LYDKOMPONENTER

CD-modtager med Bluetooth og lyd i høj opløsning

MAP-S1
Billede af CD-modtager med Bluetooth og lyd i høj opløsning

Vejl. Udsalgspris

kr 7.700,00

(VAT)
Billeder af CD-modtager med Bluetooth og lyd i høj opløsning
Billeder af CD-modtager med Bluetooth og lyd i høj opløsning
Som kunstnerne virkelig havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Lyd i høj opløsning uden at gå på kompromis

Løft dit Hi-Fi-system til et nyt niveau med den kompakte MAP-S1 lydafspiller – som leverer lyd, der er tættere på den oprindelige optagelse takket være lyd i høj opløsning. DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) gendanner kvaliteten af dine komprimerede musikfiler. Tilslut alle dine højttalere og forstærkere - der er også en indbygget CD-afspiller.

100 W effekt
Udgangseffekt

På trods af dets kompakte størrelse leverer dette system en effekt på 100 W.

One touch-NFC
NFC- og Bluetooth-forbindelse

Stream musik trådløst ved at trykke din NFC-smartphone mod MAP-S1 for at oprette forbindelse.

USB-porte
Færdiggør din opsætning

Der er to udgange til dine højttalere samt en analog indgang og udgang. Opret forbindelse fra din smartphone, tablet eller PC til en USB-port foran eller bagpå.

Hør din musik, når den lyder bedst

Om det er lyd i høj opløsning, CD eller mp3 - lyt til din musik i den bedst mulige lydkvalitet. MAP-S1 understøtter lyd i høj opløsning, som f.eks. formaterne DSD, FLAC, WAV og ALAC, samt formater som mp3, Apple AAC, ATRAC og Windows WMA - og bringer kvaliteten tættere på originalens.

Sådan fungerer lyd i høj opløsning

Lyd i høj opløsning konverterer analog lyd til digital ved en højere hastighed end CD'er. Lyd i høj opløsning kan have en hastighed på 24 bit/96 Hz, der opfanger endnu flere detaljer og finesser, hvilket resulterer i meget virkelighedstro musik.

Lyd i høj opløsning
DSSE HX
Gendan alle dine komprimerede filer

DSEE HX opskalerer digitale musikfiler (mp3, ACC, ATRAC og WMA) og bringer dem tættere på kvaliteten af lyd med høj opløsning. Ved at gendanne de høje frekvensområder, der går tabt ved komprimering, gengiver DSEE HX musik med fyldig, naturlig lyd.

Nyd hver tone

Traditionelle forstærkere kræver flere digitale til analoge konverteringer. Sonys S-Master-forstærker er 100 % digital og giver større effekt. Digital S-Master HX-forstærker sikrer den præcision, der kræves med høje frekvensområder (over 40 kHz).

Digital S-Master HX-forstærker
Hjertet i dit lydsystem

Nå nye højder via din Hi-Fi-opsætning med MAP-S1. Tilslut højttalere via to udgange, og der er også analog indgang og udgange. Opret forbindelse til dit hjemmenetværk via LAN-porten. Tilslut og afspil via to USB-porte.

Cd-afspiller
Cd-afspiller

Støv din CD-samling af, og nyd dine gamle favoritter i skarp og præcis lydkvalitet.

DAB-radio
Digital DAB-radio

Vælg blandt en lang række DAB-radiostationer, og få ren lyd med færre forstyrrelser, eller stil ind på FM- og AM-radio.

USB-porte
USB-porte

Tilslut din smartphone, tablet eller dit USB-stik til USB-porten på forsiden for at høre dine foretrukne afspilningslister. Der er en USB-port bagpå til din PC, så du kan nyde lyden i høj opløsning.

Ægte raffineret lytteoplevelse

Med MAP-S1 handler det udelukkende om stil og indhold. Stil den på en hylde eller i et skab - det kompakte aluminiumsdesign ser godt ud, uanset hvor du stiller det – det medvirker også til at reducere vibrationer og give en lav forvrængning.

Aluminiumsdesign
Passer perfekt sammen med SS-HW1 højttalere

SS-HW1 højttalerne til lyd i høj opløsning er finjusteret til at få det bedste ud af MAP-S1, og de har en 13 cm basenhed med en kegle i Mica-forstærket celledelt fibermateriale, der minimerer uønsket resonans. En superdiskant med stor spredning gengiver udvidede, høje frekvenser med en hidtil uset klarhed.

Opret forbindelse til din musik

Problemfri streaming via Wi-Fi, DLNA eller AirPlay

Al din musik er en simpel tilslutning væk – stream trådløst fra din smartphone, tablet eller bærbare computer med Wi-Fi®, DLNA og AirPlay. Nyd onlinemusiktjenester som f.eks. Spotify® og Deezer. En Ethernet-port lader dig lytte til sange fra din PC. Parring med Bluetooth® på et øjeblik takket være NFC One-touch. Styr alting fra din mobil med SongPal-app'en.

Designet til din måde at lytte på

Få adgang til de nyeste sange på et øjeblik takket være et udvalg af onlinemusiktjenester, herunder Spotify® og Deezer.

Onlinemusiktjenester
NFC- og Bluetooth-forbindelse
One touch-lytning

Når du vil streame musik trådløst, skal du blot trykke din NFC-smartphone eller -tablet mod MAP-S1 for at oprette en forbindelse. Eller stream i stedet lyd ved manuel parring med Bluetooth.

Foren din musik

Nem betjening af streaming med den nye SongPal-app

Med SongPal-app'en kan du nemt og intuitivt styre din lytteoplevelse. Installer den blot på din mobiltelefon for at betjene musikafspilning, enhedsindstillinger m.m. - alt sammen via én app.

Specifikationer og funktioner

Løft dit Hi-Fi-system til et nyt niveau med den kompakte MAP-S1 lydafspiller – som leverer lyd, der er tættere på den oprindelige optagelse takket være lyd i høj opløsning. DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) gendanner kvaliteten af dine komprimerede musikfiler. Tilslut alle dine højttalere og forstærkere - der er også en indbygget CD-afspiller.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • DSEE HX-opskalering genskaber kvaliteten i komprimerede filer

  • S-Master HX-digitalforstærker, der giver en ren lydkvalitet

  • Nem Bluetooth®-tilslutningsmulighed med NFC one touch

  • Wi-Fi med DLNA og AirPlay til streaming af musik

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger