LYDSYSTEMER

USB DAC-stereoforstærker til lyd i høj opløsning

UDA-1

Billede af USB DAC-stereoforstærker til lyd i høj opløsning

Vejl. Udsalgspris

kr 5.300,00

(VAT)
Billeder af USB DAC-stereoforstærker til lyd i høj opløsning
Billeder af USB DAC-stereoforstærker til lyd i høj opløsning
Billeder af USB DAC-stereoforstærker til lyd i høj opløsning
Billeder af USB DAC-stereoforstærker til lyd i høj opløsning
Billeder af USB DAC-stereoforstærker til lyd i høj opløsning

Som kunstnerne virkelig havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Hør detaljerne i High-Resolution Audio

Tilslut nemt UDA-1 til din PC og lyt til din musiksamling med lyd i høj kvalitet. UDA-1 er en digital til analog konverter (DAC) med indbygget forstærker og flere forbindelser til hovedtelefoner eller højttalere. Afspil musik direkte fra din PC med lyd, der ligger tættere på den oprindelige master.

Opret en hub til din digitale musik

UDA-1 er den ideelle metode til at etablere et solidt system omkring din PC. Det kompakte design passer diskret i små rum, mens de to USB-porte giver dig mulighed for nemt at slutte din pc eller smartphone (Android og iPhone). Eller tilslut din lyd separat med optisk digital audio- (S/PDIF), koaksial digital- og line-in-stik.

Frekvensområde på 10-100Hz

Detaljeret lyd i hele frekvensområdet

Hør alle detaljer med et frekvensområde på 10-100 Hz, der bringer dig tættere på nuancerne i en live-optræden.

Kompatibel med flere filtyper

Afspil al din musik i høj kvalitet

Få det bedste ud af en lang række filtyper, herunder High-Resolution Audio-formater som FLAC, WAV, ALAC og DSD (Direct Stream Digital). UDA-1 understøtter også komprimerede formater som MP3, AAC, ATRAC og WMA.

Oplev lyden som i et studie

Nyd din musik i den højest mulige lydkvalitet. Lyd i høj opløsning konverterer analog lyd til digital lyd med en højere kvalitet end CD'er og leverer lyd ved 24-bit/96 kHz. Til sammenligning er en CD 16-bit/44,1 kHz.

Lyd i høj opløsning
DSEE gendanner høje frekvenser

Opskaler komprimeret musik med DSEE

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) opskalerer dine komprimerede digitale musikfiler (mp3, ACC, ATRAC og WMA) tæt på CD-kvalitet. Ved at gendanne de høje frekvensområder gengiver DSEE dine digitale musikfiler med fyldig, naturlig lyd.

Kraftigt kabinet, ren lyd

Med 2 x 23 W analoge forstærkere i et ekstremt robust, 3 mm tykt aluminiumkabinet. UDA-1 sørger for, at lyden fra din musiksamling er krystalklar.

Kompatibel med PC-musikafspillere

Kontroller afspilningen

Tilslut din PC, og lad UDA-1 klare arbejdet. Download appen High-Resolution Audio Player fra Sony til din PC, og afspil din digitale musik med High-Resolution Audio-standard. Eller afspil direkte via iTunes, Media Go eller Windows Media.

Specifikationer og funktioner
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • DSEE-opskalering genskaber kvaliteten i komprimerede filer

  • Ren, digital USB-forbindelse til musik på computeren

  • USB-afspilning og smartphoneopladning

  • Fast, førsteklasses opbygning af lydkomponenten

Udgang (DIN)
23 W + 23 W
Indgangs- og udgangsterminal
Analog lydindgang (1), Højttalerudgang (1), Koaksial digitalindgang (1), Lydudgang (1), Optisk digitalindgang (1), Udgang til hovedtelefoner (1), USB (2)
Vægt
4 kg
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet