Billeder af E 20mm F2.8
Billeder af E 20mm F2.8
Kompakt vidvinkelobjektiv

E 20 mm F2,8 vidvinkel prime (SEL20F28)

Om du fotograferer stillbilleder eller film, så har dette slanke (20,4 mm), letvægtspandekageobjektiv en fremragende ydeevne. Brug det til interiør-, natur-, øjebliksbilleder og meget andet.

Sat sammen med α E-mount-kameraer fra Sony giver APS-C E-mount-objektiver stor kameraydeevne.

Cirkulær blænde for smuk bokeh
Flot sløringseffekt

I stedet for en standard polygonformet blænde har dette objektiv en 7-bladet cirkulær blænde, der giver en mere naturlig, afrundet sløringseffekt eller "bokeh".

Forfinet optisk ydeevne

For at optimere ydeevnen opretholder de asfæriske objektivelementer en høj kontrast (selv med blænden helt åben) og minimerer forvrængning og fladhed i billedplanet.

Hurtig, fleksibel fokusering

En fokuseringsmekanisme bagtil betyder, at objektivcylinderen ikke bevæger sig og giver mulighed for et mere kompakt design, hurtigere autofokusering og færre minimumfokusafstande.

Illustration af objektivkonfiguration
Objektivkonfiguration

Imponerende optisk ydeevne for kameraer fra Sony, der er præcisionsfremstillede mhp. alsidighed og pålidelighed ved en lang række anvendelser.
[1] Asfærisk objektiv

Modulation Transfer Function til SEL20F28
MTF-oversigt

MTF (Modulation Transfer Function) beskriver objektivets evne til at gengive detaljer og måles som kontrastgraden mellem linjer med meget små mellemrum.
[1] Kontrast (%) [2] Afstand fra objektivets optiske centrum (mm)  [3] Maks. blænde [4] F8-blænde  [5] Rumlig frekvens  [6] 10 linjepar/mm [7] 30 linjepar/mm  [8] Radiale værdier  [9] Tangentiale værdier

Vi har revideret denne side med følgende rettelse: Det var angivet, at Sony E-mount-kameraer har SteadyShot. Dette er ikke korrekt, så denne oplysning er blevet fjernet.

Specifikationer og funktioner

  • Ultra-slank (20,4 mm) og letvægt, med metalfinish

  • Asfæriske objektivelementer reducerer forvrængning og afvigelser

  • Cirkulær blænde, der giver tiltrækkende sløringseffekt

  • Jævn, lydløs autofokusfunktion

  • APS-C-kamera, ækvivalent brændvidde: 30 mm

Min. fokusafstand
0,2 m
Maks. forstørrelsesgrad (x)
0,12x
Filterdiameter (mm)
49 mm
Vægt
69 g

Hvad er der i kassen

Modlysblænde (ALC-SH113: hættetype), Objektivfordæksel, Objektivbagdæksel

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger