E 10-18 mm F4 OSS

Produktanmeldelser

Vejl. Udsalgspris

kr 7.000,00

(VAT)
154

4.4 baseret på 154 brugeranmeldelser

93
44
9
4
4
Ydeevne

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Bemærk: Produktanmeldelser kan indeholde produktvarianter. Nogle produktvarianter, tjenester og/eller funktioner, der er nævnt i produktanmeldelser, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

Mest nyttige positive
0

Great Features

SEL1018 01-07-2016 af WeeMalky (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Bought this for my A6000 and have been amazed at the clarity it produces and with the added benefits that it also fits my A7 11 win win situation .the first night of using it my photo was taken by the Herald newspaper in Scotland the very next day as the photo of the day and I was very pleased with that this is a lens that I would highly recommend

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

48

0

Mest nyttige kritiske
0

Attention au cashback

SEL1018 24-06-2021 af Btru (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

J'ai acheté cette optique en pensant pouvoir utiliser le cash back de 100€ annoncé par sony après l'achat d'un boitier neuf chez Sony. J'ai donc été très déçu de voir, après l'achat, que cet optique ne bénéficie pas de l'offre. L'affiche publicitaire ne parle pourtant pas de modèle spécifique .... Concernant l'objectif en lui même, il s'agit très certainement d'un bon objectif, la fabrication est superbe. Je manque de recule sur le terrain pour un avis plus détaillé.

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

70

0

154 brugeranmeldelser

0

Très bon produit

SEL1018 17-07-2022 af Fabio du verrier (Frankrig)

J'ai acheté ce produit il y a plus de 6 mois je suis ravie.

Ydeevne

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

La miglior lente APSC di Sony

SEL1018 22-01-2022 af Maury_75 (Italien)

Leggero, compatto, pratico e con una buona qualità. Pro: buona nitidezza, uniformità di resa su tutto il frame, ottimo in controluce. Contro: soffre di leggero flare a tutta apertura che si attenua chiudendo.

Billedkvalitet

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Comodo e pratico

SEL1018 12-11-2021 af Degio (Italien)

Salve, ho già usato il 10-18 in varie situazioni e restituisce buone imagini e bei video anche in movimento, non ingombra molto nella borsa e pesa poco, l’unico vero difetto che ho riscontrato è che non c’è una separazione tattile tra la messa a fuco e lo zoom.

Billedkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Super zufrieden

SEL1018 13-10-2021 af Marcus P (Tyskland)

Ich bin mit dem Objektiv sehr zufrieden - ich hatte vorher die Canon 5D MkIV und wollte mich verkleinern und Gewicht sparen und der Wechsel auf die A6400 war optimal.

Billedkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

----geht so

SEL1018 13-10-2021 af Günny I (Tyskland)

.......war ein typischer Fehlkauf. Für ASTRO Photographie zu lichtschwach, Festbrennweite ist mir in diesem Bereic lieber

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
09-02-2022

Hi Günny I,
danke für dein Feedback. Nützliche Tipps zur Astrofotografie kannst du unter folgendem Link finden: https://bit.ly/3HyW96C (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein). Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: https://bit.ly/2AcprtW.
Radwa@Sony DE

0

Non deve mancare a un fotografo apsc sony nel

SEL1018 05-10-2021 af Bob Seaeyes (Italien) Godkendt køber Godkendt

Ho usato questo prodotto e fatto solo una 40° di foto fino ad ora, ma la qualita' si vede e pure l'utilita' della lente in un corredo fotografico. .

Billedkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Tolles Weitwinkel auf meiner A6400

SEL1018 23-08-2021 af Alfons Dettling (Tyskland)

Sehr gutes Weitwinkel Objektiv mit starker Schärfe

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Attention au cashback

SEL1018 24-06-2021 af Btru (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

J'ai acheté cette optique en pensant pouvoir utiliser le cash back de 100€ annoncé par sony après l'achat d'un boitier neuf chez Sony. J'ai donc été très déçu de voir, après l'achat, que cet optique ne bénéficie pas de l'offre. L'affiche publicitaire ne parle pourtant pas de modèle spécifique .... Concernant l'objectif en lui même, il s'agit très certainement d'un bon objectif, la fabrication est superbe. Je manque de recule sur le terrain pour un avis plus détaillé.

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

70

0

Svar fra Customer Support
29-06-2021

Bonjour Btru,

Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Nous vous invitons à vérifier ce lien pour les conditions générales de l'offre: https://bit.ly/3dqqDuC (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).

Équipe Sony Support.

0

Klasse Weitwinkel

SEL1018 16-06-2021 af Manfred Fiedler (Tyskland)

Extrem getestet an der A6400 und nie versagt. Die Qualität ist vom Allerfeinsten.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

0

0

Du très grand angle et pas le poids !

SEL1018 20-05-2021 af Keskidi38 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Comme je passe du plein format reflex à l’hybride @6400 Cet objectif (de départ pour moi) me permet de retrouver ce super grand angle pour des paysages grandioses et des photos de ville enfin élargies. Je disposait déjà d’un 10-20 avec mon réflex mais qui pesait presque 1 kg. Avec ce 10-18 , bien sûr j’ouvre moins mais à f4 quand même et quand je vois comment se passe la montée en iso, je ne suis pas inquiet. Mes premiers clichés sont vraiment très bien. Je teste en conditions d’ici quelques jours en corse, je remettrais un avis plus détaillé avec photos en complément ensuite.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Fantastic little lens

SEL1018 20-05-2021 af tman1000 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Great lens, typical Sony quality ..... 5/5 stars I love Sony

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Mein lieblings Objektiv

SEL1018 04-04-2021 af Suvi1 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Nicht nur für tolle Landschaftsaufnahmen mit dem Objektiv habe ich auch die schönsten Bilder von meinem Hund gemacht. Kann nur empfehlen

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

6

0

0

Great lens!

SEL1018 26-03-2021 af JDhere (Storbritannien)

Amazing ultra wide angle lens. Have been using it for more than 6 months and it has been outstanding. There is usually a problem with the edges of the photos especially when I use 10mm, but that could be because of my APS-C camera.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

super

SEL1018 11-03-2021 af Beet (Tyskland)

erfüllt seinen Zweck, ist ein super Weitwinkel Objektiv

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

Das macht Freude

SEL1018 28-02-2021 af AlterHanseat (Tyskland)

denn die Abbildungsqualität ist hervorragend. Berücksichtigt man den ernormen Ww-Bereich von anfänglich 15mm (bezogen auf Vollformat), so ist auch hier die Abbildungsleistung am Rand noch akzeptabel (wenn möglich etwas abblenden), ebenso die Verzeichnungsfreiheit. Senkrechte Geraden am Rand bleiben auch noch gerade und so ist dieses Teil für mich in zwei Jahren unentbehrlich geworden, hier spürt man, wie wichtig jeder einzelne Ww-Millimeter sein kann. Ideal für Landschaft und Architektur. Auch das Spielen mit Perspektive ist einmalig und es gibt dafür keinen Ersatz, im Gegensatz zur zur fehlenden längeren Brennweite beim "Tele", die nach Bearbeitung am Computer bis zu einem gewissen Grad ersetzt werden kann.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

1

0

Great wee wide angle

SEL1018 27-02-2021 af MAKF (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I bought this just before Christmas even though I didn't think I'd get any use for it until summer, but I was wrong: it comes to the beach in winter, it comes out for sunset and blue hour, so good!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Excellent wide angle

SEL1018 12-02-2021 af Reg 3R (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Finding that I was more often than not using my 16-70mm lens at the wide end. Decided to buy this 10 - 18mm. I am not disappointed Image quality is excellent being sharp with no chromatic abrasion. Focus auto/man and stabilization on/off switches would have been nice but I've dedicated spare buttons for convenience. I am not disappointed.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Es ist OK

SEL1018 29-12-2020 af Stefan1523 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Es gibt keine wirkliche Alternative zu diesem Objektiv, im APS-C bereich, für das was es kann ist es aus meiner Sicht ein wenig zu teuer. Ansonsten bin ich damit doch ziemlich zufrieden. Aber so 100-150 Euro günstiger wäre ein "besserer" Preis dafür. Also, eigentlich eine gute Linse nur ein wenig zu teuer.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Tolle Bilder

SEL1018 10-12-2020 af Voella (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Vor einem Jahr gekauft, trotz SARS Cov19 mit Sony A6400 und A6500 benutzt. Hervorragende Bilder auf Seereise und an der Nordsee gemacht.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

Katastrophale Qualitätskontrolle bei Sony

SEL1018 10-12-2020 af BOBerlin (Tyskland)

Wie so viele vor mir habe ich ein stark dezentriertes Modell erhalten (es lohnt Bewertungen beim großen Onlinehändler durchzulesen). Für ein hochpreisiges Gerät von einem etablierten Markenhersteller ist dieser komplette Mangel an Qualitätskontrolle ein nicht zu akzeptierender Zustand. Schönes handliches Objektiv, tolle Ergänzung zur 6000er-Serie (nach der Garantiereparatur) - aber Sony ist offensichtlich kein vertrauenswürdiger Objektivhersteller.

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

3

0

Super Bilder

SEL1018 15-10-2020 af Horst1310 (Tyskland)

Erfüllt alle meine Anforderungen und super Bilder!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

0

0

Erstaunlich leicht

SEL1018 07-10-2020 af Theophil51 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

sehr weitwinklig - wie erwartet. Schärfe gut, Handling gut. Durch geringes Gewicht sehr gut in der Handhabung. Recht teuer.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

1

0

SuperWeitwinkel_Zoom

SEL1018 29-08-2020 af Makra56 (Tyskland)

Genau dieses Objektiv wollte ich haben, speziell zum Video filmen

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

0

Skuffet over film resultater - sel1080 på A6600

SEL1018 13-08-2020 af Simon12335 (Danmark) Godkendt køber Godkendt

Det er en ret dyr linse for hvad man får... jeg er lidt skuffet over resultaterne man får ud af sel1080

Billedkvalitet

Mindre god

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Zeer nuttige aanvulling

SEL1018 06-08-2020  (Holland) Godkendt køber Godkendt

Deze lens ontbrak mij nog aan mijn set. Als je, zoals ik, liefhebber bent van het fotograferen in oude stadskernen dan kan ik deze lens zeker aanbevelen. Het vergroot de mogelijkheden. Hoewel nog maar kort in mijn bezit ben uitermate tevreden over de kwaliteit.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Supeer Objektiv

SEL1018 18-07-2020 af David747 (Tyskland)

Haptik und Bildqualität ist top. Klein und leicht zu transportieren.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

0

Gutes handliches Objektiv

SEL1018 15-07-2020 af juergens (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Ich habe das Objektiv noch nicht so lange und bin mit meiner ebenfalls neuen sony a6400 noch in der Übungsphase, aber bislang hochzufrieden (mit beiden Produkten). Es dürfte etwas günstiger sein.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

0

0

Alernativlos!

SEL1018 12-07-2020  (Tyskland)

Klein, Stabilisator, Autofokus, 10mm, Filtergewinde! Allerdings ist die Bildqualität nur auf Kit-Niveau, die Verzerrungen sind bei 16..18mm und unter 12mm recht stark. Vignettierung ab F6.3 gering.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

5

0

Ideal für die Stadt

SEL1018 15-06-2020 af Micmac77 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Für Foto und Film in Städten ideal durch den Bildwinkel und die Abmessungen.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

1

0

Really nice lens and good quality

SEL1018 16-03-2020 af JJesus (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I've been using a friend's SEL1018 for a while and had to purchase one for myself as this lens is super flexible when trying to shoot wider subjects. 10mm is great for landscapes and tight spaces and architecture but I also end up using 18mm quite a lot for street photography. This lens is actually the one I use the most when travelling.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

1

0

Ausgezeichnet für drin und draußen

SEL1018 05-03-2020 af Rosas Enkel (Tyskland)

Das Objektiv besitze ich nun seit 2 Jahren und habe es immer dabei. Im Innenbereich wie bei Landschaften sind die Aufnahmen scharf und überzeugend. Gekauft habe ich es hauptsächlich wegen der "Ellbogenfreiheit" in Innenräumen, Hallen und Kirchen. Inzwischen nutze ich es gleichermaßen für Landschaftaufnahmen. Die Anfangsblend f:4 schränkt mich dabei nicht ein, da ich das Bokeh hierbei als zweitrangig empfinde. Das Objektiv ist sehr leicht und kompakt, und wenn ich nur mit der Kamera (Alpha 6500) gehe, ist es mein "Immer drauf". Zusammengefasst: Sehr zu empfehlen!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

Für Landschaften

SEL1018 20-02-2020 af SonyGerd (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Für Landschaftenfotografie wollte ich ein Weitwinkel und dafür ist es super

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

3

0

Gutes leichtes Objektiv

SEL1018 04-02-2020 af Egon 2343 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Gutes, anwenderfreundliches Objektiv. Leicht und somit sehr anwenderfreundlich.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

2

0

Fremragende vidvinkel objektiv

SEL1018 30-01-2020 af Henrik Skora (Danmark) Godkendt køber Godkendt

SEL 1018 er et meget skarpttegnende bredt anvendeligt vidvinkel objektiv med fast blænde (dvs. skifter ikke, når man zoom'er), som jeg foreløbig mest bruger indendøre. Det er ikke et specielt billigt objektiv, men 10 mm får det hele med næsten uden at forvrænge i kanterne ... næsten, men meget anvendeligt og tegner meget skarpt. Kamera og objektiv fylder heller ikke ret meget, man kan have det i en stor lomme.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Guter AF

SEL1018 19-01-2020 af JCHH (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Gutes Weitwinkel für APSC. Leicht und kompakt gut am Gimbal

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

Super Objektiv

SEL1018 08-01-2020 af Wolfskraut (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Die Bilder sind sehr Scharf. Da ich das Objektiv haupsächlich für Innen Räume verwende ist die Krümmung nicht so stark wie bei einem Fischeyeobjektiv aber immer noch wahrzunehmen.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

2

0

Excellent product

SEL1018 07-01-2020 af Cakeman (Storbritannien)

I bought this product at Christmas and I have been very impressed with the product

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

2

0

Unremarkable

SEL1018 21-12-2019 af Dmart000 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Nice and wide and lightweight and th autofocus works well with Sony cameras of course. There’s a very small improvement in quality over much cheaper lenses however including the a6300 kit lens and the Sony 28mm 2.8 pankcake both many hundreds of pounds cheaper. Disappointed.

Billedkvalitet

Mindre god

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

4

0

Una buona ottica

SEL1018 15-12-2019 af Primula rossa (Italien) Godkendt køber Godkendt

Comprata da poco. Temevo una scarsa qualità essendo uno zoom e non Zeiss. Invece si difende molto bene, con un buon dettaglio e buona resa cromatica. Il 10mm non è che si usi tutti i giorni, rispetto al 18. Ma in alcune situazioni nonsi può farne a meno.

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Gute Immerdrauf Linse

SEL1018 06-12-2019 af BernieB49 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Macht gute Bilder, an den Rändern könnte es etwas besser sein. Aber wer achtet schon auf den äüßersten Rand...

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

1

0

Fijn objectief

SEL1018 21-10-2019  (Holland) Godkendt køber Godkendt

Met deze lens maak ik mooi landschapsfoto's. Ik ben er erg tevreden over. Het is lekker licht en heel compact

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Teurer Allrounder im Weitwinkelbereich

SEL1018 15-10-2019 af Maze34 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Vor 2 Wochen gekauft, will es jetzt schon nicht mehr missen

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

Complaint

SEL1018 22-09-2019 af complaint (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I'm really disappointed that Sony didn't honour the cash back, relying on small print not to pay.

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

20

0

matig IQ

SEL1018 10-09-2019 af spaski (Holland) Godkendt køber Godkendt

had gelezen dat iemand hem op zijn A7RIII had gezet en zeer tevreden was,ik vond hem niet goed genoeg op mijn A7RII,was een experiment,is natuurlijk ook een aps-c lens

Billedkvalitet

Mindre god

Funktioner

Mindre god

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

Great lens

SEL1018 02-09-2019 af DrRG (Storbritannien)

The lens is great, pity Sony won't allow criticism of them.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

12

0

Super Tolle Objektiv!

SEL1018 29-07-2019  (Tyskland)

Ich bin begeistert was diese Objektiv kann und leistet!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

5

0

0

Schlechte Qualitätssicherung

SEL1018 26-07-2019  (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Wohl aufgrund mangelnder Qualitätskontrolle zeigt mein Exemplar starke Randunschärfen bei großer Blende. Dieser Fehler wurde schon von vielen Käufern bemängelt. Ich werde für mein Objektiv Ersatz anfordern und hoffe, ein einwandfreies Exemplar zu erhalten. Sollte der Ersatz wieder den gleichen Fehler aufweisen, werde ich es endgültig zurückschicken. Schade, dass Sony nicht in der Lage ist, durch eine richtige Endkontrolle, nur einwandfreie Objektive in Umlauf zu bringen. Leider kann ich jetzt nur das Exemplar bewerten welches ich erhalten habe.

Billedkvalitet

Dårlig

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

5

Svar fra Customer Support
30-07-2019

Hi Axel Schramm,
solltest du ein Problem mit dem ausgetauschten Objektiv haben, kontaktiere uns bitte direkt. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/eSP4H (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).

Sony Support Team

0

Ottimo grandangolo per formato APSC

SEL1018 21-07-2019 af ventimi1972 (Italien) Godkendt køber Godkendt

Ho comprato questo obiettivo per cogliere i panorami dei miei viaggi e devo dirmi soddisfatto dell'acquisto. Unico appunto relativamente al fatto che è un obiettivo per APSC qiundi poco utilizzabile con sensori full frame. Ma questo lo sapevo già quando l'ho scelto.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

clear as a bell shots.

SEL1018 20-07-2019 af Mitchthewitch (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I purchased this lens just before a holiday in Cornwall and it was brilliant for all those amazing views.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

5

1

0

Great Landscape/Movie Lense on a6500

SEL1018 14-06-2019 af andymw (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Only just got this, but better sharpness than I was expecting even in the corners having read reviews. The 10mm wide angle makes for some stunning shots both for still landscapes, but equally impressive for movies where it gives a human-like perspective. Constant f4, minimal barrel extension and low weight makes it great for gimbal use.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

2

0

Leider zu starke Randunschärfen

SEL1018 07-06-2019 af MirkoOstsee (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Das 10-18mm Weitwinkel hat im Vergleich zu allen anderen Anbietern extrem starke Randunschärfen und Verzerrungen. Alles andere wie Verarbeitung, Größe, Gewicht, Bildstabi sind großartig.

Billedkvalitet

Dårlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

2

Svar fra Customer Support
11-06-2019

Hi MirkoOstsee,
überprüfe bitte, ob die Kamera mit deinem Objektiv kompatibel ist. Unter dem folgenden Link findest du die kompatiblen Kameras: http://bit.do/eUHFm (Kopiere den Link und füge ihn in ein neues Browserfenster ein).
Probiere auch eine andere Kamera aus, wenn es möglich ist.
Solltest du noch Hilfe benötigen, kontaktiere uns bitte direkt. Die Kontaktdaten findest du unter dem folgenden Link: http://bit.do/eSP4H

Sony Support Team

0

DAS Objektiv für die Landschaftsfotografie

SEL1018 31-05-2019 af Ralli S (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Die Fotografien dieses Objektivs an einer Alpha 6400 (APS-C) stehen denen mit einer Alpha 900 (Vollformat) mit einem Zeiss Objektiv 2,8/1635 in NICHTS nach - zumindest bis zum Druckformat DIN A3. Ich bin mehr als zufrieden.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Schöne Ergänzung

SEL1018 10-05-2019  (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Erspart Arbeit für das Zusammensetzen von Panoramaaufnahmen

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

geweldig zoombereik.

SEL1018 13-03-2019 af Gerardold (Holland)

Nooit eerder een super groothoek gehad. Geweldige ervaring. Zit voor altijd op mijn A6500. Goede bouw, fijn gevoel in de hand. Ben zeer tevreden over deze koop.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Klein, leicht, scharf und stabilisiert!

SEL1018 26-02-2019 af Axel 8472 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Seit einem halben Jahr im Einsatz und es zählt zu meinen liebsten Objektiven!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Gute Bildqualität

SEL1018 29-01-2019  (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

In Köln durch Zufall entdeckt und spontan gekauft. Bisher sehr zufrieden!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

0

0

gutes Weitwinkel

SEL1018 26-01-2019 af benni88 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

schärfe bildmitte sehr gut am rand ganz ok gegenlichtverhalten toll detailsreichtum recht gut für ein zoom schön klein und leicht

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Superblij met supergroothoek

SEL1018 22-12-2018 af Pazjslste (Holland) Godkendt køber Godkendt

Ik ben erg blij met deze supergroothoek, die ik als standaardlens gebruik. De beeldkwaliteit is voor mijn gebruik prima. Groot voordeel is het lichte gewicht van de lens.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Ungewöhnliche Perspektiven

SEL1018 11-12-2018 af Herbert88 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Bis jetzt konnte ich mehrere Bilder aus ungewöhnlichen Perspektiven und mit Weitwinkelcharakter schießen. Bin begeistert. Das Objektiv ist gut verarbeitet, kompakt und leicht. Passt zu meiner A6500. Bildqualität ist gut. An Randen sind die Bilder nicht so toll. Schärfe im Mitte ok. Der Preis ist etwas zu hoch.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

schönes Weitwinkel

SEL1018 09-12-2018 af voll (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

schönes Weitwinkel mit Autofocus und durchgehender Lichtstärke.

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

voldoet 100% aan de verwachtingen

SEL1018 02-12-2018 af guessjunction (Holland)

speciaal gekocht voor een noorderlicht trip nog geen foto's

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

Bin sehr zufrieden

SEL1018 16-11-2018 af siggi123456 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Bin Hobby - Fotograf und mit dem SEL 1018 an der ILCE 6500 sehr zufrieden. Qualität der Bilder entspricht in allen Belangen meiner Vorstellung. Einziger Nachteil ist der Preis. Aber dafür ist das Objektiv halt klein, handlich und sehr gut - auch in den Ecken.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

Buono e Funzionale

SEL1018 02-11-2018 af riciii (Italien)

E' un piccolo ma potente grandangolo per la sua categoria (APS-C). E'leggero, poco voluminoso, quasi tascabile e raggiunge risultati compatibili con obiettivi di categoria superiore (Full Format)

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Gutes Objektiv!

SEL1018 29-10-2018 af Peter31 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Gute Bildqualität mit Schwächen bei der Materialqualität

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Tolles Objektiv

SEL1018 09-08-2018 af Jomeyer (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Sehr gut im Handling. Es macht Spaß mit dem Weitwinkel zu fotografieren.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Excellent !!

SEL1018 30-07-2018 af Janeck31 (Frankrig)

Très bon objectif, léger et facile à la prise en main, esthétique affinée, excellent

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Sehr gute Verarbeitung, leichte Handhabung

SEL1018 02-07-2018 af König1 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Erst vor kurzem erworben, die ersten Bilder haben mich positiv überrascht. Warum hatte ich dieses Objektiv nicht früher? Tolle Bilder, neue Möglichkeit, einfach gut. Kann ich nur weiterempfehlen.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Mächtig viel „Foto“ auf dem Foto

SEL1018 22-05-2018 af throka (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Ich bin kein Profi, und ein solches Weitwinkel-Zoom (KB: 15 - 27 mm) hatte ich noch nie. Erstaunlich ist für mich, wie viel „Foto“ auf das Foto passt. Für mich ist schon klar und auch in Ordnung, dass Perspektiven im extremen Bereich etwas verzogen sind - gegen Physik ist man machtlos. Ich freue mich darauf, mit dem Objektiv viele spannende Landschafts- und Architekturaufnahmen zu machen!

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Uitstekende lens

SEL1018 08-04-2018 af mennosrb (Holland) Godkendt køber Godkendt

Een goede lens die scherpe ultragroothoek opnamen maakt. Naast de 16-70 sony-zeiss een welkome aanvulling. De focus- en zoomringen zijn prima en het geheel voelt als een goed doordachte lens.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Compacte alleskunner in groothoekbereik

SEL1018 16-03-2018 af Kampermann (Holland) Godkendt køber Godkendt

Dit ultra groothoek zoomobjectief doet zowel dienst op mijn a6500 als op de a7III. De compactheid maakt het tot een ideale reisgenoot, maar de echte kracht is de ongeevenaarde scherpte die in alle focale lengtes wordt geboden, zowel in het midden als aan de kanten. De neutrale kleurstelling zorgt voor een natuurlijke weergave. Het objectief focust razendsnel en is onhoorbaar bij video. Een must voor zowel foto's als video's en ook bij full frame een onverwacht succes.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Hervorragendes Superweitwinkelzoom!

SEL1018 11-03-2018  (Tyskland)

Gekauft vor einer Kreuzfahrt, beließ ich dieses Zoom fast während der gesamten Reise auf der Kamera, weil es genau den gewünschten Bereich abdeckte, der am meisten in Frage kam. Hervorragende Schärfe, brillante Bildqualität, unbedingt empfehlenswert!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

12

0

0

Klein aber oho

SEL1018 06-03-2018 af bscnetzwerk (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Klein, Handlich und jeder Situation gewachsen. Passt optimal zur komnzentrierten Größe der alpha 6500!

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0