E PZ 16-50 mm F3,5-5,6 OSS

Produktanmeldelser

Vejl. Udsalgspris

kr 3.000,00

(VAT)
345

3.9 baseret på 345 brugeranmeldelser

108
141
66
18
12
Billedkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Bemærk: Produktanmeldelser kan indeholde produktvarianter. Nogle produktvarianter, tjenester og/eller funktioner, der er nævnt i produktanmeldelser, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

Mest nyttige positive
0

Ottimo acquisto

SELP1650 04-01-2015 af SIXX_SIXX_SIXX (Italien) Godkendt køber Godkendt

Ho acquistato una Sony a6000 in kit con il 16-50 pensando fosse la solita lente da kit, ma mi sono dovuto ricredere subito! Ottimo acquisto sul serio. Ottima lente "tuttofare" di dimensioni ridotte che mi permette di avere sempre la macchina con me. Aggiungo alcuni scatti effettuati in condizioni un po' "tirate" (luce forte con ombre, notte senza uso del cavalletto e uno scatto per provarne il bokeh, con un diaframma massimo di f3.5) e anche se non sono belle foto danno l'idea della buona qualità della lente. Ho abbassato leggermente la qualità per motivi di "peso" per poterle inviare.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

7

0

Mest nyttige kritiske
0

Smart compromise

SELP1650 23-06-2014 af maistora (Storbritannien)

I got the E PZ 16-50mmas the kit lens with a Nex 5R in early 2013. Before that I was using the 18-55 mm kit lens with a first-generation Nex-5. My first impressions were inevitably influenced by the comparison: - the 16-50 is significantly smaller and lighter than the 18-55. I love this, because compactness is a high priority for my needs. With this lens I had a truly pocketable camera, like the old Nex with the 16mm pancake, but with a versatile zoom instead. - the lens struck me as visibly sharper than the old kit. I hadn't updated the firmware of the 18-55 for phase focussing, and the new lens came witth this capability as native. And the old body didn't have phase focus at all, so the combination 5R+16-50 was notably faster to focus and produced sharper images than the Nex-5 + 18-55. - This is where the good news ended. I started discovering some of the lens's deficiencies. It produces less even focus from centre to periphery: while sharpness in the centre is higher, the corners more visibly lose fine detail than on the older kit. - Image quality challenges are most prominent at the wide end: at 16mm the RAW (ARW) image is much more distorted than the fixed-length 16mm pancake. It can look almost like 'fish-eye' (especially with urban shots with lots of off-centre straight lines). - There is also heavy vignetting - darkening of the periphery. In addition to the gradual darkening, a completely black circular vignette can occur from the thinnest add-on like a simple filter in front of the lens, or a (properly wide) lens hood. As the corners get less light and less detail, noise becomes more apparent there, even at moderate ISO values like 400-800. Any low-light shots of detail-rich scenes at the wide end of the zoom would disappoint with below-average image quality. Not what one would expect from Sony?.. -The workaround: shooting in JPEG produces, counter-intuitively, better images than RAW. How can this be? Simply, Sony are aware of the lens limitations and the in-camera conversion includes correction algorithms, that largely neutralise the geometric distortion and the darkening of corners. - This is when I discovered Lens Profils in Lightroom. I had never used them before, because other lenses needed less correction. With the correct lens profile for the 16-50 lens, post-processing corrections on the PC are even better than the in-camera ones. From 'bad' originals you can get results anywhere from 'acceptable' to 'very good'. The lens-specific corrections cover not only distortion and vignetting, but also chromatic aberration (colour fringing) and fine-tuning all parameters can produce crisp, excellent looking images. Conclusion: Knowing the lens limitations and applying the right post-processing corrections allows you to deliver high quality images with the E PZ 16-50mm. I own a number of higher-quality Sony and non-Sony lenses, prime (fixed-length) and zooms - but nothing beats the humble 'kit zoom' for the combination of versatility and compactness that makes it my go-to lens for all situations when I don't carry a camera bag and need a camera in my pocket or in my laptop case. Some of my images produced with this lens have won awards or were sold via Getty Images. Attached are examples of different subjects and light conditions;

Billedkvalitet

Mindre god

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

29

0

345 brugeranmeldelser

0

Noise in videos

SELP1650 02-02-2023 af TBB8 (Storbritannien)

Its a good lens for both pictures and videos but when it comes to video recording you can hear the noise when zooming in/out (atleast for me on the sony a6400 without external microphone because currently i dont have an external microphone)

Billedkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
06-02-2023

Hi TBB8,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your SELP1650.
You can have a look on this link for some tips to reduce the chances of external sounds affecting your video recording: http://bit.ly/40uG6AL
If you need further assistance, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia @Sony Support UK

0

Goed

SELP1650 30-12-2022  (Holland)

Ik heb dit product verleden week gekocht en tot nu bevalt het wel.

Billedkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Passend verwendet ein gutes Einstiegsobjektiv

SELP1650 21-12-2022 af Sobrei3 (Tyskland)

Objektiv ist nur bedingt einsetzbar, da es nur bei der 6000er aber nicht bei der 7III paßt.

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

2

Svar fra Sony Support DE
26-12-2022

Hi Sobrei3,
vielen Dank für dein Feedback.
die mit diesem Objektiv kompatiblen Kameras findest du hier: https://bit.ly/2FcXfap
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein)

Hadir @Sony Support DE

0

Werk lang met deze lenzen

SELP1650 09-12-2022  (Holland)

Heb deze samen gekocht met de 6000 van Sony, vormt een fijne combinatie en kan deze ook gebruiken op mij 7 r 2.

Billedkvalitet

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

senza infamia senza lode

SELP1650 08-12-2022 af Rock84 (Italien)

fa il suo lavoro, materiali di costruzione very cheap, modalità ritratto discreta. per vlog non è il migliore dato che con la stabilizzazione attiva alla distanza focale tipica del vlog vi taglia sopra la fronte. personalmente ho optato per il grandangolo 11 f1.8 che è un altra storia proprio.

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony
12-12-2022

Ciao Rock84, grazie per il tuo feedback!
Inoltriamo la tua segnalazione a chi di competenza per futuri miglioramenti.
Marwan @Sony Support IT.

0

Spitzen Qualität--Perfekte Technik

SELP1650 18-11-2022 af Fleischhauer (Tyskland)

Ich habe 2 6400 und Eine Rx10 3 und bin bisher TOP Zufrieden

Billedkvalitet

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

Prodotto discreto

SELP1650 24-09-2022 af claluma (Italien)

Ho acquistato questo prodotto insieme ad una macchina mirrorless. E' un prodotto discretamente buono che rientra nella norma per chi deve fare fotografie quando va in vacanza o fa dei video di giorno, non ho notato grandissime differenze rispetto a quelli di altre marche.

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Sony E PZ 16-50 lens

SELP1650 22-08-2022 af Photo shot 2 (Storbritannien)

Used this lens for about a month works well and picture quality is good

Ydeevne

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Super Qualität

SELP1650 14-07-2022 af Stefan Müller (Tyskland)

Top Qualität. Sehr viel Support und Infos. Sehr platzsparend.

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Hat probleme mit der Linse

SELP1650 13-07-2022 af ViolaT (Tyskland)

Nach 1.5 Jahren faehrt die Linse nicht mehr ein und meine Kamera erkennt das Objectiv nicht mehr

Ydeevne

Dårlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

2

Svar fra Customer Service
15-07-2022

Hi ViolaT,

es tut uns leid, dies zu hören. Stell bitte sicher, dass die Linse richtig angebracht ist, wie unter folgendem Link beschrieben ist. https://cutt.ly/zLIjHmL . Die kompatiblen Kameras mit diesem Objektiv findest du hier: https://cutt.ly/ELIkBsJ . Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Besuche dazu unsere Website, um mit uns Kontakt aufzunehmen: http://bit.do/fJYmt (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Gehad @Sony Support DE

0

excellent

SELP1650 11-07-2022 af aliki2 (Storbritannien)

Very good quality necessary for Sony a6000 cameras

Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Bien pour s'initier

SELP1650 09-07-2022 af Pf67 (Frankrig)

Livre en kit, léger, complet, mais qualités de construction et photo moyennes

Ydeevne

Mindre god

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support team
11-07-2022

Bonjour,
Merci de nous avoir contactés.
Nous sommes désolés de vous lire
Si nous pouvons vous aider avec quoi que ce soit, n'hésitez pas à contacter notre assistance
Nous vous invitons à vérifier ce lien : https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Safwa @Sony Support FR

0

An under rated lens that punches above it's weight

SELP1650 04-06-2022 af JohnnoLM756 (Storbritannien)

I bought this lens with the A6000 camera body at a very competitive price, along side the obviously more expensive Sony SELP18105G f4 fixed aperture lens. I like the super-compact proportions of the lens which allow the camera+lens to be stashed in a very small camera bag [at an exceptionally low carry weight] and cover all-the-bases for everyday use. It's a great add-on to the A6000 camera body without the bulk of the 18-105mm lens. There's some chatter from the zoom/focus motor. However, if you can get past that [and combine it with Sony's affordable Lens Correction App] it's an all round winner....!

Billedkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

Svar fra Sony Support Team
06-06-2022

Hi JohnnoLM756,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your lens, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.

Regarding the lens chatter, if it's only happening when the lens is not attached to a camera, or if the camera is turned OFF, please note that this is not a fault, and will not affect the lens performance: https://bit.ly/3zojYga.

But if the symptoms are different, feel free to get back to us and we will assist you: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

A wonderfully slim lens

SELP1650 28-04-2022 af Ricky70 (Storbritannien)

This lens came with my A6400 but I would have bought it anyway. A lovely unobtrusive companion to the slim bodied camera which gives me the ability to use such a powerful combination in a way I've only been able to do with a compact. I love the image stabilisation as it allows me to use narrow apertures without compromising sharpness and detail. The power zoom is quick and smooth in use. Ideal for informal gatherings and travel photography.

Billedkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

Svar fra Sony Support Team
02-05-2022

Hi Zhushi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your lens and your ILCE-6400 camera body, and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Sawy @Sony Support UK

0

compacité très pratique

SELP1650 28-02-2022 af JJLang (Frankrig)

J'ai racheté cet objectif, car le premier acheté en 2013 n'était plus reconnu par le boîtier Alpha. J'apprécie son côté pratique - compact et léger. Avec ces caractéristiques, on ne peut pas lui demander l'excellence...

Billedkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

alles Bestens

SELP1650 18-02-2022 af Pet1 (Tyskland)

gebraucht gekauft. Alles ok. Dient als Objektiv für die Zweitkamera.

Billedkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

Objectif très compact

SELP1650 18-02-2022 af Thibal (Frankrig)

Cet objectif a un excellent rapport qualité-prix et une très bonne compacité. Il réalise de très bonnes photos, particulièrement en extérieur, au milieu de la plage focale et autour de f/8. En grand angle (16 mm), il y a des déformations et un manque de piqué vers l'extérieur du cliché mais cela reste très correct (c'est comparable au pancake 16 mm). Il ne faut pas s'attendre à la même qualité d'image qu'avec un objectif quatre fois plus cher et quatre fois plus lourd ! Dans cette gamme de prix et avec cette compacité, cet objectif-zoom n'a aucun équivalent.

Billedkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Sony Support Team
21-02-2022

Bonjour Thibal,
Merci pour votre commentaire !
Ravis de vous lire.
Concernant la déformation au grand angle, nous allons transmettre votre observation au département concerné pour qu'elle soit prise en compte dans nos futurs produits.
Merci pour votre fidélité.
Inas@Sony FR

0

Ottima per iniziare

SELP1650 15-01-2022 af StefaninoPRO (Italien)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Billedkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Klein, licht en handig.

SELP1650 08-01-2022 af Cancer39 (Holland)

Reeds enige tijd in gebruik en ben zeer tevreden over scherpstelling/focus.

Billedkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Ottimo compagno per la ZV-E10

SELP1650 28-12-2021 af rrgraphic (Italien)

Un prodotto interessante, seppur non di alta gamma svolge bene il suo compito. Apprezzabile lo zoom elettrico, molto comodo per le riprese video.

Billedkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Selbst für KIT-Objektiv schlecht

SELP1650 28-12-2021 af jh108 (Tyskland)

Wurde vor Weihnachten gekauft, aber nicht zu empfehlen. Das Objektiv ist billig verarbeitet und macht komische Geräusche. Es ist von der Farbqualität extrem schlecht und hinterlässt schwarze Markierungen auf dem Bild. Lieber ein paar Euros mehr investieren in ein gescheites Objektiv, dass die Fotografie von Anfang an Spaß macht und man nicht nochmal in ein anderes Objektiv Geld investieren muss.

Billedkvalitet

Dårlig

Design

Dårlig

Brugervenlighed

Dårlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

Svar fra Sony Support DE
06-01-2022

Hi jh108,

Vielen Dank für dein Feedback. Das tut uns leid zu hören, dass du Probleme mit der Farbqualität hast. Wir leiten dein Feedback gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.
Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn.
(Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Hadir @Sony DE

0

Einfach Super

SELP1650 16-11-2021 af Felix007m82 (Tyskland)

Ich kann nichts negatives berichten. Bin zwar Anfänger aber bin sehr zufrieden.

Billedkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Lente scadente

SELP1650 02-11-2021 af Black Star (Italien)

questa lente data in dotazione con la fotocamera pffre a malapena il minimo indispensabile

Billedkvalitet

Mindre god

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Supporto alla clientela Sony
04-11-2021


Ciao,
Grazie per il feedback.
Ci dispiace sentirlo. Prova a contattarci qui per poter aiutarti meglio: https://cutt.ly/6nV2bdL (Copia e
incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Marwa @SonyIT

0

Perfecte kitlens

SELP1650 19-10-2021 af WilmarvandenBerg (Holland)

Zeer fijne kitlens om als beginner mee te starten. Licht in gewicht en makkelijk mee te nemen op reis. Perfect om in combinatie te gebruiken met de SELF55210.

Billedkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Good compact lens but bad vignetting

SELP1650 15-10-2021 af Inspiredron (Storbritannien)

This lens is, in concept, an excellent lens for the Sony 600 series cameras for around town and for indoor photography. It distorts very littel but very bad vignetting is a recurrent problem. The vignetting seems to be independent of the aperture used and although Lightroom wil correct it the inevitable cropping of the frame is irritating. 5 stars for its compactness, lightness and range of focal length but 2 stars off for the vignetting

Billedkvalitet

Mindre god

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

1

Svar fra Sony support team
18-10-2021


Hi Inspiredron,

Thank you for your feedback.
We recommend checking the following link to understand more about vignetting: https://bit.ly/3nm2EB5. If the
issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2V...


Hana @Sony support UK

0

Super fijn lensje voor landschapjes

SELP1650 15-10-2021 af Cynthia V (Holland)

Ik werk er nu ongeveer een jaar mee. Hij is super klein, licht en werkt gemakkelijk. Fijn breed beeld vanaf de 16mm. qua zoom mag het enkele mm meer zijn

Billedkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Das Falsche Kit-Objektiv

SELP1650 14-10-2021 af Daniel Staggenborg (Tyskland)

Ich hab mir dieses Objektiv im Kit mit der 6400 geholt und bin enttäuscht worden. Das Objektiv ist zwar klein und somit mobil, aber im Vergleich zur anderen Kit-Lense und anderen Objektiven sehr schwach. Besonders als statische Kamera mit Clean HDMI gab es Probleme mit dem Autofokus, der zu konstantem Flimmern geführt hat. Ich musste die Kamera mit manuellem Fokus betreiben, damit sie nicht im Hintergrund immer flimmert. Andere Objektive sind weitaus besser!

Billedkvalitet

Dårlig

Design

Mindre god

Brugervenlighed

Mindre god

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

Svar fra Sony
18-10-2021

Hi Daniel,
wir haben dein Feedback gelesen. Da wir mehr Informationen benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fKeMk (kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Ali @Sony DE


0

goed lensje

SELP1650 13-10-2021 af Opslot345 (Holland)

Deze lens bij kid geleverd gekregen, voldoet goed als standaard lens.

Billedkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Zeer compact, maar ten koste van beeldkwaliteit

SELP1650 13-10-2021 af leon_hazenoot (Holland)

Na mijn 16-70 f/4 had ik deze aangeschaft om van mijn a6500 echt een compacte camera te maken. Helaas viel de beeldkwaliteit erg tegen. Zelfs met landschapfotografie was het niet veel soeps. Miste de scherpte, bij portraiten was dit ook duidelijk zichtbaar en met architectuur was er ook nog eens een flinke vervorming. Handig voor een dag wanneer je echt je A6500 gewoon in je jaszak mee wil nemen, maar verwacht geen sublieme foto's.

Billedkvalitet

Mindre god

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Customer Support
25-01-2022

Hallo Leon_hazenoot,

Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend te horen dat je niet tevreden bent met de beeldkwaliteit van de lens.
Door middel van de onderstaande link willen wij je vragen contact met ons op te nemen zodat wij je hierbij verder kunnen helpen.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Très bon objectif standart

SELP1650 13-10-2021 af TL0124 (Frankrig)

Vissé sur un Nex 3n, il donne de bonnes photos. Léger compact et pas si fragile que le décrit la presse

Billedkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Als Start-Objektiv ok

SELP1650 13-10-2021 af GBuerg (Tyskland)

Objektiv war als Kit Objektiv dabei. Als Start Objektiv ok

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

Sehr gutes Objektiv

SELP1650 13-10-2021 af HeRein (Tyskland)

Habe die Alpha 6000 und die Alpha 7M2, diverse Objektive seit etwa einem Jahr. Bin von der Handhabung, der Qualität und den Ergebnissen sehr zufrieden.

Billedkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Extrem kompaktes Objektiv

SELP1650 13-10-2021 af Frank Richter (Tyskland)

Preis Leistungsverhältnis super extrem Kompakt und ordentliche Bildqualität

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Le E PZ 16-50 mm est un super compagnon

SELP1650 13-10-2021 af Johan Solutions Digitales (Frankrig)

Pour tout dire, j'en ai 2 :-) un sur le A6000 et un second pour le a6400. Pourquoi ? 1) Parce qu'il est stabilisé 2) Parce qu'il est petit 3) Parce qu'il est polyvalent 4) Parce qu'il est léger 5) Parce qu'il est pas cher

Billedkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Leider Defekt

SELP1650 13-10-2021 af Dennis1507 (Tyskland)

Die Kamera macht tolle Fotos und ich nutze diese gern. Leider ist die Kamera nach nur einem Jahr defekt. Zur Zeit hoffe ich auf eine Reparatur durch den Verkäufer.

Billedkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

Svar fra Sony Support Team
08-02-2022

Hi Dennis,

vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird. Da wir mehr Informationen
über das Problem der Kamera benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fMnKn

Hadir @Sony DE

0

Objectif 16-50mm

SELP1650 13-10-2021 af Jo__Zola (Frankrig)

Cet article top quand on est bien exposé, il fait le job. Dommage peu lumineux 'mais en pleine journée top.

Billedkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
02-02-2022

Bonjour Zola,
Merci pour votre commentaire !
Heureux de vous lire.
Normalement, chaque appareil a ses propres spécifications.
Quand même, nous allons transmettre votre observation au département concerné pour qu'elle soit prise en compte dans nos futurs produits.
Merci pour votre fidélité.
Inas@Sony FR

0

Schönes Objektiv

SELP1650 09-10-2021  (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Das Objektiv habe ich zusammen mit der Alpha 6000 erworben. Bin begeistert. Liefert tolle Bilder.

Billedkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Gutes Kitobjektiv

SELP1650 04-10-2021 af Fotohörby (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Es ist das Standardobjektiv. Klein und handlich! Es gibt Bessere die aber kaum zu erschwingen sind!

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

zoom funzionale

SELP1650 04-10-2021 af Piero 2021 (Italien)

Ho acquistato questo zoom insieme al corpo macchina Alpha 6100 e lo trovo molto buono e versatile. E' compatto e leggero, comodo il comando dello zoom elettrico e silenzioso per i video. Ben corretta la distorsione sia a 16 mm che a 50 mm e la tenuta ai riflessi e alla vignettatura. Sono ampiamente soddisfatto.

Billedkvalitet

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony support
06-10-2021


Ciao,
Grazie per il feedback e siamo lieti che il nostro prodotto sia stato di tuo gradimento.
Marwa@Sony Support IT

0

Scherpe foto’s

SELP1650 16-09-2021 af Kykje (Holland) Godkendt køber Godkendt

Prima om mee te beginnen. Maakt in alle standen en instellingen mooie, scherpe foto’s.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Top qualité

SELP1650 13-09-2021 af Richard59620 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

J’ai acheté cet objectif pour compléter un boitier nu Sony ZV-E10. L’ensemble est top! Qualité des photos, rapidité de l’autofocus, etc. Que des qualités! Pour mon usage vlog et photo d’ambiance, je n’ai pas atteint ses limites! C’etait mon premier appareil Sony et le premier objectif, mais pas les derniers!! Je recommande!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Keurig nette lens om mee te beginnen

SELP1650 04-09-2021 af Dik1958 (Holland)

Nette en goede lens voor een redelijke prijs later evt een betere zoomlens aanschaffen

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Besser als sein Ruf!

SELP1650 05-08-2021 af Findus Bewertungen (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Die Beste Kamera bringt nichts wenn sie im Schrank liegt!! Mit dem Objektiv bleibt die 6000 Serie klein und tranportabel.

Billedkvalitet

Mindre god

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Semplice da usare basica nel software

SELP1650 20-07-2021 af Acrux (Italien) Godkendt køber Godkendt

Ho acquistato 15 giorni fa la fotocamera come seconda , semplice da usare fin troppo basica comunque va bene

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Ottimo per iniziare

SELP1650 12-07-2021 af AM02 (Italien)

Ho comprato questo obbiettivo insieme a una a6000 e devo dire che per iniziare. è un buon obbiettivo tuttofare fa il suo dovere senza troppe pretese

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Qualität

SELP1650 06-07-2021 af snowfrance (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Obwohl das Objektiv nur sehr selten benutzt wurde und ansonsten sicher in einer Fototasche verstaut wird, wurde es vor kurzen von meiner Alpha 6000 nicht mehr erkannt. Da andere Objektive erkannt werden, muss es sich um einen Fehler des Objektives handeln. Sehr schade, aber eine Reparatur lohnt sich da nicht, daher muss es wohl ersetzt werden.

Billedkvalitet

Mindre god

Funktioner

Mindre god

Design

Mindre god

Brugervenlighed

Mindre god

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Very Disappointing

SELP1650 14-06-2021 af Kenny647 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I obtained this lens as part of an ILCE-6000L kit. The day after I purchased the kit I took the A6000 with this lens on a trip and over a period of 2 hours or so I shot 74 pictures at various focal lengths and apertures. The definition in all cases was very soft with the centre of the frame disappointing and the edges totally unacceptable. I have now disposed of this lens (after just 5 days) in part exchange for a vastly superior Sony Lens with which I am very happy.

Billedkvalitet

Dårlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Customer Support
16-06-2021

Hi Kenny647,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you've disposed of your lens. We'd have loved for you to contact us to provide us with more information to ensure we can help you using the details in the following link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

Sehr gutes Objektiv

SELP1650 19-05-2021 af Spike36 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Ich bin vor kurzem erst zu Sony gewechselt, ich muss sagen ich bin sehr zufrieden mit dem Objektiv und mit der Kamera. Kann ich nur weiter empfehlen.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Very small and cheap starter lens

SELP1650 18-04-2021 af Bandi123 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Pros: small, easy to pocket, good for vloging in bright environment, descent Lende for taking typical use case pics between 16-50mm range and works as good compact setup. Cons: you quickly overshoot the f3.5 beyond f4.0 after 20mm zoom, if weight is not a factor to carry then f4.0 18-105mm would be great choice for Allrounder coverage when on travel. The OSS zoom makes more noise and it’s. It good, when powered on or off the lens makes noisy and fast barrel move which is not pleasant, lens build is not good as it wobbles. This lens is okay only to start with and consider overall daily usage and it’s cheaper when purchased with bossy as a kit lens. An inexpensive lens which can be packed for a risky shoots and rugged use.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Customer Support
21-04-2021

Hi Bandi,
Thank you for your feedback. As part of the normal operation, the sound of the lens and camera operation may be recorded when the power zoom is used while shooting movies. Using the zooming lever to zoom may reduce the sound that is recorded.
On certain cameras it is possible to connect an external microphone. By using an external microphone it is possible to minimise the amount of operation sound from the camera to be recorded, for example if the microphone is placed at some distance from the camera.
Sony Support DE

0

Great along with Alpha6000

SELP1650 08-04-2021 af OctavianJ (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Together with Alpha6000, this lens is a powerful tool for a beginner photograph. The shots are also very clean and the lens does a right job for some macro photography, and very good one for portraits, pets and sceneries. It is perfect for learning photography as a beginner.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Brauchbares kompaktes Kitobjektiv

SELP1650 23-03-2021 af SSchuster (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Für ein Kitobjektiv brauchbar. Sehr kompakt gebaut.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Just the camera i was looking for

SELP1650 16-03-2021 af NR98 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I bought the lens with the camerabody a few weeks ago and I already love it. In school we have photography and this lens is perfect for it. All my pictures have really good quality.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

Svar fra Customer support
18-03-2021

Hi NR98

Welcome to the Sony family!

We're glad you like your new lens and hope you enjoy it for years to come.

If you need any assistance don't hesitate to contact us: http://bit.ly/UkSCntct

Sony support UK

0

Ottimo

SELP1650 01-03-2021 af Enrico280953 (Italien)

Soddisfattissimo e ottimo prezzo, qualitativo e facile da usare

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Gutes Objektiv mangelhafte Verarbeitung

SELP1650 26-02-2021 af Boerne (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Von der Bildqualität ist das Objektiv super, auch der Autofokus ist blitzschnell. Allerdings wackelt es etwas (hat keinen Einfluss auf Funktionalität)... Sonst kann man es wirklich weiter empfehlen!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Customer Support
01-03-2021

Hi Boerne,
bei Verwendung eines Objektivs mit eingebautem elektronischen Motorzoom wie des SELP18105G, SELP1650 oder SELP18200 kann beim Halten des Objektivs eine Vibration spürbar sein. Dies ist keine Fehlfunktion. Solltest du noch Hilfe benötigen, kontaktiere uns bitte direkt. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/3c4ykDQ
Sony Support DE

0

Ottime funzionalita'

SELP1650 23-02-2021 af Anto61 (Italien)

Sono soddisfata di questi articolo...................

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Buon rapporto qualità prezzo

SELP1650 21-02-2021 af Salvo70 (Italien) Godkendt køber Godkendt

Acquistato in kit con la a6400, solo perché consigliato da utenti di un forum, mi sono dovuto ricredere: il rapporto qualità prezzo è davvero molto buono. Leggero, non ingombrante, buona nitidezza, buona stabilizzazione, per le uscite leggere è un buon compagno.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Buono come kit lens

SELP1650 12-02-2021 af Giacomo JJ (Italien) Godkendt køber Godkendt

Ho ricevuto questo obiettivo con la sony A6400. E' un buon obiettivo ma la focale variabile scolorisce l'immagine o la ripresa ogni volta che si zoomma.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Customer Support
15-02-2021

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ci dispiace sentirlo. Quando si usa l’obiettivo, gli angoli dello schermo diventano più scuri rispetto alla parte centrale. Per ridurre questo fenomeno (denominato vignettatura) ridurre l’apertura di 1 o 2 valori.
Servizio di supporto Sony Italia

0

Buona qualità con la compensazione interna.

SELP1650 03-02-2021 af Maxiemixer (Italien)

E' un buon obiettivo da tenere sempre sulla macchina, a mo di copriobiettivo. Per il video è sorprendentemente funzionale.

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Un objectif idéal pour les débutants

SELP1650 25-01-2021  (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Cet objectif est idéal pour s'entraîner à la photo et bien prendre en main son boitier

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Compact lens perfect for apsc

SELP1650 15-01-2021 af Paul_123 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I got this lens bundled with the Sony a6000 for a minimal price and although the image quality isn't amazing, the lens on my rx100va is sharper, it's so compact and a great focus length that for travelling with it is perfect.

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Customer Support
18-01-2021

Hi Paul_123,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your lens and hope you continue to enjoy it for years to come. We're happy to welcome you into the Sony family!
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sony Support UK

0

ECCEZIONALE

SELP1650 11-01-2021 af Mari59 (Italien)

Articolo pratico e "tascabile" ottimo rapporto qualità prezzo.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

erg fijn lensje

SELP1650 07-01-2021 af Fotomanneke (Holland) Godkendt køber Godkendt

Speciaal gekocht voor natuur en portret fotografie, ben erg tevreden met het resultaat.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

prachtige foto's

SELP1650 06-01-2021 af Jacq56 (Holland)

Helaas werkt het weer nog niet zo mee dat ik elke dag nu fotografeer maar wat ik er mee gemaakt heb is allemaal prachtig .

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Zoom de kit !

SELP1650 12-12-2020 af magnolias (Frankrig)

Ce zoom est petit , super léger. Il "offert" quand il est en kit . En effet quand j'ai acheté ; le kit était moins cher que le boitier nu ! Les performances optiques permettent juste des tirages de base mais pas les agrandissements ( 20*30 /30*45 ... )

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Immer gut ein KitObjektiv in der Tasche zu haben.

SELP1650 10-12-2020 af Marcelo Wldr (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Am Blackfriday gekauft, verwende es immer wieder Mal trotz anderer Objektive

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

zeer goede lens om te starten

SELP1650 06-12-2020 af arjasiebe (Holland) Godkendt køber Godkendt

prefecte lens om mee te beginnen voor mij. Kan er zeer goede foto's mee maken ( mijn mening)

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Buon obiettivo base con zoom

SELP1650 01-12-2020 af Kurama90 (Italien) Godkendt køber Godkendt

compatto e leggero, e le fotografie fatte in condizioni di luce ottimali sono di buon livello, sia in termini di nitidezza che resa cromatica. Invece con condizioni di scarsa illuminazione, la resa comincia a calare.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Customer Support
03-12-2020

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Siamo contenti che tu sia soddisfatto dell'obiettivo SELP1650.
Quando si usa l’obiettivo, gli angoli dello schermo diventano più scuri rispetto alla parte centrale. Per ridurre questo fenomeno (denominato vignettatura), ridurre l’apertura di 1 o 2 valori. Quando si utilizza un flash, effettuare la ripresa ad almeno un metro di distanza dal soggetto. Con determinate combinazioni di obiettivo e flash, è possibile che l’obiettivo ostruisca parzialmente la luce del flash, producendo un’ombra nella parte inferiore dell’immagine.
Servizio di supporto Sony Italia

0

Obbiettivo generoso e versatile

SELP1650 30-11-2020 af elleffe_colors (Italien) Godkendt køber Godkendt

Si tratta di un obbiettivo valido, abbastanza luminoso e utile in diverse occasioni fotografiche macro , street, landscape, puoi portare a casa ottimi scatti senza le pretese di un F1,2 con immagini dettagliate, ben fatte e con una dimensione e peso portabili e giusta.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Super für Anfänger

SELP1650 01-11-2020  (Tyskland)

Leicht zu bedienen und für den Anfang echt spitze. Jedes Motiv kann fotografiert werden und verständlicher Umgang.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Useful Kit Lens

SELP1650 23-10-2020 af Lennyuk (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

the 16-50mmm Powerzoom E mount lens with OSS is a fantastic kit lens option at a very good price point.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Excellent lens

SELP1650 06-10-2020 af Swilk (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Great for wide angle and 50mm shots. My only reservation is the lens cap which doesn’t fit very well and will be easily lost. I got a great deal with this, the a1600 camera body and 55-210 zoom.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Gutes Allround Objektiv

SELP1650 06-10-2020 af mihajeftimin (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Gutes Standard-Zoom, der Zoom-Schieber an der Objektivseite ist etwas gewöhnungsbedürftig. Macht sehr gute Fotos und lässt sich auch gut manuell fokussieren.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0