XM-1ES

Opgrader lyden i bilen

Mød vores XM-1ES Mobile ES™ mono-effektforstærker med kraftfulde og rene lave frekvenser fra et robust og kompakt aluminiumskabinet. Ny pre-out giver mere fleksibel installation og nem systemudvidelse. 

MOBILE ES™-SERIEN

XM-1ES | Mobile ES™ mono-effektforstærker

XM-1ES
Billede af XM-1ES | Mobile ES™ mono-effektforstærker

Vejl. Udsalgspris

kr 4.650,00

(VAT)
mobile ES-logo
Læs om vores passion og kompromisløse teknologi.
Udgangseffekt på 600 W x 1 RMS

Nyd dynamisk lyd med en udgangseffekt på 600 W x 1 RMS ved 4 ohm / 1000 W x 1 RMS ved 2 ohm. Den meget effektive klasse-D-forstærker booster din musik i bilen og spiller dine yndlingssange med kraftfuld og klar lyd.

Kraftfuld lyd med forbløffende klarhed 

Sonys ekspertise og mangeårige tekniske erfaring med digitale forstærkere har gjort det muligt at skabe en kompakt og kraftfuld forstærker med kompromisløs lydkvalitet.

Optimerede strømforsyningsblokke

For at gengive kraftige og rene lave frekvenser er strømforsyningsblokken optimalt designet til støjsvag og meget effektiv elektrisk effekttransmission, hvor DC-omformeren med en ringkernetransformer er valgt for at få mindre elektromagnetisk interferens.

Indvendig visning af XM-1ES Mobile ES strømforsyningsblok til mono-effektforstærker
Visning af XM-1ES Mobile ES mono-effektforstærker med opgraderede induktorer med OFC-ledninger
Vælg komponenter for overlegen lyd

De opgraderede induktorer med OFC-ledninger er valgt for at få lavere modstand og forbedret lydkarakter, mens elektrolytkondensatorer med høj kapacitet bidrager til præcis og responsiv bas.

Robuste konstruktioner

Bundpladen med en tykkelse på 1,2 mm og opdateret krydsforstærket design forbedrer kabinettets stivhed med ca. 50 %, reducerer resonansen og eliminerer de højeste resonansfrekvenser fra køretøjet, mens det forbedrer dæmpningen markant.

Egenskaber for dæmpning af resonans 

Forbedret logisk betjening og placering af forbindelser

Funktioner til justering og placering af tilslutninger er placeret logisk for at lette forståelsen og brugen. Det omhyggeligt gennemtænkte layout sikrer både intuitiv betjening og enkel installation.

Højttalerterminal af høj kvalitet

Højttalerterminalen har sekskantede skruer, der holder kabelforbindelserne sikkert på plads, samtidig med at der er plads til afisolerede ledninger og ledningsbeskyttelsesrør (op til AWG #8) for at levere fremragende elektrisk ydelse og lyd i høj kvalitet og sikker forbindelse.

Visning af højttalerterminalfunktioner på XM-1ES Mobile ES mono-effektforstærkeren
Tydelige mærkater og værdier

Det nydesignede kontrolpanel har logiske placeringer med let forståelig korrelation og opdateret grafik.

Visning af kontrolpanelfunktioner på XM-1ES Mobile ES mono-effektforstærkeren
Justering af udgang/indgang

Det er nemt at integrere XM-1ES i dit system med tydelige indgangs- og udgangsindstillinger.

Visning af kontrolpanelfunktioner på XM-1ES Mobile ES mono-effektforstærkeren
Justering af filter/område

Filterparametre er grupperet for problemfri lydindstilling.

Visning af kontrolpanelfunktioner på XM-1ES Mobile ES mono-effektforstærkeren
Nem betjening

De tydelige mærkater med høj kontrast gør justeringen hurtig og nem, så du hurtigere kan få dit system til at lyde fantastisk.

Summering af signaler for problemfri tilslutning til fabrikslyd

Den nye indgangsvælger kan kombinere stereolydsignaler til et monosignal, før de filtreres til lave frekvenser. Og du kan endda sende det konsoliderede eller gennemgående linjeniveausignal til andre ampere i kæden, hvilket giver mulighed for fleksibel installation i forskellige typer køretøjer og lydsystemopsætninger.

Eksempel på tilslutning ved hjælp af to enheder af XM-1ES til at drive subwoofere sammen med XM-4ES Mobile ES 4-kanals forstærkeren.  Den første enhed er tilsluttet XM-4ES, mens den sender linjesignalet til den anden enhed.

Mobile ES-serien

Fordyb dig i fantastisk bilunderholdning

Produkter i Mobile ES-serien er udviklet til at levere den ultimative lydoplevelse på vejene og samler det bedste fra din musik og dine tilslutningsmuligheder for at give en køreoplevelse som aldrig før.

Specifikationer og funktioner

XM-1ES Mobile ES™ mono-effektforstærkeren giver dig kraftfulde og rene lave frekvenser fra et robust og kompakt aluminiumskabinet. Tilpas den præcist til dine behov og din smag med optimalt designede tilslutningsterminaler, et omfattende kontrolpanel og en ekstern fjernbetjening til basjustering. Den nye pre-out giver endnu større installationsfleksibilitet ved enten at kombinere to indgangskanaler til en enkelt udgang, eller i stereo, for tilslutning til ekstra forstærkere.
  • Udgangseffekt på 600 W x 1 RMS ved 4 ohm

  • Udgangseffekt på 1000 W x 1 RMS ved 2 ohm

  • Resonansdæmpende kompakt og robust aluminiumshus

  • Kombinerede pre-outs giver flere installationsmuligheder

  • Opdaterede tilslutningsterminaler og kontrolpanel samt medfølgende basfjernbetjening

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet