HOVEDTELEFONER

XBA-N3AP/XBA-N3BP øretelefoner

XBA-N3AP

Billede af XBA-N3AP/XBA-N3BP øretelefoner

Vejl. Udsalgspris

kr 2.600,00

(VAT)
Billeder af XBA-N3AP/XBA-N3BP øretelefoner
Billeder af XBA-N3AP/XBA-N3BP øretelefoner
Billeder af XBA-N3AP/XBA-N3BP øretelefoner

Utrolig lyd på begrænset plads

Lyt til et fuldt lydspektrum med udvidet klarhed over hele frekvensområdet. Disse sofistikerede in-ear-hovedtelefoner med et nydesignet HD-hybriddriversystem indeholder masser af fine detaljer i et kompakt design.     

Lyd i høj opløsning

Lyd i høj opløsning

Nyd de fineste nuancer af lyd i studiekvalitet i bedre-end-CD-kvalitet med lyd i høj opløsning. 

LCP HD-hybriddriversystem

LCP HD-hybriddriversystem 

Kombinerer en dynamisk driver med LCP-membran for fyldig bas og bløde mellemtoner med en Balanced Armature-driver for flotte høje toner.     

Sound Space Control

Sound Space Control

Et udvidet kabinetdesign og forbedret luftgennemstrømning giver et bedre lydbillede for en mere fyldig og naturlig lyd.     

Kraft i balance

Lyden optimeres over hele frekvensområdet med HD-hybriddriversystemet

Den dynamiske 9 mm-driver bevarer kraften for dyb bas og klare mellemtoner uden at miste styrke som andre drivere, mens den lufttætte Balanced Armature-driver leverer naturlig højfrekvent lyd i længere tid. De to drivere arbejder sammen for at holde lydresponsen ensartet på tværs af frekvenser.

Det hele handler om luftgennemstrømning

Sound Space Control

Mere luftgennemstrømning i et udvidet kabinetdesign betyder mere plads til, at driveren kan bevæge sig, og lyden kan give genklang. Resultatet er en mere naturlig lyd med fyldigere mellemtoner og afbalancerede lave og høje toner. 

Lyd i høj opløsning

3,2x mere data overføres

Få mest muligt ud af hvert nummer

Ligesom ved springet fra standardopløsning til HD-video har lyd i høj opløsning en langt højere kvalitet end mp3'er og CD'er, så du kan høre hvert åndedrag, hvert trommeslag og hver tone. 

Raffinement i miniaturestørrelse

Højpræcisionslydteknologi i et lille kabinet. Disse lette hovedtelefoner, som leveres med en bæretaske, er en fryd at tage med dig rundt. 

Fuldendt komfort

Vores Triple Comfort-ørepuder leveres i tre størrelser, så de kan passe perfekt til en lang række øreformer. Kombinationen af hårdt silikonegummi og specialudviklet formet silikone giver et perfekt match mellem lyd, stabilitet og komfort.         

Opgrader dit kabel

Skift kablerne, og udnyt højkvalitetsledninger (ekstraudstyr), der giver endnu mere præcis lyd. Brug et afbalanceret kabel med adskilte venstre og højre jordledninger for mindre krydstale.

Specifikationer og funktioner
Lyt til det fulde lydspektrum med større klarhed på tværs af frekvensområderne. Disse avancerede in-ear-hovedtelefoner med det nye HD-hybriddriversystem har en dynamisk LCP-driver og Sound Space Control, der giver et breder lydbillede i et kompakt design.
  • I stand til at afspille lyd med høj opløsning

  • HD-hybriddriversystem, der giver en dyb bas og en klar diskant

  • Styring af rytmerespons reducerer kraftig basforvrængning

  • Komfortable silikoneørepuder med sikker pasform

  • De er lette og giver ultimativ musikmobilitet

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet