Projektorer til den næste generation

Projektglans, med større indvirkning på dit publikum og mindre indvirkning på miljøet. Laserprojektorer fra Sony behøver minimal vedligeholdelse og yder det bedste i effektivitet, respons og bekvemmelighed.

Projicer ind i fremtiden

Sonys tilgang til effektiv ydeevne kræver omhyggelig produktudvikling. Den næsten vedligeholdelsesfrie laserlyskilde bidrager til at minimere ressourceforbruget, og 3LCD-systemets øjeblikkelige opstart sparer tid og energi.

[1] Konventionel lyskildemodel [2] Sonys lasermodeller [3] Tid

Eliminer behovet for udskiftning af lyskilde
Eliminer behovet for udskiftning af lyskilde 

Da projektorerne indeholder laserlyskilder med en levetid på op til 20.000 timer, som ikke kræver lyskildeudskiftning, er de praktiske og omkostningseffektive. Effektiviteten af laserlyskilderne betyder en reduktion i ressourceforbruget, og overflødiggørelsen af lyskildeskift gør dem velegnede til loftmonterede installationer og lignende.

Hurtig start, som sparer tid og energi

Takket være Sonys Z-Phosphor™-laserlyskilde starter og slukker projektoren på få sekunder, hvilket sparer både tid og energi. Automatisk lysdæmpningstilstand sparer energi (op til 95 % i forhold til fuld output) ved at reducere lysudgangen, når projektoren er tændt, men ikke i brug, og Automatisk billedtilstand justerer lysniveauet, så det passer til projektionen.

Hurtig start, som sparer tid og energi

[1] Lysstyrke [2] Forløbet tid
[3] Sonys lasermodeller [4] Konventionel lyskildemodel

Kviksølvfri laserlyskilde

I modsætning til andre højtydende projektorer, som bruger konventionelle lyskilder, der kræver korrekt bortskaffelse, indeholder Sonys Z-Phosphor™-laserlyskilde ingen kviksølv. Projektoren bevarer en flot billedkvalitet og brugervenlighed og giver mindre miljøpåvirkning.

Den nyeste generation af laserprojektion

De nyeste 3LCD-laserprojektorer fra Sony leverer en lysstyrke og billedkvalitet, der svarer til konventionelle UHP-lygteprojektorer, men har fordelen af længere lyskildelevetid, lettere vedligeholdelse og hurtigere opstart og nedlukning.

Teknologien bag laserprojektion
Teknologien bag laserprojektion

Kort sagt bruger laserlyskilden en klar blå laser til at excitere fosformateriale, som derpå skaber lys i fuldt spektrum. Resultat: Ensartet, levende RGB-farve.

En lysende ny æra inden for laserprojektion
En lysende ny æra inden for laserprojektion

En ny generation af BrightEra™ LCD-panelet, udviklet af Sony, er robust nok til at klare op til 20.000 driftstimer.

Tsuneharu Nomura
Design til fremtiden

Tsuneharu Nomura

Chefingeniør for lyskilder, Projektordesign

I årevis har typiske højtydende projektorer til erhvervslivet været afhængige af lyskilder, der indeholder kviksølv. Til sammenligning starter halvlederlaserlyskilder øjeblikkeligt og kræver ingen udskiftning selv efter mange års brug.
Jeg efterlever altid vores udviklingspolitik: "Hvad ønsker kunderne?" Vi skal være opmærksomme på både kundernes udtrykte ønsker, som f.eks. for "ingen udskiftning af lyskilder" og "hurtig opstart", såvel som miljøovervejelser, der måske realiserer kundernes uudtalte forventninger.
Der er altid forhindringer at overvinde inden for ny teknologi og produktudvikling, men i takt med at laserprojektorer i stigende grad tilpasses kundernes forventninger, ønsker jeg at være opmærksom på miljøet under udviklingen af fremtidige produkter.

3LCD-projektorer med laserlyskilde
3LCD-projektorer med laserlyskilde

Få mere at vide Sonys teknologi