DT 18-55 mm F3,5-5,6 SAM II

Produktanmeldelser

Vejl. Udsalgspris

kr 1.800,00

(VAT)
44

4.1 baseret på 44 brugeranmeldelser

12
27
2
2
1
Billedkvalitet

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Bemærk: Produktanmeldelser kan indeholde produktvarianter. Nogle produktvarianter, tjenester og/eller funktioner, der er nævnt i produktanmeldelser, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

44 brugeranmeldelser

0

Gut und solide

SAL18552 06-01-2022 af Da Weber (Tyskland)

Ein tolles Objektiv für Einsteiger. Einfache Bedienung und ergänzt wunderbar den integrierten Modus der alpha-Reihe.

Billedkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

DT18-55mm

SAL18552 07-12-2021 af heinzedition (Tyskland)

Wenn ich das bei Sony hätte kaufen müssen, wäre es mir zu teuer für diese Qualität, dann würde ich eher etwas mehr ausgeben und ein höherwertiges Objektiv kaufen, was ich wohl auch demnächst machen werde. Zum normalen Gebrauch ist es vollkommen ausreichend.

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony Support Team
09-12-2021

Hi Omega,

Vielen Dank für dein Feedback. Wir leiten es gerne weiter, damit es berücksichtigt wird.

Hadir @Sony DE

0

Sehr gute Qualität

SAL18552 03-07-2021 af JEC2021 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Kaufe schon länger Produkte von Sony und bin immer überzeugt von Qualität und Preis-Leistungs-Verhältnis

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Standart

SAL18552 01-04-2021 af kater0414 (Tyskland)

im Kit gekauft - ansonsten für meine Bedürfnisse zu kleine Brennweite - gute Verarbeitung - sehr leicht

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Objectif standart conforme aux attentes

SAL18552 09-01-2021 af Bisou40 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

J'ai acheté un pack appareil photo et objectif. Cet objectif est de qualité standart.

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Underated

SAL18552 17-04-2020 af Gerry48 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Bought with a68 as a kit. Despite all the negative reports I find it a very good lens for what it is meant as. Used far more expensive lens with worse results. Completely happy.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Geweldige lens

SAL18552 08-11-2019 af Dsls1955 (Holland) Godkendt køber Godkendt

Heel erg tevreden mee met deze lens, maakt erg scherpe foto´s en is gemakkelijk in te stellen.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Prachtig beeld, snelle AF

SAL18552 03-11-2019 af Mirjam01 (Holland)

Deze lens past prima bij de beginnerscamera. Makkelijk te bedienen, licht van gewicht en reageert snel. Mooi beeld.

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Sony - DT 18-55 mm

SAL18552 13-07-2019  (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Super, macht klasse Fotos - immer wieder - es lohnt sich

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Gute Handhabung

SAL18552 19-06-2019  (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Sehr zufrieden mit der Kamera. Die Mitgelieferte Beschreibung allerdings läßt sehr zu wünschen .

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

super

SAL18552 26-03-2019  (Frankrig)

objectif offert pour mon anniversaire avec mon sony A68

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Gute Mittelklasse

SAL18552 20-03-2019 af Eckhard 77 (Tyskland)

Bilder sind von guter Qualität, wenn die Kameradetails beherrscht und angewendet werden.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Buon rapporto qualità prezzo

SAL18552 05-01-2019 af Cri1704 (Italien) Godkendt køber Godkendt

Ho questo obiettivo da qualche anno e non ha prestazioni eccelse, ma assolutamente ok per fotografia amatoriale di viaggi e anche se parecchio maltrattato non ha mai dato problemi

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

God

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

compact en handig

SAL18552 31-10-2018 af Kwemmen (Holland)

Resultaat is goed snel en trefzeker zonder poes pas

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Molto versatile

SAL18552 11-01-2018 af Gigler92 (Italien) Godkendt køber Godkendt

Base fornito con la fotocamera, buona qualita’ e essenziale per imparare ad usare una reflex.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Godt objektiv

SAL18552 08-12-2017 af Pangler (Danmark) Godkendt køber Godkendt

Jeg købte dette objektiv sammen med mit nye kamera og det tager fantastiske billeder

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

0

0

0

Bon objectif de base !

SAL18552 23-09-2017 af olympiades (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

acheter en kit avec un alpha 68 , cet objectif n est ,certe pas un produit de compétition , mais il est surprenant de qualité ! testez le sans aprioris et vous serez hautement surpris

Billedkvalitet

God

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Mindre god

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Standardobjektiv. Für individuelles nicht geeignet

SAL18552 21-12-2016 af Ricardo90 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Als Standard ok. Mehr nicht. Zu wenig Belichtung leider

Billedkvalitet

Mindre god

Funktioner

Mindre god

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

2

0

Hat die Feuertaufe sehr gut bestanden !!!

SAL18552 07-06-2016  (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Am Fronleichnam gekauft und am 04.06.2016 bei einer Geburtstagsfeier auf einem Zelt mit knapp 200 Personen super Fotos geschossen ....

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

2

0

Great lens let down by rubbish lens hood options

SAL18552 06-06-2016 af Philip65 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I purchased a brand new Sony SLT A58 complete with this lens. After realising that the other lenses offered by sony as kit sets included a lens hood as standard I found that the lens itself is fine but to my dismay a decent ("flower" or shaped) reversible lens hood which fastens to the bayonet fitting provided on the lens is not available - even from Sony. Any proprietary shaped lens hoods screw onto the filter ring and hence rotate with the focusing ring - which is hopeless. My previous much cheaper (Fuji) Bridge camera had this as standard and was found to be very convenient in use ( per the photos below). In this respect only I expected better from Sony who as a manufacturer I have always respected

Billedkvalitet

God

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

A great quality kit lens doing a good job at tasks

SAL18552 28-03-2016 af Ash C (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

This came with my A58 three lens pack, it is quick to focus and superior to the DT 18-70, and the DT 18-55 SAM I. The results are great with no noticeable low points. In times of low light it is inferior to my DT 50 prime lens but that is tone expected!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

ottimo obiettivo per panorama e ritratti

SAL18552 22-02-2016 af danilods (Italien) Godkendt køber Godkendt

L'obiettivo a 18mm, il diaframma varia da F=3.5 a F22 L'obiettivo a 55mm, il diaframma varia da F=5.6 a F22 Impostate 18mm per paesaggi o soggetto con paesaggio sullo sfondo. Impostate 55mm per ritratti o macro. Consiglio di acquistare il vetro uv da 55 mm per proteggere la lente.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Gutes standardobjektiv

SAL18552 03-01-2016 af Dino0401 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Habe es zusammen mit der Kamera vor 2 Wochen gekauft

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

3

0

Guter Zoom für Nahaufnamen

SAL18552 28-12-2015 af Flasa (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Guter Zoom für Nahaufnahmen, obwohl das Objektiv nicht für Macro beschrieben wird. Leichte Handhabung.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

0

Polyvalent

SAL18552 11-09-2015 af Ichigo2208 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Très satisfait c'est l'objectif parfait pour mon alpha 58.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

ist gut

SAL18552 10-07-2015 af MajorE (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

einfach zu bedienen für anfänger gute verarbeitung kompact

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

2

0

très bon rapport qualité prix

SAL18552 05-06-2015 af dudule33 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

je suis très content de mon achat en même temps que le sony SLT A58

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Empfehlenswert

SAL18552 28-05-2015 af Bujar Saliu (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Schön kompakt aber ein bissi größer hätte sein könn

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

3

0

Ottimo prodotto

SAL18552 24-05-2015 af Andrea 47 (Italien) Godkendt køber Godkendt

Meccanica migliorata rispetto al precedente 1855, come obiettivo di Kit migliore del Canon e del Nikon unico difetto leggera vignettatura in alto a sinistra con focale 18

Billedkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

KIT Objektiv an der SLT-A58

SAL18552 23-05-2015 af wolve_74 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Ich habe das Objektiv zusammen als KIT-Objektiv mit meiner SLT-A58 gekauft. Als Umsteiger von einer Bridgekamera einer anderen Marke hat mich die Bildqualität der Sony mit dem KIT-Objektiv vom ersten Moment an begeistert. Insbesondere bei schlechteren Lichtverhältnissen (dunkler Raum im Museum) gelingen bei ISO3200 noch sehr gute, Rauscharme Bilder. Sicherlich ist hier das Objektiv die Qualität begrenzende Größe und kann die Möglichkeiten der SLT-A58 nicht voll ausnutzen. Für den Einstieg und den Preis ist das Objektiv aber eine absolute Empfehlung, mit dem man sehr gute Fotos machen kann.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

0

0

Kit-Objektiv

SAL18552 06-03-2015 af Fotoanfänger79 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Nicht optimal als kit-objektiv, kaufe nun ein 18-135

Billedkvalitet

God

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

3

0

Ein schnelles objektief

SAL18552 18-02-2015 af JGT Vriend (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Dieses objektief is schneller wie das alte DT 18-55 mm SAM

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Sehr gutes Preisleistungsverhältis

SAL18552 26-01-2015 af Knut (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Das Objektiv vermittelt erst einmal eher Plastikfeeling. Umso überraschender ist die optische Leistung. Vor allem im Bereich 20 bis 40 mm ist es ein wirklich hervorragendes Objektiv. Bei 18 mm ist nur die Verzeichnung relativ stark. Die zentrale Schärfe und Brillanz hingegen sehr gut. Ab 40 mm baut das Objektiv generell etwas ab, hier hilft immer abblenden um zwei Stufen. Als Kit Objektiv unbedingt empfohlen.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

fondo di bottiglia

SAL18552 06-01-2015 af dirk99 (Italien) Godkendt køber Godkendt

Lente kit , plasticoso , buio, non all'altezza del marchio sony. Da evitare

Billedkvalitet

Dårlig

Funktioner

Mindre god

Design

Dårlig

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

5

0

Cher Sony

SAL18552 06-01-2015 af Willyleseullunique (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Cela fait à peine 15 jours que je me sers de cet objectif, il est donc beaucoup trop tôt pour donner un avis... Enfin, si vraiment vous y tenez, je dirais que cet objectif rempli la mission qu'on lui a confiée.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Ottimo

SAL18552 04-01-2015 af Fistolo81 (Italien) Godkendt køber Godkendt

Non è da molto che ho questo prodotto e sono un principiante nel mondo della fotografia, ma proprio per questo posso consigliarlo a chi come me è alle prime armi, è molto semplice nell'utilizzo e nella sua semplicità da ottimi risultati

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

völlig überflüssig.

SAL18552 07-12-2014 af schurerh (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Es gibt Objektive mit längerem Zoombereich und besserer Lichtstärke, die nicht wesentlich größer/schwerer sind.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

4

0

Much better than the mark 1

SAL18552 22-10-2014 af Nickname12 (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I purchased this to replace an earlier version of the same lens (SAM 18-55) because the zoom used to stick and it could not be used for video. A basic design fault that was well known!! This one was soft due to condensation build up. After a couple of days it cleared and is now OK. It was supplied by Sony UK as a split from combined lens camera combo and mailed without any packaging, just a bit of bubble wrap. You need to do something about this. Good value for money though.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Mindre god

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

un bon objectif de base

SAL18552 13-10-2014 af mic de la py (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

bon objectif d'entrée de gamme qui permet de belles photos

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Gutes Objektiv!

SAL18552 16-08-2014 af Peter I (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Vor einem Monat gekauft noch keine Sekunde bereut!

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

Besser als der Vorgänger

SAL18552 14-08-2014 af obbsidian (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Die Haptik des Objektives würde ich als sehr gut beurteilen. Ob das Kunststoffbajonett schlechter als ein Metallbajonett ist, wage ich zu bezweifeln. Mittlerweile gibt es hervorragende Kunststoffe. Super finde ich den sehr leichtgängigen Zoomring. Auch der Fokusring ist als sehr gut zu bezeichnen. Man kann sehr genau manuell fokussieren ohne ein Ruckeln der Mechanik zu bemerken. Die Bildqualität ist als gut zu bezeichnen. Auch war ich angenehm überrascht, dass auch Nahaufnahmen in toller Qualität möglich sind. Vielleicht sollte man dem Objektiv eine Sonnenblende gönnen. So muss man diese extra erwerben. Alles in allem ist das Objektiv sehr zu empfehlen und dann auch noch zu diesem Preis. Ich bin mit dem Objektiv sehr zufrieden.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

0

Nice lens but returned it

SAL18552 09-08-2014 af Fred_B (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

Bought it along with an A58 to use on my A55 (and was going to keep a long zoom on the A58 body), unfortunately my A55 suddenly stopped working, will not take photos although very occasionally it comes to life and shows the parameters display, shows focus points, but no shutter release and no view (just blank) through the evf/lcd. Sent the A58 and lenses back, if the A55 is an example of Sony quality I will stick with my Panasonic FZ200. From the one use I had of the SAM II lens it seemed a big improvement on the original 18-55 on my A55. I recently took early ill health retirement and the A58/A55 set up with the 18-55mm SAM II and a long zoom was going to be my long term kit because of limited finances, it has left me very dissapointed.

Billedkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

pour débuter c'est bien !!

SAL18552 29-07-2014 af fekradoss (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

vendu avec A58, permet d'optimiser les prises de vues assez vite.

Billedkvalitet

God

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Gute Optik, Gute Haptik!

SAL18552 29-07-2014 af Rene93 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Dieses Objektiv habe ich im Kit mit dazu bekommen. Es hat eine ausreichend gute Qualität und bietet einen guten Funktionsumfang für Neueinsteiger wie mich. Bislang habe ich dank diesem Objektiv schon super Bilder machen können! Leider sitzt der vordere Teil des Objektiv's etwas "instabil" kann also minimal seitlich bewegt werden. Ob das jedoch gewollt oder ungewollt ist, weiß ich nicht. Alles in allem für den Einstieg ein super Objektiv!

Billedkvalitet

God

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

4