100 mm F2,8 makroobjektiv

Produktanmeldelser

Vejl. Udsalgspris

kr 7.800,00

(VAT)
16

4.4 baseret på 16 brugeranmeldelser

8
6
2
0
0
Billedkvalitet

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Bemærk: Produktanmeldelser kan indeholde produktvarianter. Nogle produktvarianter, tjenester og/eller funktioner, der er nævnt i produktanmeldelser, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

Mest nyttige positive
0

Schön leichtgängig

SAL100M28 09-08-2018 af BeateM (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

mein "altes" Sigma 105mm leider nicht zu reparieren, deswegen dieses geholt - super zufrieden damit!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

0

Mest nyttige kritiske
0

A MAL VIEILLI

SAL100M28 17-04-2019 af Maurice 13340 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

J' ai acheté cet objectif pour remplacer un 105 macro de + de 10 ans et qui n'avait pas une résolution en rapport avec le 99II et ses 42Mp. Cet objectif malheureusement n'est qu'une version rebaptisée du Minolta. Pas de moteur SSM, pas de débrayage AF/Manu rapide. Je pense n'avoir pas fait le meilleur choix.Il y a mieux et bien moins cher sur le marcher.

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Mindre god

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

16 brugeranmeldelser

0

Aufnahmen von Wildbienen W

SAL100M28 02-04-2023 af ManniKra (Tyskland)

Ich benutze das Objektiv mit viel Freude wg der Handhabbarkeit und Qualität!

Billedkvalitet

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

unentbehrlich für Insektenaufnahmen

SAL100M28 06-07-2021 af A350 (Tyskland)

leider etwas träger Autofocus ansonsten ideal für Makros

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Snelle af

SAL100M28 21-09-2020 af Taedr (Holland) Godkendt køber Godkendt

Heb deze 2 weken terug gekocht en ben er zeer tevreden mee. Snelle autofocus en mooie bokje.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

manque de temps pour en profiter davantage

SAL100M28 06-08-2020 af pv59 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

pour le peu de photos que j'ai pu prendre suis très content du rendu de l'objectif avec mon alpha 99 II

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Bon piqué des première photos

SAL100M28 04-10-2019 af Patrick67600 (Frankrig)

Je viens de faire quelques tests, le produit me semble tenir les promesses qu''annonce Sony. il est parfait. A voir après un temps d'utilisation plus long.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

A MAL VIEILLI

SAL100M28 17-04-2019 af Maurice 13340 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

J' ai acheté cet objectif pour remplacer un 105 macro de + de 10 ans et qui n'avait pas une résolution en rapport avec le 99II et ses 42Mp. Cet objectif malheureusement n'est qu'une version rebaptisée du Minolta. Pas de moteur SSM, pas de débrayage AF/Manu rapide. Je pense n'avoir pas fait le meilleur choix.Il y a mieux et bien moins cher sur le marcher.

Billedkvalitet

Gennemsnitlig

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

Gennemsnitlig

Brugervenlighed

Mindre god

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

0

0

Schön leichtgängig

SAL100M28 09-08-2018 af BeateM (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

mein "altes" Sigma 105mm leider nicht zu reparieren, deswegen dieses geholt - super zufrieden damit!

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

0

0

Brill macro

SAL100M28 06-03-2018 af Chunky Monkey (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I have had this lens about a month, have had great results in Macro.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

SONY 100 mm MACRO F2,8

SAL100M28 02-07-2016 af Alain 40 (Frankrig)

Un piqué excellent, et une bague de mise au point très agréable, malgré l'absence d'un AF de dernière générations l'autofocus accroche bien. En macrophotographie il est préférable de faire la MAP en manuel.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

0

Très bon produit

SAL100M28 11-09-2015 af jacques85 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Ça fait plusieurs semaines que je l'ai il ne me quitte plus

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

parfait est trop faible pour ce superbe objectif !

SAL100M28 05-06-2015 af J P 27 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

je viens de faire mon premier essais qui pour moi et ce que j en attendez c est encore un peu top il n y a que deux semaines qu il est en ma possession je vous tiendrez au courant un peut plus tard !

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

je suis trés satisfait du résultat

SAL100M28 30-04-2015 af janopolo (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Les membres du club photos adores mes premières photos

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Objectif Macro

SAL100M28 25-01-2015 af giemmere (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

J'ai acheté cet objectif car c'est le seul "vrai" objectif macro chez Sony conçu pour les boitiers Alpha. Il a donc pour principal inconvénient de nécessiter un adaptateur LAE3 ou LAE4 pour l'utiliser sur un boitier de la série A7. De plus, c'est un objectif de conception ancienne (Origine Konica Minolta AF) et il n'y a pas d'autofocus avec ce type de boitiers, même si dans son utilisation en macro, cet inconvénient est presque secondaire. Malgré tout, la qualité est bonne et les résultats sont au rendez-vous, bien que par rapport à la concurrence le rapport qualité/prix ne soit pas en sa faveur. Son utilisation avec les montures E souffre de l'absence de stabilisation. Ce problème est résolu avec l'arrivée du A7II et sur le terrain cela se ressent très positivement. On pourrait se demander quand arrivera un objectif macro 100 ou 135 mm digne de ce nom pour les A7.

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

1

0

Fraai en kwalitatief uitstekende lens

SAL100M28 12-12-2014 af hvanderent (Holland) Godkendt køber Godkendt

ik heb deze lens al een jaar en heb er prachitige fotos mee gemaakt

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

prima lens om het kleinere leven te fotograveren.

SAL100M28 08-12-2014 af MartinH2 (Holland) Godkendt køber Godkendt

Uitstekende kwaliteit foto's maak ik met deze macrolens. Ik heb hem gekocht om plantjes, bloemen en insekten te kunnen fotograveren. Straks als het voorjaar en zomer wordt zal ik veel plezier aan deze lens beleven.

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Excellent rien a dire

SAL100M28 11-08-2014 af Sandeur (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Précis et excellent qualité d'image, dommage qu'il n'est pas une otique carle zess .

Billedkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

3