16 cm) Mobile ES 3-vejskomponenthøjttaleren set forfra.
Forsiden af mellemtone-driveren inden i XS-163ES 6 1/2" (16 cm) Mobile ES 3-vejskomponenthøjttaleren.
Lav mellemtone-driver

Den nyudviklede mellemtone-driver drives via en kompakt, men utrolig kraftig neodymmagnet. Dette resulterer i et lavere kabinet, designet til høj ydeevne, selv i trange rum og i udfordrende installationer.

Optimal udformning

Indbygning i en unik matrix med aramidfibre undertrykker membranresonans og minimerer forvrængning, ikke kun i de lave, men også i mellem- og høje frekvenser. Resultatet er lyd, der er kraftfuld ved alle frekvenser og usædvanligt klar, selv ved høj lydstyrke.

Nærbillede af aramidfibre.
Mulighed for bi-forstærkning med forstærkningsvælger

Crossoveren for lydentusiaster har en optimal filmkondensator med lavere modstand for klar gengivelse af højere frekvenser. Samt inductive winding og air cores-spoler, der giver sprøde mellemtoner og kraftfyld lyd med det samme. Nyd den forbløffende lave forvrængning på alle frekvenser og præcisionen ved crossover-forstærkningskontrol, selv når du kun kører komponenterne gennem en enkelt forstærker.

Separat Notch Edge Surround

Basenhedens surround har endnu en patenteret teknologi med letgenkendelige kurvede kanter, der forbedrer den lodrette amplitudesymmetri for dramatisk reduceret forvrængning og forbedret klarhed.

Billede af XS-162ES 6,5"-højttaleren set bagfra, der viser kølesystemets luftgennemstrømning
Rammestruktur fem stænger og Dynamic Air Diffuser

Rammedesignet med fem stænger spreder resonans, mens den integrerede, dynamiske luftdiffusor sikrer luftcirkulation med jævn keglepassage og afkøling af stemmespolen.

Diskantenheder, der rammer de høje toner

En Soft Dome-diskantenhed, der er kompatibel med lyd i høj opløsning, er direkte forbundet med stemmespiralen, der er designet til at dække din musiks høje ender med et frekvensområde, der rækker op til 40 kHz.

XS-163ES 6 1/2" (16 cm) Mobile ES 3-vejskomponenthøjttaleren set forfra.
Progressiv Height Rate Spider

Den akustisk optimerede spider tillader håndtering af større kraft og luftstrøm med en profil, der er designet til hurtigere og mere præcis beskyttelse af højttalerkeglen.

Fasestik 

Resonansdæmpende fasestik på basenheden og mellemtone-driveren fra XS-162ES hjælper med at opnå den ideelle frekvenskurve helt op til crossover-punkterne. En stiv aluminiumsspole i basenheden og Dynamic Air Diffuser understøtter højttalerens brede frekvenskurve for kontrolleret og dynamisk lyd.

 Gennemskåret struktur

Se Mobile ES-højttalerens strukturer, inklusive nye mekaniske tiltag som f.eks. separat Notch Edge Surround, rammedesign med fem stænger og Dynamic Air Diffuser.

Mobile ES-serien

Fordyb dig i fantastisk bilunderholdning

Produkter i Mobile ES-serien er udviklet til at levere den ultimative lydoplevelse på vejene og samler det bedste fra din musik og dine tilslutningsmuligheder for at give en køreoplevelse som aldrig før.

Specifikationer og funktioner

Gør lyden i din bil endnu bedre med Mobile ES trevejs komponenthøjttalere. Højttalerne har en ny 8 cm (3,5") mellemtonedriver med en tredjegenerations membran i let, stiv og celledelt aramidfiber, der giver dig et bredere lydfelt og mere dybde i musikken for en fyldigere vokal og detaljeret instrumenttekstur.
  • Lette, stive, celledelte bas-/mellemtonemembraner for præcis bas og skarpe mellemtoner

  • Soft Dome-diskantenhed dækker op til 40 kHz ultrahøje toner

  • Separat Notch Edge Surround for mindre forvrængning og klar lyd

  • Dynamic Air Diffuser og rammestruktur med fem stænger

  • 8 cm (3 1/2") mellemtone-driver i let, stiv, celledelt aramidfibermatrix, der giver lyse og klare mellemtoner

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet