Revolutionerende lyd

Et smukt billede fortjener betagende lyd. TV'er fra Sony har unikke og avancerede lydteknologier, der placerer dig lige midt i begivenhederne og giver medrivende underholdning.

Sound-from-Picture Reality™

En helt ny multidimension i lyd

Med Acoustic Surface Audio+™ TV-centerhøjttalertilstand kommer lyden direkte fra midten af skærmen med aktuatorer bag på TV'et, der vibrerer for at skabe akustik, som bevæger sig sammen med billedet. Desuden giver to subwoofere en kraftig bas og en rumlig effekt, der sikrer, at lyden kan bevæge sig fra den ene ende af rummet til den anden.

Sådan forvandles A9F til en centerhøjttaler

Lyd direkte fra midten

TV-centerhøjttalertilstand

Slut en forstærker til udgangsstikket bag på TV'et for at forvandle den til en centerhøjttaler i høj kvalitet. Med Acoustic Surface Audio+™ kan du høre hvert et ord og hver en tone fra film og koncerter direkte fra skærmen.

Skærmlyd 

Med Acoustic Surface Audio™-teknologien kommer lyden direkte fra skærmen. To innovative aktuatorer bag TV-skærmen vibrerer svagt for at skabe lyd, der bevæger sig i billedet, så dialog og særlige effekter kan høres fra præcis det rigtige sted.

Lyd fra skærmen, lige som at være der selv

Tag plads på forreste række. Sound-from-Picture Reality™ med vores Acoustic Multi-Audio™-lydteknologi placerer dig midt i koncerter og film.

Fire fronthøjttalere

Fire fremadvendte højttalere optimalt placeret øverst og nederst på TV'et simulerer lyden fra midten af skærmen, så billede og lyd justeres i forhold til hinanden. 

Lydpositionerende diskantenheder

Ved at tilføje to lydpositionerings-diskantenheder på bagsiden af TV'et simuleres det, at lyden kommer fra midten af skærmen, og billede og lyd justeres præcist. 

Vibrerende diskantenhed i rammen

Diskantenhed i rammen

En vibrerende diskantenhed i rammen fungerer som en højttaler, der justerer lyden, så den passer med billedet på skærmen, hvilket giver en virkelig betagende underholdningsoplevelse.

Finjusterer hvert eneste øjeblik 

Sony Clear Audio+ er en samling lydteknologier, der automatisk finjusterer TV-lyden og giver en mere naturtro og medrivende oplevelse - uanset hvad du ser.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase