KAMERAER MED UDSKIFTELIGE OBJEKTIVER

α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C

ILCE-6500 / ILCE-6500G / ILCE-6500M / ILCE-6500Z
Billede af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C

Priser starter ved:

Vejl. Udsalgspris

kr 13.500,00

(VAT)

Kun kabinettet

ILCE-6500

Vejl. Udsalgspris

kr 13.500,00

(VAT)

Kabinet + 18-135 mm zoomobjektiv

ILCE-6500M

Pris ikke tilgængelig

Kabinet + 16-70 mm zoomobjektiv

ILCE-6500Z

Vejl. Udsalgspris

kr 22.000,00

(VAT)

Kabinet + 18-105 mm zoomobjektiv

ILCE-6500G

Vejl. Udsalgspris

kr 18.000,00

(VAT)
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C
Billeder af α6500 førsteklasses E-mount-kamera med APS-C

Funktioner

24,2 MP Exmor® CMOS-billedsensor

α6500 har en APS-C-billedsensor med ca. 24,2 effektive megapixel, tynde ledningsføringslag og stort fotodiodesubstrat for lysindsamlingseffektivitet. Kombineret med BIONZ X™-billedprocessoren opnår billedsensoren et stort følsomhedsområde på ISO 100-51200 med lav støj. Sensorens hurtigtledende kobberledninger hjælper kameraet med at optage film i 4K og Full HD på 120 fps (100 fps).

425 faseregistreringspunkter til AF med teknologien AF-sporing med høj tæthed

Med 425 fokale faseregistreringspunkter til AF, som giver bred og tæt autofokusdækning, fokuserer α6500 præcist, effektivt og pålideligt på motiver i hele rammen. Teknologien AF-sporing med høj tæthed kan desuden problemfrit aktivere AF-punkter og spore motiver, der flytter sig inden for rammen, med usvigelig præcision. (1) Faseregistrering AF-dækning (425 punkter) (2) Kontrastregistrering AF-dækning (169 punkter)

Fast Hybrid AF til stillbilleder og film

α6500 har verdens hurtigste (0,05 sek.) AF-hastighed. En sådan hastighed opnås ved at integrere Fast Hybrid AF's autofokusydeevne og BIONZ X-billedbehandlingsmotorens effektive og præcise håndtering af information. Dette skaber ekstraordinær hurtig og præcis AF og sporingsydeevne, når du optager film eller stillbilleder. (1) Fokuspunkt (2) Kontrastregistrerings-AF (3) Faseregistrerings-AF

11 fps (Høj+) kontinuerlig optagelse og 8 fps (Høj) Live View-kontinuerlig optagelse

Optag motiver i bevægelse med præcision med Kontinuerlig optagelse i høj hastighed med op til 11 fps (høj+). Eller vælg mellem tre hastigheder op til 8 fps (høj), for Live-View kontinuerlig optagelse med meget lidt forsinkelse på EVF eller LCD-skærm – det er næsten lige så direkte som optagelse med en optisk søger. 

Kæmpestor buffer for op til 307 billeder (omkring 36 sekunder) i kontinuerlig optagelse

Hurtigere intern behandling og en bufferhukommelse med højere kapacitet tillader nu op til 307 billeder (omkring 36 sekunder) i kontinuerlig optagelse i høj hastighed. 

Indbygget 5-akset billedstabilisering

α6500 kompenserer for fem typer af kamerarystelser og udvider mulighederne for at optage roligere stillbilleder og film. Den nye, meget præcise gyrosensor giver et billedstabiliseringseffekt, der svarer at bruge en lukkerhastighed, der er 5 trin hurtigere. Kameraet giver dig mulighed for at zoome ind på fjerne motiver, tage detaljerede nærbilleder, optage natscener og meget mere – alt sammen med minimalt slør fra kamerarystelser. (1) Drejning (2) Hældning (3) Rulning

Intuitiv berøringsfølsom fokus selv med øjet til søgeren

Berøringsfølsom fokus gør valg af fokuspunkt mere intuitiv – du skal blot bruge en finger til at røre ved LCD-berøringsskærmen på det sted i billedet, som du ønsker at fokusere på. Med touchpad-funktionen kan du flytte fokuspunktet jævnt ved at stryge en finger over den berøringsfølsomme skærm, selv mens du ser i søgeren.

4K-filmoptagelse

4K-filmoptagelse i Super 35mm-format med fuld pixeludlæsning og ingen pixelsortering giver ca. 2,4 gange så mange oplysninger, som der egentlig kræves til 4K (QFHD: 3840 x 2160). Med så mange data svarer det faktisk til 6K data, så det gengiver tydeligt den utrolig høje opløsning i 4K-billeder.

XGA OLED Tru-Finder™

α6500 introducerer XGA OLED Tru-Finder med høj kontrast, høj opløsning og høj synlighed. Det gengiver mørke og farver i meget fine detaljer, og giver en klar, jævn visning af scener og sporing af motiver. Du kan vælge enten 120 (100 fps) eller 60 fps (50 fps) billedhastighed ved brug af denne søger. 

Hold altid øjet i fokus

Meget nøjagtig Eye AF (tilgængeligt med AF-C) giver konsekvent autofokus på motivets øje, selv når motivet bevæger sig. Dette pålidelige værktøj er ekstremt effektivt til at sikre bedre fokus på portrætbilleder, så du slipper for skønhedsfejl.

Fastlåsnings-AF

Denne funktion bevarer automatisk fokus på et motiv i bevægelse. Du skal blot tilpasse målrammen og motivet, der skal spores. Hvis du mister overblikket over motivet, kan kameraet registrere motivet og genoptage funktionen Fastlåsnings-AF, når motivet dukker op igen på skærmen.

Lukker med høj holdbarhed testet til ca. 200.000 udløsercyklusser med lav vibration

Nyd mindre sløring fra vibrationer og en meget stille, holdbar lukker, testet med omkring 200.000 udløseraktiveringer. Tilføjede bremsemekanismer tæt på den bageste lukker, samt elastisk materiale som støddæmper giver disse fordele. De reducerede vibrationer hjælper også med at optimere billedsensorens opløsningsydeevne.

Endnu mere avanceret billedbehandlingssystem

BIONZ X-billedgeneratoren understøttes af den nyudviklede front-LSI. Billedbehandlingsalgoritmen, der er optimeret til billedsensoren, forbedrer teksturgengivelse og billedklarhed, og minimerer samtidig støj, især i det mellem-til-høje følsomhedsområde.

Slow- og quick-motion

Kameraet kan optage i op til 5x slowmotion og op til 60x quick-motion med op til 50 Mbps i høj kvalitet Full HD. Du kan vælge mellem otte billedoptagelseshastigheder fra 1 fps til 120 fps (100 fps), samt 24p, 30p (25p) eller 60p (50p) optageformat. Slowmotion og quick-motion-optagelser kan afspilles, efter de er optaget, uden PC-baseret efterredigering.

AF med fasedetektering på det fokale plan til A-mount-objektiver 

α6500 tilbyder AF med fasedetektering på det fokale plan, selv når et A-mount-objektiv er monteret med en monteringsadapter (LA-EA3) fra Sony. Så du kan drage fordel af autofokussystemets unikt brede dækning fra 425 fokale faseregistreringspunkter til AF samt hurtig, flydende sporingsydeevne, når du optager med andre objektiver samt E-mount-objektiver. (1) A-mount-objektiver

AF i Fokusforstørrelse

Du kan bruge autofokus, selv når du forstørrer et valgt billedeområde på søgeren eller LCD-skærmen, så du f.eks. kan opnå en finere justering af fokus. Dette er glimrende til makrofotografering, når præcis fokusering er vigtig.

Gammaskærmhjælp og Zebra-funktion

Med Gammaskærmhjælp kan du se billeder med naturlig kontrast, mens du optager i S-Log gamma-indstilling, konverterer S-Log2 og S-Log3 til ITU709 (800 %) gamma til overvågning af billeder eller kontrollerer fokus, mens du forstørrer et billede på LCD-skærmen eller i søgeren. Desuden gør Zebra-funktionen det enkelt at kontrollere eksponeringen, især når du optager i S-Log gamma-indstilling. Sæt målniveauet for videosignal fra 0 til 109 %, indstil et interval mellem + 10 % og -10 % af denne værdi, og et zebramønster vil indikere billedområder, der når denne eksponering i det område.

S-Gamut/S-Log optagelser

S-Gamut og S-Log optagelser giver dig fleksibilitet til at udføre farvegraduering i efterredigeringen. S-Log3 og S-Log2 gamma-kurver har stort dynamikområde (op til 1300 %) for at minimere whiteout og blackout. α6500 tilbyder endda imponerende 14-trins bevægelighed i S-Log3 gamma-indstilling. Kameraet understøtter også S-Gamut, S-Gamut3 og S-Gamut3. Cine farveområde fra Sony. BEMÆRK: S-Log2 og S-Log3 er baseret på billedbehandling.

Terminaler udvider tilslutningsmulighederne

Kameraet understøtter Line-indgang fra professionelle standard lydenheder med XLR-terminal, der bruges med et XLR-adaptersæt (XLR-K2M/XLR-K1M), der sælges separat, og som muliggør tilslutning af forskellige avancerede mikrofoner. Dette kamera understøtter også rent HDMI-output, der muliggør overførsel af ikke-komprimerede 4K og Full HD-film til en ekstern optager eller skærm. 

Modstandsdygtighed over for støv og fugt 

Omfattende foranstaltninger til modstandsdygtighed over for støv og fugt, der forhindrer vand og støv i at trænge ind i huset, inkluderer forseglinger rundt om knapper og drejeskiver, samt en beskyttende struktur, der sikrer, at paneler og komponenter er tæt sammenkoblede.

Robust magnesiumlegeret hus og robust objektivmontering

Med de indvendige rammer, bagsiden, oversiden og forsiden, der er fremstillet af en magnesiumlegering, er α6500 designet til solid pålidelighed og stabil håndtering, og dens kompakte form kan holde til sliddet ved optagelse i marken. Desuden giver objektivfatningens styrke og stivhed et særligt solidt grundlag for at montere og modstå af robust brug af store, tunge objektiver, f.eks. teleobjektiver.

Stille optagelser

Lydløs optagelsestilstand udløser lukkeren uden en lyd, selv i kontinuerlig optagelse med op til ca. 3 fps med AF/AE-sporing, så den er yderst praktisk til optagelser af en indendørs forestilling eller udendørs dyreliv samt andre situationer, hvor stilhed er afgørende. For at slå denne funktion til/fra mere intuitivt og mindre forstyrrende kan den tildeles en brugerdefinerbar knap.

Ny menu-brugergrænseflade gør det nemmere at søge 

Den omdesignede menu har et nyt kategoriseringssystem. Nu findes det valgte gruppenavn øverst på skærmen, og hver fane har sin egen farve. Dette giver hurtig adgang til de ønskede menupunkter, hvilket gør det muligt nemt at ændre indstillinger selv under optagelse. 

Indstilling af filnavn

Filnavnet begynder som standard med "DSC", men du kan bruge kameraet til at ændre, registrere og dermed tilpasse filnavnet, så også de tre første tegn er efter eget valg. Dette gør det enklere at håndtere filerne, især når der arbejdes på opgaver med flere kameraer.

PlayMemories-kamera-apps™

Udtryk fotografier mere kreativt med PlayMemories Camera Apps, tjenesten til download af apps, der lader dig tilføje nye funktioner til dit kameras eksisterende funktioner. Vælg mellem tidsforkortet optagelse af billeder med intervaller, hvor du kan sætte dem sammen, Smart fjernbetjening til styring af indstillinger fra en smartphone eller tablet, Himmel-HDR (High Dynamic Range-billeder), Stjernespor, Liveview-gradering, Jævn gengivelse og andre apps. Bemærk: Tjenestens tilgængelighed afhænger af område.

Positionsoplysningslink

Når kameraet via Bluetooth® er blevet parret med Imaging Edge Mobile-appen installeret på en kompatibel mobiltelefon eller tablet-enhed, kan det modtage positionsdata fra den mobile enhed. De modtagne positionsdata kan også bruges til at korrigere kameraets indstillinger for dato/klokkeslæt og sted.

Få mere at vide

One touch-fjernbetjening/one touch-deling

One touch-fjernbetjening gør din smartphone eller tablet til en søger/fjernbetjening. One touch-deling overfører billeder/videoer til din enhed til deling på sociale netværk. Installer blot Imaging Edge Mobile-appen via Wi-Fi på din NFC-aktiverede Android-enhed, og tryk derefter enheden mod kameraet for at forbinde dem. Ingen NFC? Intet problem, for den nye QR-kodekompatibilitet kan også parre enhederne.

Få mere at vide

Capture One (til Sony)

Capture One Express (for Sony) er en prisbelønnet billedredigeringssoftware uden ekstra omkostninger, som leverer high-end billedredigeringsmuligheder for RAW-filer, nem filhåndtering af dine billeder og stærke redigeringsværktøjer. Capture One Pro (for Sony) kan tilkøbes, for endnu flere avancerede værktøjer og direkte lagring på en tilsluttet computer.

Gratis download (Gå til webstedet for Phase One)

Forbedrede autoeksponeringsfunktioner

Ud over multi, centervægtet og spotlysmålingstilstand er kameraet udstyret med nye tilstande, bl.a. Højlys-tilstand, der registrerer det mest lyse område i rammen og koncentrerer lysmålingen på dette område for at undgå overeksponerede lyse områder; og Gennemsnitlig, som bestemmer gennemsnitsmåling af hele billedet for at opretholde stabil AE-sporingsydeevne ved ændring af optagevinkler, såvel som forudsigelig AE-adfærd. Når [Fokusområde]-parameteret er indstillet til [Fleksibelt punkt] eller [Udvidet fleksibelt punkt], kan placeringen af punktmålingen desuden knyttes til fokusområdet (kan vælges fra Center / Fokuspunkt-link). Standardeksponeringsværdien kan justeres fra -1 til +1 stop med intervaller på 1/6 stop, og kan foretages separat for hver målemetode.

Prioritet indstillet i automatisk hvidbalance

Når hvidbalancen er indstillet til automatisk, og kunstlys eller lignende belysning er lyskilderne, kan den prioriterede farvetone indstilles til [Standard], [Stemning] eller [Hvid]. [Stemning] giver en varm tone; [Hvid] gengiver hvide toner mere troværdigt.

Forbedret funktion til fjernbetjening af kamera

Når kameraet er forbundet til en computer, kan du bruge Fjernstyring af kamera til at tage billeder eller ændre kameraindstillingerne fra computeren. Denne computer-til-kamera-forbindelse gør det nu muligt for dig at gemme stillbilleder i kameraet og på computeren, så du visuelt kan kontrollere billeder uden at forlade kamerapositionen. Det er nu også muligt kun at overføre JPEG-filer (frem for at overføre både JPEG- og RAW-filer) til computeren, hvilket reducerer datavolumen, så overførte billeder kan kontrolleres næsten øjeblikkeligt.

Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produkt er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Imaging Edge™ Remote, Viewer og Edit

Løft din fotografering op på et højere niveau med Imaging Edge-computerprogrammer. Brug "Remote" til fjernbetjent optagelse; "Viewer" til at få en hurtig forhåndsvisning, klassificere og vælge fotos fra store fotobiblioteker og "Edit" til at bearbejde RAW-data til billeder i høj kvalitet til levering. Få det bedste ud af Sony RAW-filer, og få bedre styr på dine produktioner.

Få mere at vide

Specifikationer

Professionelt α6500-kamera med udskifteligt objektiv og uovertruffen hurtig autofokus; AF-sporing med høj tæthed med omfattende dækning fra faseregistrerings-AF-punkter; forbedret buffer for kontinuerlig optagelse med op til 11 fps (høj+); 5-akset optisk billedstabilisering; og fokuskontrol via berøringsskærm.
  • Hurtigste (0,05 sek. ) AF med 425 faseregistreringspunkter til AF

  • Indbygget 5-akset billedstabilisering

  • 24,2-megapixel Exmor® CMOS-sensor for enestående lysfølsomhed

  • BIONZ X™-billedgenerator leverer fremragende detaljegengivelse

  • 4K-filmoptagelse med fuld pixeludlæsning/ingen pixelsortering

Objektivkompatibilitet
Sony E-mount-objektiver
Sensortype
APS-C type (23,5 x 15,6 mm), Exmor® CMOS-sensor
Antal pixel (effektive)
Ca. 24,2 megapixel
ISO-følsomhed (Recommended Exposure Index)
Stillbilleder: ISO 100-25600 (ISO-numre op til ISO 51200 og opad kan indstilles som udvidet ISO-område), AUTO (ISO 100-6400, nedre og øvre grænse kan vælges), Film: ISO svarende til 100-25600, AUTO (ISO 100-6400, indstillelig nedre og øvre grænse)
Batteritid (stillbilleder)
Ca. 310 optagelser (søger) / ca. 350 optagelser (LCD-skærm) (CIPA-standard)
Søgertype
1,0 cm (0,39 type) elektronisk søger (farve), XGA OLED
Skærmtype
7,5 cm (typen 3,0) bred TFT

Hvad er der i kassen

Genopladeligt batteri NP-FW50, AC-adapter: AC-UUD12, Skulderrem, Kameradæksel, Dæksel til tilbehørssko, Okulardæksel, Mikro-USB-kabel

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger