Genbrug og en bedre lytteoplevelse

Øget brug af genbrugsplast er en del af Sonys miljøorienterede plan om at opnå en nulpåvirkning af miljøet. Sony præsenterer en ny type genbrugsplast, som vil medføre øget brug af genbrugsmaterialer i lydprodukter ved at bidrage til at levere lyd af høj kvalitet.

Vores tilgang til lydmæssige udfordringer

Sony anvender genbrugsplast i et stigende antal produktkategorier. Udgangspunktet for dette er vores mission om at give brugerne en bevægende oplevelse. Brugernes høje forventninger til lydprodukterne har tilskyndet os til at skabe en ny højtydende genbrugsplast til lyd. 

Med en passion for teknologi – og udbredelsen af genbrugsplast

Sonys ingeniører er gået efter både lydkvalitet og miljøbevidsthed, da de udviklede dette materiale. Se et interview med de involverede parter, og opdag, hvilke faktorer der resulterede i denne innovation.

Forbedret lydkvalitet med 65 % genbrugsmaterialer

Blandt de typer genbrugsplast, som Sony anvender, er der en, der tilbyder en andel af genbrugsmateriale på 65 %. Baseret på den bevarer denne nye genbrugsplast det høje indhold og bidrager samtidig til at forbedre lydkvaliteten ved at teste nye kombinationer og blandingsforhold af tilsætningsstoffer.

Cirkeldiagram af sammensætning af genbrugsplast fra Sony.
Billede af sammensætning af genbrugsplast

Cirkeldiagram A=Genanvendt materiale, B+C=Nyt basismateriale.

Struktur i nyudviklet genbrugsplast fra Sony.
Struktur i nyudviklet genbrugsplast

Det forstørrede foto viser, at det har en struktur, der minder om ny plastic.

Forbedret stødbeskyttelse

For produkter, som skal bruges i en række forskellige situationer, er tilstrækkelig stødbeskyttelse nødvendig. Det nye genbrugsplastmateriale leverer en modstandsdygtighed, der er sammenlignelig med helt ny plastic.

Materiale til genbrugsplast.
Et pålideligt materiale er første prioritet

Ved at begrænse genbrugsmaterialet til vores nye genbrugsplast til specifikke produkter, som ikke har været i hænderne på forbrugere, har vi sikret en stabil forsyning, produktivitet og kvalitet til den nye plastic, der kan levere suveræn lyd.

Anden side om teknologier fra Sony