TA-ZH1ES

En ny arena for musikalsk udtryk 

Udnyt det fulde potentiale i dine hovedtelefoner, og oplev den følelsesmæssige påvirkning fra hver eneste sang, som kunstneren havde tænkt det. Denne forstærker kombinerer det bedste fra digital og analog lydteknologi og er skabt til den seriøse lytter.

LYDKOMPONENTER

Førsteklasses hovedtelefonforstærker med D.A. hybridforstærkerkredsløb

TA-ZH1ES
Billede af Førsteklasses hovedtelefonforstærker med D.A. hybridforstærkerkredsløb

Vejl. Udsalgspris

kr 15.000,00

(VAT)
Signature Series

One Signature Sound

Løfter oplevelsen af lyd i høj opløsning, så man ikke bare lytter til den, men faktisk mærker den.

D.A. hybridforstærkerkredsløb: en revolution inden for lydforstærkning

Vores feedbackfrie S-Master-teknologi bevarer renheden i digital lyd. Vores nye D.A. hybridforstærkerkredsløb går et skridt videre og forbedrer dens præcision og lydkvalitet med en analog feed-forward-forstærker. Den analoge forstærker korrigerer konverteringsfejlen, der forårsages af forstærkerskiftet.

Bevar fornemmelsen

Indfang hver eneste tone og nuance med DSEE HXTM

Oplev musikken, som kunstneren havde tænkt det, i en lydkvalitet, der nærmer sig høj opløsning. Vores nye DSEE HX™-opskaleringsteknologi omfatter fire ekstra tilstande ud over standardtilstanden: kvindelig vokal, mandlig vokal, slagtøj og strygere for optimal lydgengivelse.

Konverterer enhver kilde til DSD

Personligt tilpasset lyd med det nye DSD remaster-modul

Det nye DSD remaster-modul leverer en dobbelt så høj konverteringspræcision som de foregående modeller og giver dig mulighed for at konvertere alle PCM-musikkilder til DSD 11,2 MHz. Teknologien udnytter FPGA (Field Programmable Gate Array) til at konvertere alle signaler til DSD-lydformatet.

DSD remaster
FPGA
Avanceret FPGA-behandling

Kompromisløs musikgengivelse

For at maksimere potentialet i det nye D.A. hybridforstærkerkredsløb udviklede vores ingeniører en avanceret FPGA-processor. På den måde kunne de tilpasse teknologien fuldstændigt og udvikle noget virkelig unikt.

Jævnstrømsfaselinearisator

Velkendt analoglignende lyd

Vores jævnstrømsfaselinearisator efterligner effektivt faseprofilen for en typisk analog forstærker. Den matcher faseegenskaberne for den analoge forstærker for at levere en mere analoglignende lyd.

Jævnstrømsfaselinearisator
Strukturel integritet giver lydpræcision

TA-ZH1ES er udformet med præcision hele vejen igennem for at maksimere lydkvaliteten.

Opdag TA-ZH1ES

Få mere at vide om teknologien og inspirationen bag vores mest avancerede stationære hovedtelefonforstærker. 

PCM 32 bit
Understøttede lydformater

Nyd lydformater op til PCM 32 bit/768 kHz og DSD 22,4 MHz.

4,4 mm afbalanceret tilslutning
Φ4,4 mm afbalanceret tilslutningsstik

Et Φ4,4 mm afbalanceret ministik er den nye standard for en afbalanceret hovedtelefontilslutning. Stikkets klare kanaladskillelse giver præcis gengivelse og et stort lydområde.

Indgangstilslutning
Indgangstilslutninger

Forstærkeren har flere stik for at understøtte en lang række indgangsenheder, herunder Walkman®, TV og PlayStation®-systemer. 

Udgangstilslutning
Udgangstilslutninger

Forstærkeren anvender flere forskellige udgangstilslutninger til hovedtelefoner, herunder både afbalanceret (4,4 mm, 3-benet ministik x2 og XLR4) og ubalanceret (stereostandardstik, stereoministik).

Fyld din verden med imponerende lyd

Opdag Signature Series

Lad dig ikke nøje med mindre end medrivende topkvalitet med hele udvalget af Signature Series-produkter. De er designet til ultimativ lydkvalitet og overgår alle tidligere lydkonventioner for at højne hver eneste tone.

Specifikationer og funktioner

TA-ZH1ES er den mest avancerede hovedtelefonforstærker i Signature Series og er designet til at opnå en højere lydkvalitet ved lytning i hovedtelefoner.
  • D.A. hybridforstærkerkredsløb

  • Ny DSEE HX med 5 tilstande

  • Understøtter lydformaterne PCM 32-bit/768 kHz og DSD 22,4 MHz

  • Nyt DSD remaster-modul

  • Understøtter afbalancerede (4,4 mm, 3‐benet ministik x2, XLR4) og ubalancerede (standardstik, stereoministik) tilslutninger

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger