α7R III

Realiseret. Ny verden.

Forfin din virkelighedsfølelse m. α7R III – en ideel partner, der tilbyder overlegen hastighed, billedbehandling i høj opløsning, professionel funktionalitet og pålidelig ydeevne selv under barske forhold.

Vejl. Udsalgspris

kr 19.000,00

(VAT)
Billede af en hund med Animal-eye AF-ramme vist på det ene øje
Eye AF til dyr nu tilgængelig med softwareopdatering

En softwareopdatering er nu tilgængelig til Sonys nye Eye AF i realtid til dyr. Funktionen virker ved automatisk at opfange og følge øjnene på de dyr, du fotograferer, hvilket giver smukke dyreportrætter og billeder af vilde dyr.

Inspirerer til maksimal kreativitet

Velkommen til en ny verden inden for billedbehandling, med yderligere forbedret opløsning, følsomhed, dynamisk rækkevidde, behandlingshastighed og optagelsesrespons. α7R III samler professionel funktionalitet i et stærkt, kompakt kabinet, der giver dig større fleksibilitet til at tage fremragende billeder i enhver situation. Med al denne effekt, præcision og potentiale til rådighed kan du indfange helt enestående oplevelser. 

Billede, der viser brugeren holde kameraet i et vildt og bjergrigt område med tåge, skyer og is
En portal til skjulte verdener

Sammen kan en effektiv 42,4 MP (ca.) billedsensor og en forbedret billedprocessor føre billeddannelse så langt, som eventyrlystne fantasier tillader det.

Billede af en bruger i silhuet mod de naturlige omgivelser og himlen – kiggende gennem søgeren med stort objektiv monteret
Grib øjeblikket m. hurtig præcision

Dobbelt så god AF-sporingseffektivitet, selv under kontinuerlig optagelse med op til 10 fps, fremmer udviklingen af en stabil, lynhurtig kameraydeevne.

Billede af en kvindelig model i fokus – kiggende på kameraet, der holdes i lodret position af brugeren i forgrunden med bokeh
Nyt portrætpotentiale

Stærkt forbedret Eye AF fokuserer på og sporer et øje med stor præcision og hastighed, selv når et motiv bevæger sig, ser ned og væk eller er i modlys.

Billede, der viser en model i studie med bruger i forgrundsbokeh og billede vist på tilstødende PC-skærm
Nem studieworkflow

SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2), aktiveret af et USB Type-C®-stik, giver hurtig fjernoverførsel af data til PC for nem håndtering af store RAW-datafiler.

Billede, der viser kameraet set bagfra på stativ i historisk bygning med billede på LCD-skærm og et kabel tilsluttet kameraet
En anden dimension til opløsningen

Multi-optagelse med pixelskift giver overvældende opløsning, farveægthed og teksturgengivelse, der indfanger atmosfæren i motivet og omgivelserne.

Billede, der viser en bruger med kamera på stativ i udendørsmiljø med mikrofon, vindskærm og ekstern skærm
Mere realistiske film

Film med ekstraordinær tilstedeværelse skyldes innovation, der understøtter 4K HDR billeder med høj opløsning, bredt dynamisk område og bred farveskala.

En portal til skjulte verdener
Afbilder scener i intime detaljer

Billedbehandlingssystemet er udviklet til at levere høj opløsning og lav støj over et bredere ISO-område. Kameraet skildrer stemningen i omgivelserne i hver eneste scene såvel som detaljernes tekstur.

Billede af Exmor R CMOS-billedsensoren
42,4 MP Exmor R™ CMOS-fuldformatsensor

Exmor R-sensorens bagbelyste, margenløse, chipmonterede objektivdesign øger lysfølsomheden og giver et bredt dynamisk frekvensområde på trods af den høje opløsning på 42,4 MP.

Billede af en printplade med LSI IC- og BIONZ X-billedgenerator
Stærkt forbedret billedbehandling

En ny front-LSI og BIONZ X™ øger bearbejdningshastigheden og kombineres med Exmor R™-sensoren for at levere et dynamisk område med op til 15 stop ved lav ISO-følsomhed for stillbilleder, hvilket giver en fyldigere tonegengivelse.

Billede af sejlbåd på en sø mod solnedgangen med skyformationer og mørkere bakker
Bredt standard ISO 100-32000 område

Standard ISO-området er blevet udvidet til ISO 100-32000 (kan udvides til ISO 50-102400), og støj er blevet reduceret med så meget som et helt stop i det midterste følsomhedsområde.

Diagram, der viser dataflow fra Exmor R-sensor til front-LSI og BIONZ X-billedprocessor, med JPEG- og RAW-udgange
14-bit RAW-udgang til fyldige overgange

14-bit RAW-formatudgang indeholder fyldige toneinformationer fra højlys til skygger og er tilgængelig, selv når du tager billeder i lydløs eller kontinuerlig tilstand .

[1] Billedsensor
[2] Den nyeste hurtige front-LSI
[3] 16-bit billedbehandling

Stærkt, let og pålideligt design fører dig videre

Quad-VGA OLED Tru-Finder med høj opløsning giver et naturligt og meget præcist billede i søgeren. De funktionelle fordele ved en EVF, som f.eks. høj synlighed i mørke og AF-kapacitet, når du bruger forstørret visning, forbedres yderligere og giver stærk understøttelse af optagelser. For at opnå endnu større alsidighed er α7R III's lille, lette hus solidt og stift nok til robust brug.

Grib øjeblikket m. hurtig præcision
Kontinuerlig optagelse på op til 10 fps

Optag en øjeblikkelig handling med kontinuerlig optagelse på op til 10 fps med AF/AE-sporing. Billedbehandling med enorme data på 42,4 MP bevarer en høj billedkvalitet, der er til fordel for din kreative tilpasning.

Billede, der viser en elg i silhuet med en skov i baggrunden
Optag kontinuerligt i absolut stilhed

Dette kamera har lydløs optagelse med op til 10 fps med AF/AE-sporing. Stilhed er vigtig, når du optager dyreliv, hvor selv den mindste lyd kan betyde, at du går glip af det perfekte skud.

Kraftigt udviklet AF-ydeevne

AF-ydelsen forbedres ved at trække på den AF-præstation, der findes i α9, og anvende den optimalt, så α7R III bevarer fokus, når det indfanger et vildt dyr, der bevæger sig uforudsigeligt.

Billeder af rovfugl mod himmel
Omfattende Fast Hybrid AF-dækning

399 AF-punkter med faseregistrering, der dækker ca. 68 % af billedarealets bredde og højde samt 425 tæt placerede AF-punkter med kontrastregistrering forbedrer fokus, der ellers ikke ville være opnåelig.

Billede af bjørn i græsklædt skovområde
Op til 2x hurtigere (ca.) AF-respons

Takket være meget mere responsiv, forbedret Fast Hybrid AF er AF-hastigheden op til ca. to gange hurtigere i dæmpede lysforhold.

Billede af stor kat, der er ved at springe eller hoppe
AF-sporing forbedret med ca. 2x

AF-algoritmen, der stammer fra a9, har to gange mere præcis AF-sporing ved kontinuerlig optagelse, selv af komplekse eller pludselige bevægelser.

4D FOCUS
Se mere om 4D FOCUS
Pålidelig AF ned til lysstyrke EV-3

Avancerede AF-algoritmer bidrager til høj AF-præcision ned til lysniveauer så lave som EV-3 for mere pålidelig autofokus i mørke scener.

Billede, der viser en bjørn i svagt oplyst skovmiljø
Spild aldrig et øjeblik

Ny multivælger og AF-ON-knap og nye funktioner til berøringsfokus gør fokusbetjeningen hurtig og intuitiv. Med indbyggede dobbeltstik og kompatibilitet med det genopladelige batteri NP-FZ100, sikrer α7R III også, at du kan optage med langt færre afbrydelser, fordi du ikke behøver at skifte medier og batteri så ofte.

Billeder, der illustrerer 76 rammers kontinuerlig optagelse
Optag op til 76 billeder kontinuerligt

Optag op til 76 komprimerede RAW- eller JPEG-billeder i en uafbrudt serieoptagelse. Dette giver dig mulighed for at koncentrere dig om serieoptagelse uden at blive distraheret.

Billede af kameraet set fra siden/bagfra med åbent mediedæksel og to kort i dobbelte mediestik
Dobbelt mediestik, understøtter UHS-II

Med dobbelte mediestik, deriblandt en, der er UHS-II-kompatibel for hurtig datastyring, kan α7R III udføre samtidig optagelse eller overgangsoptagelse, adskille RAW/JPEG-data og stillbilleder/film og kopiere data mellem kort.

Billede af kameraets bagside med tilknyttet batteripakke med høj kvalitet
Udvid optagelsen til professionel længde

α7R III kan bruge et NP-FZ100-batteri med ca. 2,2 gange så stor kapacitet som et NP-FW50-batteri. USB Type-C® og Multi/Micro USB-porte tillader tilslutning af eksterne batterier for udvidet optagelse.

Billede af LCD-skærm, der illustrerer brugen af klassificeringsfunktionen
Klassificeringsfunktion

Med klassificeringsfunktionen kan du give optagede stillbilleder fra 1 til 5 stjerner hvor som helst lige på stedet, ved at bruge afspilningsskærmen til at udføre funktionen, hvis den er tildelt en brugerdefineret knap.

Billede af LCD-skærm, der viser gruppering af visning af kontinuerlige optagelser
Gruppering af visning af kontinuerlige optagelser

En serie af fotos optaget i kontinuerlig tilstand kan ses som grupper, afspilningsindeksvisning er forbedret, og kontinuerlige grupper kan straks slettes eller beskyttes.

Billede af eksempel på Min menu-skærmbillede med menu med brugervalgte funktioner
Min Menu: Hurtigere til dine favoritter

Tilmeld op til 30 ofte brugte elementer på den nye Min menu for øjeblikkelig hentning. Du kan oprette og tilpasse en optimal menu efter din egen smag.

Nyt portrætpotentiale
Eye AF med fordoblet ydeevne

Med α7R III er Eye AF to gange hurtighed og effektiv øjengenkendelse og -sporing, selv når du fotograferer et stående motiv i bevægelse.

Billede af model mod baggrunds-bokeh, som viser, at Eye AF virker på trods af delvis lukning
Selv hvis ansigtet er delvist skjult
Billede af model mod baggrunds-bokeh, som viser, at Eye AF virker på trods af, at ansigtet vender nedad væk fra kameraet
Selv når man kigger ned
Billede af model mod baggrunds-bokeh, som viser, at Eye AF virker på trods af svagt lys
Selv ved svag belysning
Forbedret billedstabilisering: Problemfri optagelse

Takket være den forbedrede 5-aksede billedstabilisator, indbygget i kameraet, kan du, når du er på farten og vil optage frit, stole på α7R III's ydeevne for høj opløsning og mobilitet, så du kan koncentrere dig om motivet uden at bekymre dig om sløring pga. forskellige typer kamerarystelser.

Billeder, der illustrerer billedstabilisering med sløret billede (øverst) og billede (nederst) med skrå/drejet-kompensation
Kompensering for hældning og drejning
Billeder, der illustrerer stabilisering med sløret billede (øverst) og billede (nederst) med vandret/lodret-kompensation
Kompensering for vandrette/lodrette forskydninger
Billeder, der illustrerer billedstabilisering med sløret billede (øverst) og billede (nederst) med rullekompensation
Kompensering for rulning
Indbygget 5-akset optisk billedstabilisering

Nye stabiliseringsenheder/gyrosensorer/algoritmer øger effektivt 5,5 stop. Fem typer kamerarystelser – vinklet rystelse (hældning/drejning), X/Y skift og rotationsrystelse (rulning) – kompenseres.

Diagram over indbygget 5-akset optisk billedstabilisering med fem typer kamerarystelser, der kompenseres for
Nem studieworkflow
Høj konnektivitet til professionel arbejdsgang

α7R III inkluderer SuperSpeed USB 5 Gbps-kompatibel (USB 3.2) USB Type-C®-port og synkroniseringsterminaler, der gør det muligt at tilslutte kameraet direkte til eksterne enheder uden forsinkelse. Disse forbindelser gør workflowet mere problemfrit og stressfrit – selv til studieoptagelse, der bruger PC-forbundet optagelse eller blitz.

SuperSpeed USB 5Gbps (USB 3.2) for hurtig dataoverførsel

Dette gør PC-internetdelt optagelse tilgængelig for nem håndtering af store RAW-billedfiler, så du hurtigt kan gennemse billeder på en pc og fortsætte med at optage uden stor forsinkelse af filoverførsler.

Billede, der illustrerer hurtig dataoverførsel og viser kameraet fra siden/bagfra med et tilsluttet USB-kabel
Nærbillede af kameraets side med synkroniseringsterminalen
Synkroniseringsterminal tilgængelig

Udstyret med en standardsynkroniseringsterminal for praktisk synkronisering med studieblitzenheder og andet eksternt belysningsudstyr.

Imaging Edge™ Remote, Viewer og Edit

Løft din fotografering med Imaging Edge-programmer til computere. Brug "Fjernadgang" til at styre optagelserne live på skærmen, "Fremviser" til at gennemse, rangere og udvælge fotos fra biblioteker og "Rediger" til at fremkalde RAW-data til fotos i høj kvalitet til levering. Få det bedste ud af RAW-filer fra Sony, og administrer dine produktioner mere effektivt.

Billede af studie, der illustrerer Imaging Edge PC-programmet, med kamera på et stativ, og en PC med kameraets billede på skærmen
Imaging Edge™-webcam
Imaging Edge™-webcam

Imaging Edge-webcamprogrammet gør det nemt at bruge dit Sony-kamera som et webcam i høj kvalitet med stor kompatibilitet til imponerende live-streaming og -møder.

En anden dimension til opløsningen
Multi-optagelse med pixelskift

Den nye Multi-optagelse med pixelskift gengiver stillbilleder med ægte detaljer, tekstur, farve og generel atmosfære.

Billeder, der illustrerer Pixel Shift Multi Shooting med normalt billede (til venstre) og mere detaljeret billede (til højre)

[1] Normal enkeltbillede [2] Sammensat billede med multi-optagelse med pixelskift

Du skal acceptere cookies fra YouTube for at se denne video

Få adgang til dine præferencer for cookies nedenfor, og slå cookien for YouTube til under afsnittet "Funktionel".

Mere realistiske film
4K HDR med høj opløsning

Ud over evnen til at optage imponerende 4K-film med høj opløsning vha. 5K-oversampling (15 MP), har kameraet en ny HLG-billedprofil (Hybrid Log-Gamma), der understøtter øjeblikkelig HDR-workflow, der leverer et bredt dynamisk område for meget præcise og livagtige filmbilleder uden farvegraduering.

Understøtter forskellige behov i HDR-produktion

α7R III har S-Log for fleksibel gengivelse af billeder i efterproduktionen og HLG til øjeblikkelig HDR-arbejdsgang – en kombination, der opfylder forskellige HDR-produktionskrav.

Billede af HDR-workflows med (øverst) S-log og farveklassificering og (nederst) HLG uden farveklassificering

[1] Høj fleksibilitet til finjustering af billeder efter dine ønsker (Farvegraduering påkrævet)
[2] Øjeblikkeligt billede i høj kvalitet (Farvegraduering ikke påkrævet)

Brochuredownload
Brochuredownload

Specifikationer og funktioner

Et helt fornyet billedbehandlingssystem forbedrer billedkvaliteten yderligere. Op til ca. 2x forbedret AF-hastighed, AF-sporing og Eye AF-sporing og op til 10 fps kontinuerlig optagelse, så du kan indfange flere særlige øjeblikke. Pålidelig professionel betjening, samlet i et stærkt, kompakt hus, giver overlegen fleksibilitet og mobilitet.
  • 42,4 MP 35 mm Exmor R® CMOS-fuldformat og forbedret behandlingssystem

  • Standard ISO 100-32000-område (øvre grænse kan udvides til 102400)

  • Fast Hybrid AF med 399-punkts AF med fasedetektering på det fokale plan og 425-punkts AF med kontrastregistrering

  • Kontinuerlig optagelse i høj hastighed på op til 10 fps med AF-/AE-sporing

  • 5-akset billedstabilisering med 5,5-stop eksponeringsfordel

Objektivkompatibilitet
Sony E-mount-objektiver
Sensortype
35 mm fuldformat (35,9 × 24,0 mm), ExmorR CMOS-sensor
Antal pixel (effektive)
Ca. 42,4 megapixel
ISO-følsomhed
AUTO (ISO 100-12800, valgbar nedre og øvre grænse), Film: ISO svarende til 100-32000, AUTO (ISO 100-12800, valgbar nedre og øvre grænse, Stillbilleder: ISO 100-32000 (ISO-tal fra ISO 50 og op til ISO 102400 kan indstilles som udvidet ISO-område.),
Batteritid (stillbilleder)
Ca. 530 optagelser (søger) / ca. 640 optagelser (LCD-skærm) (CIPA-standard)
Søgertype
1,3 cm (0,5-type) elektronisk søger (farve), Quad-VGA OLED
Skærmtype
7,5 cm (type 3,0) type TFT
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger