Billeder af XBA-N1AP øretelefoner
Billeder af XBA-N1AP øretelefoner
Større klarhed, mindre plads

Det handler alt sammen om et fuldt lydspektrum med disse sofistikerede in-ear-hovedtelefoner. De inkluderer et HD-hybriddriversystem med masser af fine detaljer i et kompakt design, så du kan høre hver tone og vokal med mere klarhed.  

Lyd i høj opløsning
Lyd i høj opløsning

Nyd de fineste nuancer af lyd i studiekvalitet i bedre-end-CD-kvalitet med lyd i høj opløsning.     

HD-hybriddriversystem
HD-hybriddriversystem

Kombinerer en dynamisk driver for fyldig bas og bløde mellemtoner med en Balanced Armature-driver for flotte høje toner.  

Triple Comfort-ørepuder
Triple Comfort-ørepuder

Disse ørepuder, som er fremstillet af hårdt silikonegummi og blød formet silikone, leveres i tre størrelser for behagelig lytning.     

Kraft i balance

Lyden optimeres over hele frekvensområdet med HD-hybriddriversystemet

Den dynamiske 9 mm-driver bevarer kraften for dyb bas og klare mellemtoner uden at miste styrke som andre drivere, mens den lufttætte Balanced Armature-driver leverer naturlig højfrekvent lyd i længere tid. De to drivere arbejder sammen for at holde lydresponsen ensartet på tværs af frekvenser.

Lyd i høj opløsning

3,2x mere data overføres

Få mest muligt ud af hvert nummer

Ligesom ved springet fra standardopløsning til HD-video har lyd i høj opløsning en langt højere kvalitet end mp3'er og CD'er, så du kan høre hvert åndedrag, hvert trommeslag og hver tone. 

Raffinement i miniaturestørrelse

Højpræcisionslydteknologi i et lille kabinet. Disse lette hovedtelefoner, som leveres med en bæretaske, er en fryd at tage med dig rundt. 

Fuldendt komfort

Vores Triple Comfort-ørepuder leveres i tre størrelser, så de kan passe perfekt til en lang række øreformer. Kombinationen af hårdt silikonegummi og specialudviklet formet silikone giver et perfekt match mellem lyd, stabilitet og komfort.

Opgrader dit kabel

Skift kablerne, og udnyt højkvalitetsledninger (ekstraudstyr), der giver endnu mere præcis lyd. Brug et afbalanceret kabel med adskilte venstre og højre jordledninger for mindre krydstale.

Så fordybende. Så ægte.

Overgiv dig til lyden overalt omkring dig. Så virkelighedstro som hvis du var til livekoncert eller i studiet med kunstneren. Med 360 Reality Audio bliver musik mere fordybende og ægte end før.

Disse hovedtelefoner lader dig nyde 360 Reality Audio.

Artist_connection
Lyt til musik på demoafspilleren ved at downloade appen Artist Connection

Specifikationer og funktioner

Det handler alt sammen om et fuldt lydspektrum med disse avancerede in-ear-hovedtelefoner. De har et HD-hybriddriversystem med et væld af fine detaljer i et kompakt design, så du kan høre hver eneste tone med mere klarhed.
  • I stand til at afspille lyd med høj opløsning

  • HD-hybriddriversystem, der giver en dyb bas og en klar diskant

  • Styring af rytmerespons reducerer kraftig basforvrængning

  • Komfortable silikoneørepuder med sikker pasform

  • De er lette og giver ultimativ musikmobilitet

Driverenhed
Hybrid
Frekvenskurve
4 Hz-40.000 Hz
Ledningslængde
Ca. 1,2 m

Hvad er der i kassen

Klip, Bæretaske, Hovedtelefonkabel, Længdejustering, Hybridørepuder (SS/S/M/L), Triple Comfort Earbuds (S/M/L)

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger