FE 50MM F2.5 G

Komplette specifikationer og funktioner

SEL50F25G

Vejl. Udsalgspris

kr 5.700,00

(VAT)

Objektivspecifikationer

Montering
Sony E-montering
Format
35 mm fuldformat
Brændvidde (mm)
50
Brændvidde svarende til 35 mm (APS-C)
75
Objektivgrupper/elementer
9-9
Synsvinkel (35 mm)
47
Synsvinkel (APS-C)
32
Maksimal blænde (F)
2,5
Min. blændeåbning (F)
22
Blænde
7
Cirkulær blænde
Ja
Min. fokusafstand
0,35 m (AF), 0,31 m (MF)
Maks. forstørrelsesgrad (x)
x 0,18 (AF), x 0,21 (MF)
Filterdiameter (mm)
49
Billedstabilisering (SteadyShot)
- (integreret i hus)
Telekonverterkompatibilitet (x1,4)
-
Telekonverterkompatibilitet (x2,0)
-
Modlysblændetype
Hættetype

Størrelse og vægt

Mål (D x L)
68 x 45 mm
Vægt
174 g

Hvad er der i kassen

  • Modlysblænde (model): ALC-SH166
  • Objektivfordæksel: ALC-F49S
  • Objektivbagdæksel: ALC-R1EM
Placeholder

Funktioner

Portræt af en kvinde

Perfekt konstrueret, kompakt standard prime-objektiv

Standard prime-objektivet kombinerer G Lens' høje billedkvalitet og smukke bokeh med et kompakt design i fantastisk kvalitet og med intuitiv betjening. Det perfekte objektiv til portrætter. Den hurtige, præcise og lydsvage AF er ideel til stillbilleder og film med garanti for at indfange vigtige øjeblikke.

Produktbillede, der viser tre næsten identiske objektiver

Et matchende sæt bærbare prime-objektiver

Dette er et af vores G Lens-prime-objektiver (sælges separat), der kan tilbyde forskellige brændvidder, men samme ydre udseende, 49 mm filterdiameter og kompakte design. De er kompakte nok til at bære alle tre, så du kan tage flotte billeder af en lang række scener og motiver. Og den lave vægt gør det endda nemt at genbalancere dem på et gimbal.

Produktbillede, der viser objektivets ydre metallag

Intuitivt, metaldesign og klar optik

Det yderste metallag (aluminium) på objektivets og modlysblændens kabinet samt den indgraverede fokuslængde og blændemærkningerne understreger konstruktionens sublime kvalitet. Det ultrakompakte letvægtsdesign, G Lens' høje billedkvalitet, fokusringen og Linear Response MF giver en intuitiv betjening, som gør optagelserne til en fryd.

Billede af person, der tager objektivet op af lommen

Let design til konstant at blive båret og brugt til optagelser

Det mekaniske design udnytter førende optik til det yderste. Her er et effektivt layout med to asfæriske objektivelementer og den korte flangebagside, der er unik for spejlfrie kameraer, for at opnå en kompakthed og en vægt på kun 174 g. Objektivet er ideelt til at tage udendørsportrætter eller snapshots, eller filmoptagelse med et gimbal. Det kompakte design giver mobilitet, som både kan sammenlignes med fuldformat- og APS-C-huse.

Malingstænk på et gulv

Højere billedkvalitet fra kant til kant med førende optik

Du får høj billedkvalitet ved hjælp af førende optik, som gør brug af to asfæriske elementer og et ED-glaselement (ekstra lav spredning), og dermed giver høj opløsning og undertrykker farvekanter i alle dele af billedet. De asfæriske elementer kompenserer for forskellige afvigelser og giver høj opløsning på hele billedet, selv fra den bredeste blænde med lav dybdeskarphed. ED-glaselementet undertrykker kromatisk afvigelse og reducerer effektivt farvekanter, der oftere forekommer i billedets periferi.

Få mere at vide om asfærisk objektiv

Portræt af en kvinde

Smuk og naturlig bokeh

Der medfølger en 7-bladet cirkulær blænde med præcis styring af den sfæriske afvigelse, som påvirker bokeh og giver den smukke, naturlige bokeh fra G Lens.

Få mere at vide om cirkulær blænde

Billede af mand, der cykler

Dobbelte lineære motorer, der giver hurtig, præcis og lydsvag AF

To lineære motorer giver hurtig præcis AF med enestående sporing, der maksimerer kamerahusets ydelse for at indfange afgørende øjeblikke fra gaden, udtryksændringer i portrætter og lignende. Den hurtige, præcise og lydsvage AF med enestående sporing er ideel til både at optage film og tage stillbilleder.

Få mere at vide om Linear Motor

Billede af mad

Enestående nærbilleder

En minimumsfokusafstand på 35 cm (AF) / 31 cm (MF) og maksimal forstørrelse på 0,18x (AF) / 0,21x (MF) gør objektivt brugbart i mange forskellige situationer som f.eks. bordfotografering eller nærbilleder af blomster eller små genstande, som du finder i byen, med sløret baggrund, der fremhæver motiverne.

Produktbillede, der viser objektivdæksel isat øverst i modlysblænden

Dækslet og filteret passer også på modlysblænden

Diameteren af modlysblænden med gevind svarer til diameteren af objektivet (49 mm), så samme dæksel og filter mere bekvemt kan sættes på både modlysblænde og objektivtromle.

Kombineret produktbillede, der viser det støv- og fugtafvisende design samt det yderste metallag på objektivet

Metalfinish og modstandsdygtighed over for støv/fugt

Det yderste metallag (aluminium) på objektivets og modlysblændens kabinet giver mere pålidelighed på grund af øget styrke og holdbarhed. Designet er modstandsdygtigt over for støv, så det giver mere pålidelige billeder i krævende udendørsmiljøer.

Få mere at vide om det støv- og fugtafvisende design

Produktbillede, der viser placeringen af knappen til fokusfastholdelse på objektivet

Brugerdefinerbar knap til fokusfastholdelse

Knappen til fokusfastholdelse kan tilpasses fra kameramenuen og tildeles den funktion, som brugeren foretrækker. Hvis Eye AF-funktionen, der automatisk følger menneskelige øjne, eksempelvis tildeles, kan højre hånds fingre, som holder kameraet, forblive hvor de er, mens venstre tommelfinger aktiverer Eye AF. Det giver et mere stabilt greb.

Få mere at vide om knappen til fokusfastholdelse

Produktbillede, der viser, hvordan fokusringen drejes med pil-symbol

Naturlig, lineær fokusrespons

Linear Response MF giver direkte reaktioner på små justeringer af fokusringen, når du fokuserer manuelt. Når ringen roteres, omsættes det lineært til en tilsvarende ændring i fokuseringen. På samme måde som en mekanisk styringsmekanisme, der giver en direkte gengivelse af fotografens intention og mulighed for hårfine fokusjusteringer.

Få mere at vide om lineær reaktion for manuelt fokus

Produktbillede, der viser placeringen af ON/OFF-klikkontakten på objektivet

Blændering med klikstop

Fokusringen giver den øjeblikkelige funktion, som professionelle er ude efter til stillbilleder og filmoptagelser. Der kan aktiveres klikstop for at give taktil feedback, når du tager stillbilleder. Eller de kan slås fra for at undertrykke klik, når du laver filmoptagelser, og opnår glidende og naturlige justeringer af objektivet sammen med lydsvage lineære motorer. Det er ideelt til situationer, som kræver stilhed, eksempelvis filmoptagelse.

Få mere at vide om klikkontakt til iris/blænde

Produktbillede, der viser placeringen af fokustilstandsknappen på objektivet

Skift nemt mellem manuel fokus og autofokus

"Fokustilstandsknappen" giver mulighed for bekvemme billeder med øjeblikkelige skift mellem AF og MF afhængigt af optagelsesbetingelserne.

Accepterer et stort udvalg af filtre

Diameteren af modlysblænden med gevind svarer til diameteren af objektivet (49 mm), så samme dæksel og filter kan sættes på både modlysblænde og objektivtromle.  Takket være dets interne fokusering roterer det forreste objektivelement ikke, så der kan påsættes cirkulære polariseringsfiltre, ND-filtre til film osv. Det giver brugeren ekstra kreativ kontrol.

Produktbillede, hvor kamerahus er påsat

Svarende til 75 mm på APS-C-kamerahuse

Objektivet balancerer også fint på APS-C-kamerahuse og giver fokuslængde i vidvinkel på 75 mm (svarende til 35 mm fuldformat). Det er praktisk for at kunne tage billeder af en bred vifte af scenarier, f.eks. portrætter i byen.

Produktbillede, der viser optagelse med objektiv monteret på et gimbal-led

Intern fokus for bekvem filmoptagelse

Det interne fokusdesign holder objektivets overordnede længde konstant, når der fokuseres, så man nemt kan lave filmoptagelser med monteret gimbal-led eller greb.

Få mere at vide om intern fokusering