KAMERAER MED UDSKIFTELIGE OBJEKTIVER

α6100 APS-C-kamera med hurtig AF

ILCE-6100 / ILCE-6100L / ILCE-6100Y
Billede af α6100 APS-C-kamera med hurtig AF

silverblack

Priser starter ved:

Vejl. Udsalgspris

kr 7.000,00

(VAT)

Kun kabinettet

ILCE-6100

Vejl. Udsalgspris

kr 7.000,00

(VAT)

Kabinet + 16-50 mm zoom med elektrisk objektiv

ILCE-6100L

Vejl. Udsalgspris

kr 8.000,00

(VAT)

Kabinet + zoomobjektiver (16-50 mm og 55-210 mm)

ILCE-6100Y

Vejl. Udsalgspris

kr 10.000,00

(VAT)
Indfang din verden, del din vision

Indfang specielle øjeblikke og portrætter at mindes og dele. Med fantastisk billedkvalitet og hastigheder baseret på teknologien fra vores fuldformatkameraer, kan kameraet udføre det hårde arbejde. α6100 sikrer, at du ikke misser et eneste øjeblik.

Billede af Konstant sporing i høj hastighed
Konstant sporing i høj hastighed
Billede af Kompromisløs billedkvalitet
Kompromisløs billedkvalitet
Billede af Ekspressiv filmskabelse for alle
Ekspressiv filmskabelse for alle
Billede af Vælg din egen optagestil
Vælg din egen optagestil
Konstant sporing i høj hastighed
Billede af Sporing i realtid
Sporing i realtid

Følg dit motiv med pålidelig sporing

At holde aktive motiver i konstant, roligt fokus er altafgørende for at indfange alle vigtige øjeblikke, uanset om du dækker en sportsbegivenhed eller dokumenterer hverdagen. De Al-baserede motivsporingsalgoritmer fra Sony lader dig ikke i stikken, for de behandler store mængder af rumlig data ved høje hastigheder og i realtid.

Billede af Eye AF i realtid til mennesker
Eye AF i realtid til mennesker

Eye AF i realtid leverer kontinuerlig øjensporing, når du optager portrætter i bevægelse Du kan prioritere enten det højre eller det venstre øje, og det virker, selv når ansigtet er delvist skjult, bagbelyst eller kigger nedad.

Billede af Eye AF i realtid til dyr
Eye AF i realtid til dyr

De innovative øjenregistreringsalgoritmer fra Sony er blevet tilpasset til dyr og mennesker for at give dig skarpe dyreportrætter og smukke optagelser af vilde dyr.

[1] Dækning med AF med fasedetektering (425 punkter) [2] Dækning med AF med kontrastregistrering (425 punkter)

Autofokus, du kan stole på

Bredt AF-område, lynhurtig hastighed og stabil sporing

Kameraets brede AF-dækning er baseret på tætte rækker af 425 fasedetektionspunkter og 425 kontrastdetekteringspunkter for forbedret nøjagtighed. Hurtig ydeevne fra den nyeste generation af processor hjælper med at opnå en bemærkelsesværdig 0,02 sek. AF-hastighed, hvor avancerede algoritmer arbejder med at forudse dit motivs fremtidige placering.

Billede af Hurtig kontinuerlig optagelse på op til 11 billeder pr. sekund med AF/AE
Kontinuerlig optagelse på op til 11 billeder pr. sekund med AF/AE

Imponerende hurtig intern behandling og bufferhukommelse med høj kapacitet betyder, at du kan lave kontinuerlig optagelse på op til 11 fps med eftervisning eller 8 fps med forhåndsvisning med minimal forsinkelse. Du kan tage ca. 77 billeder i JPEG (Standard)-format i en kontinuerlig optagelse.

Billede af Stille kontinuerlig optagelse med op til 8 fps
Stille kontinuerlig optagelse med op til 8 fps

Stille optagelse er smart i situationer, hvor støj vil være distraherende, som f.eks. livekoncerter eller dyreportrætter. α6100 kan optage kontinuerligt uden lukkerstøj med op til 8 fps med AF/AE-sporing, selv i AF-C-tilstand og med Eye AF i realtid eller med sporing i realtid.

Kompromisløs billedkvalitet
Fremragende billedopløsning og naturligt udseende teksturer

APS-C-sensoren har kobberledninger for bedre konduktivitet og forbedret kredsløbsbehandling til at hjælpe med at optimere opsamling af lys. Sammen med den nyeste generation af billedgenerator, giver dette bedre billedopløsning og naturligt udseende teksturer.

Billede af Overlegen billedopløsning og naturligt udseende teksturer
Billede af Renere billeder i svagt oplyste omgivelser
Renere billeder i svagt oplyste omgivelser

Forbedret støjreduktion har medført en renere billedkvalitet, også i mørke omgivelser, hvor optagelse med høj følsomhed er påkrævet. ISO-følsomheden er øget til maksimalt ISO 32000 (med udvidet ISO-følsomhed på maksimalt ISO 51200 til stillbilleder). Støjreduktion er særligt effektivt i det mellem-til-høje følsomhedsområde

Billede af Naturlige hudfarver
Naturlige hudfarver

Hudfarverne fra vores nyeste, meget roste fuldformatkameraer indfanger hudtoners naturlige skønhed, hvilket hjælper dig med at tage de bedste portrætter.

Billede af Realistisk farvegengivelse
Realistisk farvegengivelse

Naturligt udseende billeder med forbedret farvegengivelse, der passer til det, du ser i virkeligheden, med mere levende farver på blomster og lignende samt undertrykkelse af ujævnheder og farvefejl.

Ekspressiv filmskabelse for alle
Fast Hybrid AF til film

Fasedetekterings-AF og kontrastregistrering-AF arbejder sammen

Fast Hybrid AF giver høje hastigheder, præcision og sporingsydeevne for at imødegå de strenge autofokuskrav til 4K-film. Mere effektiv brug af fasedetektion på det fokale plan giver mere stabil AF, mens kontrastregistrerings-AF giver mere overordnet stabilitet. Ensartet, stabilt fokus bibeholdes, selv når et objekt krydser ind foran dit motiv.

Billede af 4K-filmoptagelse med høj opløsning
4K-filmoptagelse med høj opløsning

Komplet pixeludlæsning uden pixel binning behandler ca. 2,4 gange så mange oplysninger end der er krævet for 4K-optagelse (QFHD: 3840 x 2160) til produktion af film med utrolige detaljer, dybde og realisme.

Billede af Touch Tracking til film
Touch Tracking til film

Kameraets Touch Tracking-funktion giver ensartet, kontinuerlig fokuseret sporing af dit motiv, og det kan aktiveres med et enkelt tryk på skærmen.

Billede af Udvid dine muligheder for filmskabelse
Udvid dine muligheder for filmskabelse

Kameraet kan optage direkte i slow motion (op til 5x) og quick motion (op til 60x) uden behov for pc-baseret efterbehandling.

Billede af Ekstern mikrofonindgang til lyd i høj kvalitet
Ekstern mikrofonindgang til lyd i høj kvalitet

α6100 er udstyret med et eksternt mikrofonstik, der giver dig flere muligheder for lyd, hvilket passer til professionel filmoptagelse og vlogging i høj kvalitet.

Vælg din egen optagestil
Nemme selvportrætter

Det er nemt at tage selvportrætter til vlog-optagelse og selfies, takket være kameraets LCD-skærm, der kan vippe hele 180 grader op.

Billede af Nemme selvportrætter
Billede af Fleksibel optagelse med lav vinkel
Fleksibel optagelse med lav vinkel

Skærmen vipper opad med 180° og nedad med 74°, hvilket gør det lettere for dig at indramme dit motiv, når du optager med lave eller høje vinkler.

Praktiske Touch Tracking- og Touch Focus-funktioner

Når du har indstillet Touch Tracking i menuen, kan du vælge motiv blot ved at trykke på skærmen. Uanset om du optager billeder eller film, vil kameraet begynde automatisk sporing. Touch Focus-funktionen er også nem at bruge – bare tryk på det relevante punkt på skærmen for at indstille fokus.

Billede af Praktiske Touch Tracking- og Touch Focus-funktioner
Fleksible, personliggjorte kontrolindstillinger
Billede af Kontroller, der kan tilpasses din komfort
Kontroller, der kan tilpasses til din komfort

Du kan indstille dit α6100 til maksimal komfort ved at tildele op til 8 af dets knapper og kontroller til nogle af dets 89 forskellige optage- og afspilningsfunktioner.

Billede af My Menu-funktion til hurtig adgang
My Menu-funktion til hurtig adgang

Kameraets My Menu-funktion lader dig registrere op til 30 forskellige menuelementer for hurtig adgang til de funktioner, du bruger mest.

Billede af personliggørelse af brugergrænseflade
Tilpasning af brugergrænseflade

Skærmen til indstilling af tilpasning viser opsætningen af kameraets kontroltaster og -knapper, så du hurtigt kan bekræfte tildeling af funktioner. Du kan også se mulighederne i funktionsmenuen, mens du tilpasser den, for nemmere opsætning.

Billede af Imaging Edge-programmer til stationære computere
Imaging EdgeTM programmer til stationære computere

Løft din fotografering med Imaging Edge-programmerne til stationære computere. Brug "Fjernadgang" til at styre liveoptagelserne på skærmen, "Fremviser" til at gennemse, klassificere og udvælge fotos og "Rediger" til at fremkalde RAW-data til fotos i høj kvalitet til levering. Få det bedste ud af RAW-filer fra Sony, og administrer dine produktioner mere effektivt.

Illustration
Imaging Edge™-webcam

Imaging Edge-webcamprogrammet gør det nemt at bruge dit Sony-kamera som et webcam i høj kvalitet med stor kompatibilitet til imponerende live-streaming og -møder.

Billede af α6100-brochure
Brochuredownload

Specifikationer og funktioner

Med den ekstraordinære AF-hastighed og -ydeevne og den vedholdende motivsporing tager α6100 sig professionelt af de mekaniske sider ved fotograferingen, så du har frihed til at koncentrere dig om mere kreative aspekter. Det indfanger action på et splitsekund og leverer smukke billeder, selv i vanskelige omgivelser og giver imponerende stillbilleder og 4K-film i høj opløsning.
  • Hurtig 0,02 sek. AF med 425 faseregistreringspunkter til AF

  • 4K-filmoptagelse med høj opløsning

  • 24,2 megapixel Exmor® CMOS-sensor

  • Sporing i realtid, Eye AF i realtid, Eye AF til dyr

  • LCD-berøringsskærm, som kan vippes 180°, så du nemmere kan tage selvportrætter og billeder med høje og lave vinkler

Objektivkompatibilitet
Sony E-mount-objektiver
Sensortype
APS-C type (23,5 x 15,6 mm), Exmor® CMOS-sensor
Antal pixel (effektive)
Ca. 24,2 megapixel
ISO-følsomhed (Recommended Exposure Index)
Stillbilleder: ISO 100-32000 (ISO-tal op til ISO 51200 kan indstilles som udvidet ISO-område), AUTO (ISO 100-6400, nedre og øvre grænse kan vælges), Film: ISO svarende til 100-32000, AUTO (ISO 100-6400, indstillelig nedre og øvre grænse)
Batteritid (stillbilleder)
Ca. 380 optagelser (søger) / ca. 420 optagelser (LCD-skærm) (CIPA-standard)
Søgertype
1,0 cm (type 0.39) elektronisk søger (farve)
Skærmtype
7,5 cm (typen 3,0) bred TFT
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser og priser

Brugerne siger