α7R

Virkeliggjort virkelighed

Mød det kompakte α7R-kamera med Full Frame: bærbarhed og professionelle funktioner forenet som aldrig før. En 36,4 MP 35 mm Full Frame-sensor i et kamerahus, der vejer halvdelen af førende DSLR-kameraer.

Kun kabinettet

ILCE-7R

Vejl. Udsalgspris

kr 17.000,00

(VAT)

Ny α7R software er nu tilgængelig.

Opdater dit kamera, og få endnu nemmere optagelser.

Den nye standard

Oplev verdens mindste og letteste 35 mm fuldformatkamera med udskifteligt objektiv. Med 36,4 megapixel er α7R ikke kun en milepæl for kompaktkameraer – det er en milepæl for alle kameraer. Og med Sonys nyeste BIONZ X-processor og friheden for optisk lavpasfilter giver α7R uovertrufne, naturtro detaljer. Vær forberedt på at indfange virkeligheden som aldrig før.

Exmor R® CMOS-sensorlogo

36,4 MP Full Frame-sensor

Denne bemærkelsesværdige nye sensor har elementerne til skabelse af billeder i verdensklasse: høj opløsning, høj følsomhed, ekstremt dynamisk område, uovertruffen detaljering og lav støj.

Bionz X-logo

Fremragende behandling

Forvent enestående resultater med Sonys billedgenerator, BIONZ X™: mere ægte farvegengivelse, bedre støjreduktion og hurtigere burst-optagelse.

Optag uden kompromis

Kom tæt på med den fremragende Exmor®-sensor

Vores nyeste Exmor®-sensor indeholder højere hastighed fra parallel signalbehandling og hurtigere signalkonvertering. Det er nemt at opnå den nødvendige detaljeringsgrad til krævende professionelle anvendelsesformål.

BIONZ X PROCESSOR

Naturlige resultater i alt lys

Forbedret detaljegengivelse samt diffraktionsreducerende teknologi giver mere naturlige konturer og reducerer slør fra lyspunkter. Få glæde af støjreduktion samt 16-bit-behandling og 14-bit RAW output.

Smuk form. Robust funktion.

Ekspertteknik fra alle vinkler

Under udviklingen af α7R stræbte Sony efter at afbalancere den præcise styring, som fagfotografer har brug for, med den ergonomi, de kræver. Resultatet er omhyggeligt udformede knapper og kontrolhjul, robuste funktioner, omfattende tilpasningsmuligheder, optagefunktioner og tilslutningsmuligheder, det hele i et holdbart, let kamerahus, som er 25 % mindre end førende DSLR-kameraer.

 • Miniaturebillede af knapper og kontrolhjulKnapper og kontrolhjul
 • Miniaturebillede af robust funktionRobust funktion
 • Miniaturebillede af tilpasningTilpasning
 • Miniaturebillede af tilslutning og optagelseTilslutning og optagelse
Kamera vist i hænder

Fuldformat, kompakt form

Med en vægt på kun 465 g med batteri vejer α7R omkring halvt så meget som førende DSLR-kameraer. Og med det lille format er det slut med at give køb på kvaliteten for at få bærbarhed.

Indvendig konstruktion

Bygget let, bygget til at holde

Med magnesium, verdens letteste konstruktionsmetal, er α7R det kamera, du tager med i dag – og igen i morgen.

Hvor hastighed møder præcision

Nyskabende hurtig og intelligent autofokus

Den hurtigere BIONZ X-processor samt den nye algoritme til rumlig genstandsregistrering arbejder sammen for at optimere styring af objektivdrevet. Forbedringer omfatter præcis øjengenkendelse og låsende autofokus.

Øje-autofokus

Tag perfekte portrætter med denne funktion, der skarpt fokuserer på ansigter, selvom de er delvist vendt væk fra kameraet under lav dybdeskarphed. Det gøres med forbedret øjengenkendelse, der kan prioritere en enkelt pupil.

Låsende autofokus

Hold motiver i bevægelse bedre i fokus med denne opdaterede teknologi, der tilpasser målrammestørrelsen på basis af motivegenskaber, og som gør brug af et bredt AF-område til at sikre brugen af ​​det optimale fokuspunkt.

Indstillingsmuligheder for autofokus

Med Fleksibelt punkt-AF kan du vælge autofokusområder af forskellig størrelse til at matche motivet og få kameraet til at fokusere på det påtænkte område. Brede og zonebaserede fokusområdeindstillinger er også tilgængelige.

Smartere søger, bedre billeder

Med 100 % rammedækning, opløsning på 1024x768, høj kontrast, opdatering af indstillinger i realtid og nøjagtig bokeh - OLED (XGA) Tru-Finder™ er ikke blot et kompositionstilbehør, men en forbedring. De professionelle funktioner bliver fuldendt af fem visningstilstande og justering af farvetemperaturer og lysstyrke.

 • Tru-Finder Bokeh
 • Fokuslup
 • Peaking-kontrol
 • Skærmvisningstilstande

FILMPRODUKTION I FULDFORMAT

Sæt din vision i bevægelse

Med 35 mm fuldformatsensor, objektivsortimentet, hovedtelefonstik og XLR-lydadapter sætter α7R en ny standard for letvægts-filmproduktion. Og med BIONZ X-processoren med den ny områdespecifikke støjreduktion for video bliver selv dokumentaroptagelser i svag belysning detaljerede og skarpe. 

AVCHD­logo

Full HD-videoformater

Find det perfekte udtryk for din vision med AVCHD ved 60 fps til et ultrajævnt udtryk, eller optag med 24p for en klassisk biografoplevelse.

Hovedtelefonstik

Professionelle lydspor

Tilslut eksterne mikrofoner via XLR-adapteren, mål optageniveauerne, og følg lyden med hovedtelefonstikket.

NYE OBJEKTIVER, NYE MULIGHEDER

Førsteklasses glas

Fotografer kan udnytte α7R's uovertrufne potentiale med de nye E-mount-objektiver fra Sony, der er præcist rettet mod geometrierne i det nye fuldformatsortiment. Desuden kan ejere af tidligere α-generationer bruge hele sortimentet af ​​E-mount-objektiver, eller A-mount med en adapter, til en professionel serie med over 50 objektiver.

Objektivmonteringsadapter

Få mest muligt ud af dit udstyr

For at udnytte A-mount-objektivernes fulde funktionalitet tilbyder adaptere en række funktioner, blandt andet Translucent Mirror-teknologi.

A-mount-objektiver

Udvid med A-mount-objektiver

Med A-mount-adapteren kan fotografen gå på opdagelse i mulighederne i Sonys eksisterende sortiment med over 30 professionelle objektiver.

Kameratilbehør

Professionelle forbedringer

En lodret greb, eksterne mikrofoner, blitz og meget andet ekstraudstyr sørger for, at du er forberedt til enhver ide og situation.

ONE TOUCH NFC OG WI-FI®-TILSLUTNINGSMULIGHEDER

Del noget stort

α7R har to indbyggede muligheder for trådløs deling: NFC one touch giver billedoverførsel med et tryk på en NFC-kompatibel smartphone, tablet eller bærbar computer, mens Wi-Fi® giver hurtig upload fra mange lokaliteter.

Opgraderinger kan downloades

Udforsk PlayMemories-kamera-apps™

Nyd større brugervenlighed og komfort med vigtige apps som Smart fjernbetjening (hvor du kan bruge din smartphone til at fjernbetjene udløseren) og andre apps til redigering og effekter.

Imaging Edge™ Remote, Viewer og Edit

Imaging Edge™ Remote, Viewer og Edit

Løft din fotografering med Imaging Edge-programmer til pc. Brug "Fjernadgang" til at fjernstyre optagelser, "Fremviser" til hurtigt at gennemse, klassificere og udvælge fotos og "Rediger" til at fremkalde RAW-data til fotos i høj kvalitet til levering. Få det bedste ud af RAW-filer fra Sony, og administrer dine produktioner mere effektivt.

Capture One (til Sony)

Capture One til Sony

Capture One Express (for Sony) er et prisbelønnet billedredigeringssoftware uden ekstra omkostninger, som tilbyder high-end billedredigeringsmuligheder for RAW-filer, nem filhåndtering og stærke redigeringsværktøjer. Capture One Pro (for Sony) kan tilkøbes, for flere avancerede værktøjer og direkte lagring på en tilsluttet computer.

iMovie

Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produkt er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Specifikationer og funktioner
 • 36,4 megapixel Exmor® CMOS-fuldformatsensor

 • BIONZ X-billedgenerator fremragende detaljer og støjreduktion

 • Udskiftelige E-monteringsobjektiver

 • Hurtig intelligent autofokus for hurtig, nøjagtig kontrastregistrering

 • XGA OLED-Tru-Finder™ med høj kontrast

Objektivkompatibilitet
Sony E-mount-objektiver
Sensortype
35 mm
Sensortype
35 mm fuldformat (35,9 x 24 mm) Exmor® CMOS-sensor
Antal pixel (effektive)
36,4 MP
ISO-følsomhed (Recommended Exposure Index)
ISO 50–25600
Batteritid (stillbilleder)
Op til 340 billeder
Søgertype
0,5"-type elektronisk søger (farve)
Skærmtype
3,0"-type TFT LCD

Hvad er der i kassen

Netledning, Genopladeligt batteri NP-FW50, Netadapter AC-UB10, Skulderrem, Kameradæksel, Dæksel til tilbehørssko, Okulardæksel, Mikro-USB-kabel

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger