Mestrer virkeligheden

At designe tv, der pålideligt formidler filmskaberens hensigt er vores passion. MASTER Series-TV opfylder vores dygtige teknikeres krav og gør smukke billeder til virkelighed. For første gang kan filmskaberne udforske deres fantasi og se deres visioner gengivet derhjemme. 

Se,, hvorfor filmskabere er begejstrede over MASTER Series

Se hvor imponeret instruktøren og producerne af Jumanji: The Next Level var over MASTER Series AG9, når de siger, hvor trofast den gengiver billederne og lyden i deres film.

Jake Kasdan
"Helt fantastisk. Da jeg så, hvordan billedet så ud, blev jeg blæst bagover."

Jake Kasdan
Instruktør

Matt Tolmach
"Det er så nøjagtigt og levende! Og lyden kommer fra skærmen."

Matt Tolmach
Producer

Hiram Garcia
"Det første forbrugerprodukt, der kunne genskabe det, vi ville have publikum til at se."

Hiram Garcia
Producer

Inspirerer skaberne med ekstraordinære billeder

Se hvordan MASTER-Serien gør spillere i stand til at nyde den utroligt virkelighedstro verden i Gran Turismo® ved at genskabe diskrete farvenuancer, lys og graduering, præcis som skaberne havde forestillet sig.  

Ægte flagskib gennem fabrikskalibrering 

Opdag, hvordan vores produktionsholds hårde arbejde og dedikation sikrer at alle fjernsyn i MASTER-serien reproducerer utroligt livagtige billeder derhjemme.

Mikichika Sakata, Deputy General Manager, Panel Design
"Det er virkelig bevægende at opleve billedkvaliteten på vores prototype. Vi ønsker at levere og dele vores passion og entusiasme med så mange af vores kunder som muligt."


Mikichika Sakata
Deputy General Manager, Product Design Dept

Jun Moritsugu, Production Engineer
"MASTER-serien er produkter, der er pakket med vores ingeniørers passion og entusiasme. Vores mission er lave produkter uden at tilsidesætte deres entusiasme."


Jun Moritsugu
Assistant Manager, Production Engineering Dept

Tamio Haruyama, Senior Manager
"Denne proces er det modsatte af den sædvanlige opfattelse af, hvad produktionseffektivitet er. Men vi holder med vilje fast i dette for at opnå den ultimative kvalitet, så TV'et lever op til betegnelsen flagskibsmodel."


Tamio Haruyama
Senior Manager, Production Dept

Se SPIDER-VERSE, sådan som skaberne ser det i studiet

Opdag den lidenskab, som skaberne har lagt i den prisbelønnede film SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE, og hvordan MASTER-Serien gengiver deres arbejde, sådan som de har godkendt det i studiet.

Rodney Rothman
"Det Sony TV, vi lige så, er det første forbrugerprodukt, jeg nogensinde har set, der indfanger næsten alle de idéer og al den lidenskab, der er lagt i det, vi laver, hver eneste nuance af det." 


Rodney Rothman
Instruktør og manuskriptforfatter

Bob Persichetti
"Efter at have set BRAVIA MASTER Series føles det, som om det er skabt til studiet, ikke til hjemmet, når det gælder kvaliteten af det, vi ser, i gengivelsen af filmen og billedet."


Bob Persichetti
Instruktør 

Peter Ramsay
"Når man ser demoen af Sony BRAVIA MASTER Series i dag, føler man virkelig, at ens arbejde er i gode hænder."


Peter Ramsay
Instruktør

Picture Processor X1™ Ultimate

Hver eneste original idé, autentisk gengivet

Når indhold flyttes fra film til TV, påvirker det billedkvaliteten. Ved udviklingen af MASTER Series-TV ønskede vi at genskabe filmskaberens færdigbehandlede billede som et digitalt signal og minimere forringelser. Det var en stor udfordring, der krævede en enestående ny processor. 

Udfordringen ved konvertering

Det, filmskaberen ser under optagelsen, kodes, før det sendes til TV'et, hvorefter det afkodes og konverteres, så det kan vises på skærmen. Vores Picture Processor X1™ Ultimate minimerer billedforringelsen under denne proces.

Signalbehandling ved ultrahøje bithastigheder

Da vi udviklede Picture Processor X1™ Ultimate, fulgte vi en "not one bit lost"-filosofi. Signalerne bearbejdes ved ultrahøje bithastigheder og restaureres derpå til den oprindelige kvalitet. 

Finjustering af signaler til specifikke skærme

Picture Processor X1™ Ultimate genkender forskellene i egenskaber mellem skærme og typer af skærme og justerer derpå signalet i overensstemmelse med det – vores mest avancerede finjustering nogensinde. 

Udstyret med de fineste komponenter

Komponenter med høj præcision i signalprocessoren hjælper med at bevare detaljer i hele billedet og sikrer ultimativ realisme og visuelt udtryk i TV'et. 

Vores professionelle produkter, fra linse til stue

Tilbage i 2000 indledte vores TV-team et samarbejde med Sony Pictures Entertainment om Cinema Mode, den første TV-billedkvalitetsfunktion udviklet til en hjemmebiografoplevelse. Lige siden har vi arbejdet sammen om at standardisere nye formater, som 4K og HDR, for at gøre filmoplevelsen hjemme så tæt på filmskaberens hensigt som muligt.

Branchefolk taler anerkendende om MASTER Series

Se, hvor godt MASTER Series bliver modtaget af førende film- og TV-branchefolk.

Innovation af hjemmeunderholdning.
Sony-økosystemet og Netflix.

Med de senere års fremskridt inden for den teknologiske udvikling kan et TV i højere grad end nogensinde før udtrykke filmskabernes visioner og inspirationer. Det betyder, at seerne kan opleve en bred vifte af underholdning fyldt med spænding og fængende billeder i deres eget hjem. I mange år har Sony og Netflix været pionerer i branchen og har været med til at forme fremtiden inden for TV ved at arbejde direkte med filmskaberne for at bringe deres historier til seere rundt om i verden. Med banebrydende teknologi, som 4K og HDR, kan forbrugerne nu få en oplevelse i biografkvalitet hjemme i deres stuer.

Netflix-streamingmedlemskab er påkrævet

Derudover har Netflix aktivt investeret i produktionen af originale shows med brug af de nyeste videobilledstandarder og har i samarbejde med Sony udviklet Netflix Calibrated Mode for at sikre, at billedkvaliteten bevares. Denne funktion er specielt udviklet til at gengive den samme billedkvalitet som i filmstudiet for at bevare filmskaberens vision og hensigt.

Sandt partnerskab

Se, hvordan Netflix og Sony har behandlet farve, kontrast og bevægelse i stuen med Netflix Calibrated Mode, så du kan nyde din underholdning, som skaberne havde tænkt sig det.

Underholdning, som den var tænkt

Netflix Calibrated Mode giver seeren mulighed for at se serier, film, dokumentarer og andre historier på den måde, som det oprindeligt blev skabt til at blive set.

Studiostandard-TV 

MASTER Series lover en billedkvalitet på næsten samme niveau som på de masterskærme, der bruges som standardreference i filmproduktionsstudier og kan præsentere TV-underholdning i den ideelle tilstand. 

Biografspænding derhjemme

Alle, der elsker underholdning, kan nu nyde den oplevelse hjemme – sammen med Netflix Calibrated Mode gengiver MASTER Series pålideligt de visuelle elementer, der gør historiefortællingen levende.

Sådan mestres kalibrering, nøglen til perfekte farver

Hvad tiltrækker folk til en film? Der er mange elementer, der indgår i den kreative proces som fx manuskripter, redigering og farvegraduering. Filmskaberens fortælling kommer til live, når de elementer gengives som tiltænkt på en TV-skærm og dermed giver en fuldstændig og følelsesladet visuel oplevelse. Præcise gengivelser af farve er nøglen, som blotlægger ansigtstræk på skuespillere indhyllet i skygge, diskrete detaljer i spontant lysglimt og fine overgange fra mørke til lys. MASTER Series er på fabrikken kalibreret med præcision for at hvidbalance og homogeniteten kan leve op til professionelle filmskaberes behov og sikrer en konstant høj præstation.

CalMAN-logo
Bevarer filmskabernes begejstring

For at imødegå variationer i farven er MASTER Series klar til at anvende Portrait Displays' højtydende software Calman til automatisk kalibrering. Det giver mulighed for en grad af kalibrering uden fortilfælde og en evne til at finjustere, der ikke er mulig med konventionelle billedindstillinger. Den leverer en naturtro farvegengivelse, som stemmer overens med det originale TV-signal, og kan tilpasse sig de mindste ændringer i farven, som måtte dukke op efterhånden. MASTER Series er Calman Ready, så kunderne kan få fordel af software, der anvendes af visuelle filmskabere i postproduktion, kvalitetskontrol, hvilket er en demonstration af vores engagement i at levere billeder med farvekalibrering på professionelt niveau.

Brochuredownload
Kalibrering af BRAVIA med Calman