Mestrer virkeligheden

At designe tv, der pålideligt formidler filmskaberens hensigt er vores passion. MASTER Series-TV opfylder vores dygtige teknikeres krav og gør smukke billeder til virkelighed. For første gang kan filmskaberne udforske deres fantasi og se deres visioner gengivet derhjemme. 

MASTER Series afsløres

Tag et kig på videoen her, som er filmet ved lanceringen af Sonys MASTER Series, hvor vigtige funktioner og seriens tilblivelse fremvises gennem interviews med vores udviklere og partnere samt branchefolk.

Bringer filmskaberens hensigt til live

I mere end 50 år har vi flyttet grænserne for TV-billedkvalitet. Nu er vores ekspertise i at mestre indholdsskabelse sammen med filmproducenter og perfektionere skærme, der viser filmskaberens hensigt, kommet til udtryk i det imponerende MASTER Series TV.

Biografen kommer hjem

Filmproduktion og udvikling af professionelt udstyr har gjort os til en af pionererne inden for film, og vi har også udviklet TV, der skaber en biograflignende oplevelse. Vores mål er at skabe et ultimativt TV-koncept, der gengiver filmskaberens hensigt. 

Gengiver alle følelser

Vi forsøger at skabe TV-billedkvalitet med en lysstyrke, der oplyser alle detaljer, en mørkhed, der er dyb nok til at overvælde seerne, og farver, der er smukke nok til at betage hjerter. Alle følelser gengives med ultimativ realisme.

Udfordrer filmskaberne

Vi udfordrer filmskaberne til at udnytte teknologien til fulde og udforske deres kreativitet. Nu kan filmskabere udvikle nye idéer og se dem blive gengivet til perfektion i hjemmet.

Picture Processor X1™ Ultimate

Hver eneste original idé, autentisk gengivet

Når indhold flyttes fra film til TV, påvirker det billedkvaliteten. Ved udviklingen af MASTER Series-TV ønskede vi at genskabe filmskaberens færdigbehandlede billede som et digitalt signal og minimere forringelser. Det var en stor udfordring, der krævede en enestående ny processor. 

Udfordringen ved konvertering

Det, filmskaberen ser under optagelsen, kodes, før det sendes til TV'et, hvorefter det afkodes og konverteres, så det kan vises på skærmen. Vores Picture Processor X1™ Ultimate minimerer billedforringelsen under denne proces.

Signalbehandling ved ultrahøje bithastigheder

Da vi udviklede Picture Processor X1™ Ultimate, fulgte vi en "not one bit lost"-filosofi. Signalerne bearbejdes ved ultrahøje bithastigheder og restaureres derpå til den oprindelige kvalitet. 

Finjustering af signaler til specifikke skærme

Picture Processor X1™ Ultimate genkender forskellene i egenskaber mellem skærme og typer af skærme og justerer derpå signalet i overensstemmelse med det – vores mest avancerede finjustering nogensinde. 

Udstyret med de fineste komponenter

Komponenter med høj præcision i signalprocessoren hjælper med at bevare detaljer i hele billedet og sikrer ultimativ realisme og visuelt udtryk i TV'et. 

Vores professionelle produkter, fra linse til stue

Tilbage i 2000 indledte vores TV-team et samarbejde med Sony Pictures Entertainment om Cinema Mode, den første TV-billedkvalitetsfunktion udviklet til en hjemmebiografoplevelse. Lige siden har vi arbejdet sammen om at standardisere nye formater, som 4K og HDR, for at gøre filmoplevelsen hjemme så tæt på filmskaberens hensigt som muligt.

OLED – den perfekte fusion af billede og lyd

Biograferne bruger nu en "skærmhøjttaler", hvor lyden kommer direkte fra skærmens overflade. I stedet for at adskille billede og lyd, efterhånden som skærmstørrelsen stiger, forener "skærmhøjttaleren" billede og lyd til en fængslende oplevelse. Billedkvaliteten på vores MASTER Series AF9 gengiver, det filmskaberne havde til hensigt, mens Acoustic Surface Audio+™ teknologien perfekt reproducerer "skærmhøjttaleren" og forener billede og lyd til en biografoplevelse hjemme.

X1 Ultimate-logo
Acoustic Surface Pro-logo

LCD – flotte billeder fra alle vinkler

Efterhånden som LCD-skærmstørrelsen øges, bliver to karakteristika fremtrædende: en efterbilledeffekt, når billeder bevæger sig hurtigt, og tab af farverealisme, når betragtningsvinklen er fra siden. Begge disse problemer er blevet løst i MASTER Series ZF9, som formidler filmskaberens hensigt ved at bruge nye teknologier, så billederne fortsat er smukke, selv på store skærme.

X1 Ultimate-logo
X-Wide Angle-logo
X-Motion Clarity-logo

Innovation af hjemmeunderholdning.
Sony-økosystemet og Netflix.

Med de senere års fremskridt inden for den teknologiske udvikling kan et TV i højere grad end nogensinde før udtrykke filmskabernes visioner og inspirationer. Det betyder, at seerne kan opleve en bred vifte af underholdning fyldt med spænding og fængende billeder i deres eget hjem. I mange år har Sony og Netflix været pionerer i branchen og har været med til at forme fremtiden inden for TV ved at arbejde direkte med filmskaberne for at bringe deres historier til seere rundt om i verden. Med banebrydende teknologi, som 4K og HDR, kan forbrugerne nu få en oplevelse i biografkvalitet hjemme i deres stuer.

Netflix-streamingmedlemskab er påkrævet

Derudover har Netflix aktivt investeret i produktionen af originale shows med brug af de nyeste videobilledstandarder og har i samarbejde med Sony udviklet Netflix-kalibreret tilstand for at sikre, at billedkvaliteten bevares. Denne funktion er specielt udviklet til at gengive den samme billedkvalitet som i filmstudiet for at bevare filmskaberens vision og hensigt.

Netflix-kalibreret tilstand

Underholdning, som den var tænkt

Netflix-kalibreret tilstand giver seeren mulighed for at se serier, film, dokumentarer og andre historier på den måde, som det oprindeligt blev skabt til at blive set.

Studiostandard-TV

Studiostandard-TV 

MASTER Series lover en billedkvalitet på næsten samme niveau som på de masterskærme, der bruges som standardreference i filmproduktionsstudier og kan præsentere TV-underholdning i den ideelle tilstand. 

Hjemmeunderholdningsoplevelse

Biografspænding derhjemme

Alle, der elsker underholdning, kan nu nyde den oplevelse hjemme – sammen med Netflix-kalibreret tilstand gengiver MASTER Series pålideligt de visuelle elementer, der gør historiefortællingen levende.

Sandt partnerskab

Se, hvordan Netflix og Sony har behandlet farve, kontrast og bevægelse i stuen med Netflix-kalibreret tilstand, så du kan nyde din underholdning, som skaberne havde tænkt sig det.

Sådan mestres kalibrering, nøglen til perfekte farver

Hvad tiltrækker folk til en film? Der er mange elementer, der indgår i den kreative proces som fx manuskripter, redigering og farvegraduering. Filmskaberens fortælling kommer til live, når de elementer gengives som tiltænkt på en TV-skærm og dermed giver en fuldstændig og følelsesladet visuel oplevelse. Præcise gengivelser af farve er nøglen, som blotlægger ansigtstræk på skuespillere indhyllet i skygge, diskrete detaljer i spontant lysglimt og fine overgange fra mørke til lys. MASTER Series er på fabrikken kalibreret med præcision for at hvidbalance og homogeniteten kan leve op til professionelle filmskaberes behov og sikrer en konstant høj præstation.

CalMAN-logo

Bevarer filmskabernes begejstring

For at imødegå variationer i farven er MASTER Series klar til at anvende Portrait Displays' højtydende software CalMAN® til automatisk kalibrering. Det giver mulighed for en grad af kalibrering uden fortilfælde og en evne til at finjustere, der ikke er mulig med konventionelle billedindstillinger. Den leverer en naturtro farvegengivelse, som stemmer overens med det originale TV-signal, og kan tilpasse sig de mindste ændringer i farven, som måtte dukke op efterhånden. MASTER Series er klar til at bruge CalMAN®, så kunderne kan få fordel af software, der anvendes af visuelle filmskabere i postproduktion, kvalitetskontrol, hvilket er en demonstration af vores engagement i at levere billeder med farvekalibrering på professionelt niveau.

Brochuredownload

Calibrating BRAVIA with CalMAN®