HOVEDTELEFONER

H1 Balanced Armature in-ear-hovedtelefoner

XBA-H3

Billede af H1 Balanced Armature in-ear-hovedtelefoner

Vejl. Udsalgspris

kr 2.400,00

(VAT)
Billeder af H1 Balanced Armature in-ear-hovedtelefoner
Billeder af H1 Balanced Armature in-ear-hovedtelefoner
Billeder af H1 Balanced Armature in-ear-hovedtelefoner
H1 Balanced Armature in-ear-hovedtelefoner i aktion
H1 Balanced Armature in-ear-hovedtelefoner i aktion

Som kunstnerne virkelig havde tænkt sig det

Nyd de fineste nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig.

Førsteklasses lyd i en ørepude

Ørepuder i ringere kvalitet har kun én driver. For at give bedst mulig lydkvalitet har Sony sat tre drivere i XBA-H3’s præcist udformede kabinet. De arbejder sammen for at skabe en respons på 3-40.000 Hz.

En udvidelse af lydspektret

Takket være et bredere frekvensområde og avancerede drivere giver XBA-H3 lyd i høj opløsning, der kommer så tæt som muligt på en liveoptræden.

Sonys hybriddriversystem

Hver af de tre drivere dækker en bestemt del af frekvensområdet, for fyldig bas, præcise mellemtoner og krystalklare høje toner.

Audiofil lyd

Lyd i høj opløsning - nu i ørepuder

Mens de fleste mennesker kun kan høre frekvenser på 20-20.000 Hz, gengiver disse faktisk 3-40.000 Hz. Det er, fordi infra- og ultralydsfrekvenser ikke kan høres, men føles. Dette skaber fylden fra live- og studiekvalitetsmusikoplevelser - en oplevelse, der går tabt med komprimerede digitale filer eller visse andre hovedtelefoner.

  • Lydteknologi
  • Dynamisk driver
  • Balanced Armature (fuldt område)
  • Balanced Armature (diskant)
xba produktbillede

Fantastisk lyd, fantastisk ergonomi

Udover den suveræne lydydelse er XBA-H3-ørepuderne designer med flere vigtige funktioner, der giver komfort og tilpasningsmuligheder.

Design med omtanke

Oplev en øretelefon, der er indstillet efter dine behov. En førsteklasses hi-fi-lyd samt et alsidigt design giver en fantastisk, mobil fornøjelse med din musik.

Kan tilpasses til dine behov

XBA-H3 leveres med to aftagelige ledninger, den ene med en mikrofon og den anden uden, og du kan skifte mellem dem, som du vil, for at fokusere på musikken eller være klar til at modtage opkald.

Kompatibilitet med opkald

Uanset om du kører Android eller iOS, kan du med Sonys fjernbetjening og mikrofon på ledningen modtage opkald og regulere lydstyrke håndfrit.

XBA H3

Find den perfekte pasform

Du kan få optimal komfort og lydkvalitet med de fire størrelser af skum-silikoneørepuder, som medfølger. De er bløde og isolerer godt for omgivende støj.

Perfekt bærbar lytning

Da ikke to menneskers ører er ens, er XBA-H3 designet med ørebøjler i hukommelses-harpiks beklædt med Teknorote® silikone for en sikker pasform til enhver lytter.

Specifikationer og funktioner
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Hybriddriversystem, der giver en dyb bas og en klar diskant

  • Smartphone-kompatibel med ledningsfjernbetjent mikrofon

  • Styring af rytmerespons reducerer kraftig basforvrængning

  • Lækre, fastsiddende silikoneørepuder med ørebøjle

Driverenhed
HD Hybrid 3-vejs - 16 mm dynamisk + 2x Balanced Armature
Frekvenskurve
3-40.000 Hz
Ledningslængde
1,2 m

Hvad er der i kassen

Hybridørepuder i silikonegummi (størrelse SS x2, S x2, M x2, L x2), Ørepuder i skum-silikone (størrelse SS x2, S x2, M x2, L x2), Bæretaske, Klip, Ledningsjustering, Aftagelig ørebøjleledning med fjernbetjening

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet