XM-4ES

Overlegen lyd i et kompakt design

Se XM-4ES Mobile ES™ bilforstærkeren, der er kompatibel med lyd i høj opløsning. Optimeret kredsløbsdesign og omhyggeligt udvalgte komponenter giver enestående lydkvalitet og ydeevne. Nyd kraften fra en RMS-effekt på 100 W x 4 (330 W x 2 forbundet), og den nye signalsummeringsfunktion med kombinerede pre-outs til problemfri installation i mange forskellige køretøjer.

MOBILE ES™-SERIEN

XM-4ES | Mobile ES™ 4-kanals effektforstærker

XM-4ES
Billede af XM-4ES | Mobile ES™ 4-kanals effektforstærker

Vejl. Udsalgspris

kr 4.650,00

(VAT)
mobile ES-logo
Læs om vores passion og kompromisløse teknologi.
Udgangseffekt på 100 W x 4 RMS

Nyd dynamisk lyd med en udgangseffekt på 100 W x 4 (330 W x 2 forbundet) RMS ved 4 ohm / 165 W x 4 RMS ved 2 ohm. Den meget effektive klasse-D-forstærker giver mulighed for forskellige højttalerkonfigurationer, der passer til enhver bil og imponerer enhver lydentusiast.

Som kunstnerne havde tænkt sig det

Hør de fineste nuancer af lyd i studiekvalitet i bedre-end-CD-kvalitet med lyd i høj opløsning. Få fornemmelsen af, at kunstneren optræder lige foran dig.

XM-4ES 4-kanals forstærkeren er udviklet til at forbedre alle numre – herunder lydfiler i høj opløsning. Et udvalg af førsteklasses kredsløbskomponenter arbejder sammen for at levere ultimativ effektivitet og perfekt lydgengivelse, så alle køreture får det soundtrack, de fortjener.

Ikon for lyd i høj opløsning
Kraftfuld lyd med forbløffende klarhed 

Sonys ekspertise og mangeårige tekniske erfaring med digitale forstærkere har gjort det muligt at skabe en kompakt og kraftfuld forstærker med kompromisløs lydkvalitet.

Optimerede strømforsyningsblokke

Strømforsyningsblokken er optimalt designet til støjsvag og meget effektiv elektrisk effekttransmission, hvor DC-omformeren med en ringkernetransformer er valgt for at få mindre elektromagnetisk interferens. For at gengive fin og ultra-højfrekvent lyd isoleres hver kanalblok og klasse D-forstærkning med deres eget jordkredsløb for at minimere signalinterferens.

Indvendig visning af XM-4ES Mobile ES 4-kanals strømforsyningsblok til effektforstærker
Indvendig visning af XM-4ES Mobile ES 4-kanals effektforstærker med opgraderede induktorer med OFC-ledninger
Vælg komponenter for overlegen lyd

De opgraderede induktorer med OFC-ledninger er valgt for at få lavere modstand og forbedret lydkarakter, mens elektrolytkondensatorer med høj kapacitet bidrager til præcis og responsiv bas.

Robuste konstruktioner

Bundpladen med en tykkelse på 1,2 mm og opdateret krydsforstærket design forbedrer kabinettets stivhed med ca. 50 %, reducerer resonansen og eliminerer de højeste resonansfrekvenser fra køretøjet, mens det forbedrer dæmpningen markant.

Egenskaber for dæmpning af resonans 

Forbedret logisk betjening og placering af forbindelser

Funktioner til justering og placering af tilslutninger er placeret logisk for at lette forståelsen og brugen. Det omhyggeligt gennemtænkte layout sikrer både intuitiv betjening og enkel installation.

Højttalerterminal af høj kvalitet

Højttalerterminalen har sekskantede skruer, der holder kabelforbindelserne sikkert på plads, samtidig med at der er plads til afisolerede ledninger og ledningsbeskyttelsesrør (op til AWG #8) for at levere fremragende elektrisk ydelse og lyd i høj kvalitet og sikker forbindelse.

Visning af højttalerterminalfunktioner på XM-4ES Mobile ES 4-kanals effektforstærkeren
Tydelige mærkater og værdier

Det nydesignede kontrolpanel har logiske placeringer med let forståelig korrelation og opdateret grafik.

Visning af kontrolpanelfunktioner på XM-4ES Mobile ES 4-kanals effektforstærkeren
Justering af udgang/indgang

Det er nemt at integrere XM-4ES i dit system med tydelige indgangs- og udgangsindstillinger.

Visning af kontrolpanelfunktioner på XM-4ES Mobile ES 4-kanals effektforstærkeren
Justering af filter/område

Filterparametre er grupperet for problemfri lydindstilling.

Visning af kontrolpanelfunktioner på XM-4ES Mobile ES 4-kanals effektforstærkeren
Nem betjening

De tydelige mærkater med høj kontrast gør justeringen hurtig og nem, så du hurtigere kan få dit system til at lyde fantastisk.

Summering af signaler for problemfri tilslutning til fabrikslyd

Den nye funktion til signalopsummering kombinerer filtrerede signaler fra moderne bilstereoanlæg fra fabrikken, f.eks. dem fra den separate diskantenhed, basenhed og subwoofer, for nemt og nøjagtigt at forstærke hele frekvensområdet i stereo. Og du kan endda sende det konsoliderede linjeniveausignal til andre mono- eller stereoforstærkere i kæden, hvilket giver mulighed for fleksibel installation i forskellige typer køretøjer og lydsystemopsætninger.

Billede, der viser den nye signalsummeringsfunktion
Case 1 – tilslutning til fabrikslyd uden frekvensfiltre.

Fabriksmonteret front: 20 Hz – 20 kHz. Fabriksmonteret bagside: 20 Hz – 20 kHz.

Billede, der viser den nye signalsummeringsfunktion
Case 2 – tilslutning til fabrikslyd med filtrerede udgangssignaler til høj og lav stereo, kombineret med Mobile ES mono-forstærkeren XM-1ES via de kombinerede pre-outs fra XM-4ES til at drive en subwoofer. 

Fabriksmonteret front: 5 kHz – 20 kHz. Fabriksmonteret bagside: 20 Hz – 5 kHz.

Mobile ES-serien

Fordyb dig i fantastisk bilunderholdning

Produkter i Mobile ES-serien er udviklet til at levere den ultimative lydoplevelse på vejene og samler det bedste fra din musik og dine tilslutningsmuligheder for at give en køreoplevelse som aldrig før.

Specifikationer og funktioner

Se XM-4ES Mobile ES™ bilforstærkeren, der er kompatibel med lyd i høj opløsning. Optimeret kredsløbsdesign og omhyggeligt udvalgte komponenter giver enestående lydkvalitet og ydeevne. Nyd kraften fra en RMS-effekt på 100 W x 4 (330 W x 2 forbundet), og den nye signalsummeringsfunktion med kombinerede pre-outs til problemfri installation i mange forskellige køretøjer.
  • Udgangseffekt på 100 W x 4 (330 W x 2 forbundet) RMS ved 4 ohm

  • Udgangseffekt på 165 W x 4 RMS ved 2 ohm

  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Signalopsummering for problemfri tilslutning til fabriksindstillet lyd og kombinerede forstærkerudgange

  • Opdaterede tilslutningsterminaler og kontrolpanel

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet