LinkBuds S
NEVER OFF | LinkBuds-serien

Med LinkBuds S – verdens mindste og letteste High-Res True Wireless-hovedtelefoner med støjreduktion – er dine verdener altid tilsluttet og optimeret.

LinkBuds S
Lille og let til komfort hele dagen

Med en vægt på kun 4,8 g er det verdens letteste High-Res True Wireless-hovedtelefoner med høj opløsning! Vi har vi skabt et ergonomisk design, der passer perfekt til øret, ved hjælp af omfattende data om øret, der er indsamlet, siden vi introducerede verdens første in-ear-hovedtelefoner i 1982.

LinkBuds S
Nyd støjreduktion i høj kvalitet eller naturlig omgivende lyd

Øretelefonerne giver dig det bedste af begge verdener – naturlig omgivende lyd, når du skal interagere med andre, og støjreduktion af høj kvalitet, når du skal fokusere. Adaptive Sound Control registrerer endda dine omgivelser, og hvad du foretager dig, for automatisk at optimere dine lydindstillinger til situationen.

LinkBuds S
Lyd i høj opløsning og ultraklare opkald

Trådløs lyd i høj opløsning leverer fantastisk lydkvalitet, der er tættere på en dedikeret kabelforbindelse – nøjagtigt som dine yndlingskunstnere ønskede, du skulle høre det. Under et opkald sikrer vores Precise Voice Pickup-teknologi med avanceret lydsignalbehandling, at lyden går klart igennem fra begge sider.

LinkBuds
NEVER OFF med åben ringdriver | LinkBuds-serien

LinkBuds er lille og let med et unikt åbent ringdesign, som gør det muligt at holde forbindelsen til folk og steder i nærheden uden at sætte musikken på pause – hele dagen.

Hvid
Grå
Ecru
Hvid
Grå
Model HVID SORT ECRU HVID GRÅ
LinkBuds S LinkBuds
Støjreduktion
Ringdriver
Trådløs lyd i høj opløsning
Ultrakompakt og let
Hands Free Call
Batterilevetid Op til 20 timer* Op til 17,5 timer
IPX4-vandafvisende

*Med støjreduktion slået til

.
.
.