Fra

Vejl. Udsalgspris

kr 18.000,00

(VAT)
20

4.6 baseret på 20 brugeranmeldelser

14
4
1
1
0
Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

20 brugeranmeldelser

2 Modeller

Modeller

0

Changed from Canon

Kun kabinettet 01-02-2020 af Ower

The menu is not difficult at all. The only thing I really miss is the flip screen...really usefull and I just dont understand why Sony can't make it. This screen is pretty useless, no flipping, no touchscreen menu, no protection.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Dårlig

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Fantastisk kamera, men det bliver mit sidste Sony

Kun kabinettet 03-01-2020 af Anders W

Der er ingen tvivl om, at Sony er markedsledende på spejlløse systemkameraer. Deres billedkvalitet er fantastisk, og når man langt om længe får lært deres menuer at kende, kan alt stort set tilpasses personlige behov. Hurtig, nem og præcis fokus, fin byggekvalitet og generelt rigeligt med knapper som kan tilpasses. Man kunne ind i mellem ønske sig at skærmen kan drejes, så man kan se den mens man selv er på billedet, men det er en mindre ting. Jeg er skiftet fra 20 års "ægteskab" med Canon, og på det tekniske ikke blevet skuffet. Til gengæld er det umuligt at finde det rigtige tidspunkt at købe produktet på. Frem til september var der cashbach på modellen, og jeg købte midt i september hvor cashback netop var slut... I midten af oktober og 3 1/2 måned frem (!!!) var der så igen cashback. Og for at toppe den af, blev der 10 dage i december givet dobbelt cashback (dvs. midt i eksisterende cashback kampagne). Det efterlader slutbrugerne med en følelse af, at man bliver snydt uanset hvornår man køber produktet, da der måske kommer en bedre pris kort efter. Sony burde i stedet prissætte produktet så attraktivt som muligt og droppe cashback. Efter kontakt til Sony DK kan man desværre ikke yde cashback selvom den nye periode er aktiv, men de opfordrer til at man køber endnu mere Sony, og dermed får cashback på det.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Super lækkert kamera!

Kabinet + 28-70 mm zoomobjektiv 19-12-2019

Kameraet kan alt man ønsker og mere til! Der mangler kun en flip skærm.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

tager håndtering til et helt nyt niveau.

Kun kabinettet 04-11-2019 af Mads Dos

Det tog mig kun 2 dage at vænne mig til og jeg kom fra canon 5d og 1d serien. jeg er positivt overrasket !

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0

0

Formidabelt kamera

Kun kabinettet 07-10-2019 af Skyfair

Jeg har for 14 dage siden anskaffet mig dette kamera i forbindelse med et skifte fra en anden producent. Jeg kan kun sige, at jeg er rigtig glad for min beslutning. Kameraets byggekvalitet er helt i top og man har virkelig fornemmelsen af at det er kram, når man holder det i hænderne. På trods af producentskiftet, gik det lynhurtigt at finde frem til de mest brugte funktioner. Efter nogle timers studering af menu struktur lykkedes det også at få tilføjet genveje til de funktioner der ikke standard var nemt tilgængelige. Eneste "problem" jeg lige løb ind i var, i forbindelse med objektiv skiftet. Billedsensoren er en støvmagnet og er jo ikke dækket af et spejl som i mit gamle kamera, så der skal man lige tænke sig en ekstra gang om når man skifter objektiv. Her er en blæsebold rar at have med på farten.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Kniv skarp og hurtig !

Kun kabinettet 17-09-2019 af Nederby89

Elsker det kamera her. Bedste køb længe ! Kan kun anbefale a7iii

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Very good

Kun kabinettet 22-08-2019 af Raih

I bought it for 1 month ago very good camera and Ready to try for first time

Billedkvalitet

Mindre god

Funktioner

Dårlig

Design

God

Brugervenlighed

God

0

1

0

Det perfekte kamera

Kun kabinettet 05-08-2019 af Oka7iii

Købte dette kamera for lidt over et år siden, og jeg kan ikke komme i tanke om noget det mangler. Det leverer bare varen, og en fantastisk billedkvalitet. Der fåes, efter min mening, ikke bedre kamera til den pris.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Arbejdshest

Kun kabinettet 24-07-2019 af Perp8600

Kameraet er et fund til prisen. Kvaliteten er fantastisk. Det perfekte første full frame kamera

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Sony a7III har indfriet alle mine forventninger.

Kun kabinettet 22-07-2019 af PM Jensen

For ca en måned siden købte jeg et SONY a7III. Dette kamera har fuldt ud indfriet mine forventninger. Har før brugt Nikon og Canon, men er nu gået 100% over til SONY. Kan anbefales.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

0

0

0

God kvalitet, fin størrelse, fleksibel opsætning

Kun kabinettet 07-04-2019 af Morten_A

Købte kameraet efter at have kigget forskellige reviews gennem længere tid, og jeg er rigtigt glad for mit valg. Havde et A6000 før, og det her har en bedre størrelse for mig, og det er super fedt at man kan (om-)programmere så mange knapper, så man slipper for at gå i menuen når man tager fotos. Billedkvaliteten er super, opstartstid når man tænder det er meget hurtig, og menuen har mange muligheder for at indstille det lige som DU vil have det. Film-opsætningen forvirrer mig lidt, men det skal nok komme.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

0

0

0

Skift fra Canon 6D Mark II til Sony A7 III - Wauw

Kun kabinettet 28-02-2019

Jeg havde i et år brugt et Canon 6D Mark II professionelt. Havde mine betænkninger ved at skifte over, men endte med at gøre det. Efter at have nørdet menuen i et par timer, fik jeg hurtigt lært kameraet at kende, og sikke en forskel. Det er fantastisk i lyssvage settings, som f.eks. det CrossFit træningscenter jeg oftest skyder billeder i. Til video er det virkelig fantastisk, og den dynamiske rækkevidde er det hele værd! Jeg er fantastisk glad for mit A7 III, og kan varmt anbefale det til andre! Knivskarpe billeder, lækker 4k video og gode funktioner!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

0

0

0

Mange funktioner og alt for rodet menu

Kun kabinettet 26-02-2019 af MarcSP

Indtil videre er jeg tilfreds med kameraet og er sikker på det kan alt det man ser i anmeldelserne. Men menuen er UTROLIG dårlig sat op, alt for rodet og indviklet. Det kræver langt mere læring end jeg håbede.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Dårlig

0

0

0

Bedste kamera i mit liv

Kun kabinettet 16-02-2019 af Steven189

Jeg har købt den for jeg ka' så godt lide kameraet's funktioner

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

Uden tvivl det bedste køb!!

Kun kabinettet 28-09-2018 af Peto1999

Ufatteligt godt kamera, til små penge... Lækkert kamera, som er helt fantastisk på opgaver hvor der ikke er meget lys tilgængeligt - Er super tilfreds med købet "So far" Canon og Nikon, burde virkelig tage sig sammen - Og begynde at lave fullframe kameraer så alle kan være med på priserne. Dets auto focus - er formidabel, hurtig samt pålidelig.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Fantastisk fuldfrem

Kun kabinettet 14-08-2018 af Kajster

Mit bedste kamera til dato jeg har et a7r i forvejens

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

Bedste køb længe!!

Kun kabinettet 06-08-2018

Jeg har skiftet fra Canon til Sony A7III, jeg var ret nervøs da det er en stor investering.. jeg er SÅ glad for jeg gjorde det! Det har fjernet meget vægt fra mit setup, og løftet mine billeder og videoer til et nyt niveau

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Mindre god

1

0

0

SONY hæver baren

Kun kabinettet 14-06-2018 af kvistholt

At det her kamera skulle være et entry-level fuld format kamera, viser bare at SONY har hævet baren for hvad vi kan forvente os af high tech i 2018. Der er intet entry-level over det. Tværtimod. Fantastisk skarpe billeder grundet den interne stabilisering i huset, sindsyg god autofokus, 2 x kortlæser, focus peaking, super god batterilevetid. Jeg kunne blive ved. Jeg gik selv fra Nikon Full frame og har ikke set mig tilbage siden.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

1

0

0

Fremragende men kompliceret kamera

Kun kabinettet 10-06-2018 af Greatgam

Jeg købte et nyt kamera, fordi min ni år gamle Canon 5d skulle udskiftes. Når valget faldt på Sony skyldtes det første og fremmest: 1) Størrelse og vægt, 2) Fremragende AF til sportfotografi og portræt (Eye-AF), og 3) Billedkvalitet ved svagt lys. Eneste betænkelighed var de høje priser for Sony objektiver. Efter 14 dage med kameraet er mine forventninger opfyldt. Dog må jeg indrømme, at jeg er lidt overrasket over indlæringskurven mht. kameraets mange funktioner. Heldigvis ligger der masser af gode instruktionsvideoer på Youtube, men man skal være indstillet på at bruge meget tid på at lære alle kameraets indstillingsmuligheder at kende.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

0

0

0

Fantastisk kamera

Kun kabinettet 27-05-2018 af Forkbeard83

Skiftede fra en Nikon D800, efter at have skævet til A7 serien nogle år. Der har dog altid været et eller andet, der har holdt mig tilbage fra skiftet. Dårlig AF, langsom reaktionstid, kun et enkelt card slot, ringe batteri o.lign. Med A7 III er det som om, Sony endelig har lavet et kamera, der rammer lige i plet. Jeg har altid set størrelsen som et af de største fordele ved skiftet, og nu har jeg købt Sonys 28mm f/2.0 og 85mm f/1.8. Det hele fylder og vejer meget lidt, men tager fantastiske billeder. Autofokus rammer plet markant oftere end min Nikon, indbygget stabilisering, eye af (helt genialt) og en masse andet gør, at det næsten føles som snyd, når man tager billeder.. Menusystemet, som jeg har læst en masse dårligt om, fungerer fint, men jeg ville ønske, at der var en hjælpeknap, der i korte vendinger forklarede et givent menupunkt. Det er jeg vant til fra Nikon, og det var smart. Jeg havde også gerne set, at man havde givet kameraet en mere omfattende støv- og fugtforsegling. Teardowns af storebror A7r III peger på, at bundpladen er uden forseglinger, og derudover hullet som en si for at sænke vægten = fuld passage for vand. Nikon og Canons produkter i samme kategori er simpelthen bedre i den henseende. Alt i alt et virkeligt lækkert værktøj, som jeg glæder mig til at få brugt.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

0

0