XBA-N3AP/XBA-N3BP ØRETELEFONER

Komplette specifikationer og funktioner

XBA-N3AP

Vejl. Udsalgspris

kr 2.600,00

(VAT)

Størrelse og vægt

Vægt
Ca. 7 g uden kabel

Generelle funktioner

Driverenhed
Hybrid
Dynamisk type
Lukket, hybrid
Impedans (Ohm)
32 Ω (ved 1 kHz)
Frekvenskurve
3 Hz-40.000 Hz
Følsomhed (dB/mW)
107 dB/mW
Lydstyrkeregulering
Ikke tilgængelig
Ledningstype
Aftagelig Y-type
Ledningslængde
Ca. 1,2 m
Stik
L-formet, guldbelagt, 4-polet ministik
Brugstid
Ikke tilgængelig
Opladningstid
Ikke tilgængelig
Bæremåde
In-Ear

Hvad er der i kassen

  • Klip
  • Bæretaske
  • Hovedtelefonkabel
  • Længdejustering
  • Hybridørepuder (SS/S/M/L)
  • Triple Comfort Earbuds (S/M/L)
Placeholder

Funktioner

Billede af XBA-N3AP/XBA-N3BP øretelefoner

Bredere lydbillede med Sound Space Control

Med et udvidet kabinet bag den dynamiske driver og et akustisk rør, der fungerer som luftudgang, skaber Sound Space Control et bredere lydområde. Oplev glæden ved en mere åben og rummelig lyd med fyldig mellemtone, afbalanceret bas og diskant og en mere behagelig lydgengivelse.

Billede af XBA-N3AP/XBA-N3BP øretelefoner

Fuldt lydspektrum takket være HD-hybriddriversystemet

HD-hybriddriversystemet kombinerer en 9 mm driverenhed med høj følsomhed og en Balanced Armature-driver. Kombinationen af de to drivere gengiver det fulde lydspektrum fra tung, dyb bas til klare og levende højfrekvenstoner.

Billede af XBA-N3AP/XBA-N3BP øretelefoner

Forbedret bas og mellemtone fra en fuldspektret dynamisk driver

En 9 mm driverenhed med høj følsomhed giver hovedtelefonerne en kraftig bas og mellemtone på selv de mest krævende sange. Enheden bruger et magnetisk kredsløb af ydre magnetisk type til at øge højttalerenhedens styrke og generere fyldigere baslyd end mange større drivere. Klar lyd takket være LCP-membranen (Liquid Crystal Polymer).

LCP-membran, der giver større præcision

En flydende krystalpolymermembran giver en mere ensartet og præcis lyd over hele frekvensområdet end en traditionel membran. Tabet af lydenergi under transmissionen til hovedtelefonerne er mere ensartet og sikrer en ægte og autentisk ydeevne. 

Billede af XBA-N3AP/XBA-N3BP øretelefoner

En klarere lyd med lineær Balanced Armature-driver

Den kompakte Balanced Armature-driver forbedrer lineariteten af mekanisk vibration for at gengive toner i de høje frekvensområder renere. En mekanisme, der sender signalet direkte til driveren, sikrer en nøjagtig overførsel af indgangssignalet til membranen og giver optimal klarhed. 

Billede af XBA-N3AP/XBA-N3BP øretelefoner

Nyd musik, som kunstneren havde tænkt sig, med lyd i høj opløsning

Bring din digitale musiksamling op på et nyt niveau med lyd i høj opløsning. Ved at konvertere analog musik til digital med en højere hastighed end CD (24 bit/192 kHz i stedet for 16 bit/44,1 kHz) giver lyd i høj opløsning dig mulighed for at komme tættere på den oprindelige studieoptagelse og nyde musikken, præcis som kunstneren havde tiltænkt det. 

Dyb og fyldig bas med styring af rytmerespons 

Indbygget styring af rytmerespons forbedrer karakteristikken for baslydens signalbølger, så rytmer gengives præcist. 

Billede af XBA-N3AP/XBA-N3BP øretelefoner

Aftageligt kabel, der giver større fleksibilitet

Ved at kunne skifte mellem forskellige hovedtelefonkabler kan du udnytte fordelene ved andre kabler (ekstraudstyr), som tilbyder endnu bedre lydkvalitet og brugervenlighed. Du kan vælge mellem et afbalanceret kabel med separat jording af højre og venstre ledning, hvilket giver mindre krydstale og støj, og et Bluetooth®-opgraderingskabel til trådløs lytning. 

Billede af XBA-N3AP/XBA-N3BP øretelefoner

Triple Comfort Earbuds – mindre støj, mere klarhed

Triple Comfort Earbuds er fremstillet af hård silikonegummi og en specialudviklet modelleret silikone og er skabt til lang tids anvendelse. Kombinationen af blødhed og fasthed reducerer omgivende støj, mens bærekomforten forøges. De fås i tre forskellige størrelser, der er vaskbare, så de er nemme at holde rene. 

Billede af XBA-N3AP/XBA-N3BP øretelefoner

Medfølgende hovedtelefonkabel med afbalanceret tilslutning

Φ4,4 mm afbalanceret tilslutningskabel adskiller lydsignaler fra venstre og højre side, samtidig med at det reducerer signaltransmissionstab og den deraf følgende lydforringelse. Resultatet er blødere høje frekvenser og suveræn lydkvalitet.