Revolutionerende lyd

Et smukt billede fortjener betagende lyd. TV fra Sony har unikke og avancerede lydteknologier, der placerer dig lige midt i begivenhederne og giver medrivende underholdning.

En helt ny multidimension i lyd

Med Acoustic Surface Audio+™ kommer lyden direkte fra skærmen med tre aktuatorer bag på TV'et, der vibrerer for at skabe akustik, som bevæger sig sammen med billedet. To sidevendte subwoofere giver en kraftig bas og en rumlig effekt, der sikrer, at lyden kan bevæge sig fra den ene ende af rummet til den anden.

Sådan forvandles A9F til en centerhøjttaler

Lyd direkte fra midten

TV-centerhøjttalertilstand

Slut en forstærker til udgangsstikket bag på AF9 for at forvandle den til en centerhøjttaler i høj kvalitet. Med Acoustic Surface Audio+ kan du høre hvert et ord og hver en tone fra film og koncerter direkte fra skærmen.

Skærmlyd 

Med Acoustic Surface™-teknologien kommer lyden direkte fra skærmen. To innovative aktuatorer bag TV-skærmen vibrerer svagt for at skabe lyd, der bevæger sig i billedet, så dialog og særlige effekter kan høres fra præcis det rigtige sted. En subwoofer giver dyb og kraftfuld bas til dynamiske actionscener.

Finjusterer hvert eneste øjeblik 

Sony Clear Audio+ er en samling lydteknologier, der automatisk finjusterer TV-lyden og giver en mere naturtro og medrivende oplevelse - uanset hvad du ser.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase