WI-1000XM2

Only music. Nothing else.

Oplev en helt stille verden, hvor du kan nyde musik uden støj eller forstyrrelser i komfort hele dagen lang. Brancheførende støjreduktion, overlegen lydkvalitet og komforten ved vinklet design af øretelefonerne tager lytning til et helt nyt niveau.

IN-EAR

Trådløse WI-1000XM2 øretelefoner med støjreduktion

WI-1000XM2
Billede af Trådløse WI-1000XM2 øretelefoner med støjreduktion

silverblack

Vejl. Udsalgspris

kr 2.100,00

(VAT)
HD-støjelimineringsprocessor QN1-chip i sort
Brancheførende støjreduktion 
Detaljevisning af interne komponenter i WI-1000XM2-hovedtelefoner
Enestående lydkvalitet
WI-1000XM2 i sort med nedtonede kabler til hovedtelefoner
Sikre og behagelige
Logo til Headphones Connect
Smartere lytning
Produktbillede af WI-1000XM2-bæretaske.
Nemt og praktisk
Brancheførende støjreduktion 

Støjreduktionsteknologien i WI-1000XM2 er den mest avancerede nogensinde i trådløse hovedtelefoner, takket være vores HD-støjreducerende processor QN1. Så du kan fortabe dig fuldstændigt i din musik.

Tværsnit, der viser Dual Noise-sensorteknologi
Indfang mere støj

Dual Noise-sensorteknologi

To mikrofoner – én feed-forward og én feed-back – på hovedtelefonernes overflade opfanger flere omgivende lyde, uanset om det er støj i flyet, byens trafik eller snak på kontoret.

Mere støjreduktion

HD-støjelimineringsprocessor QN1

Efter at have opfanget den omgivende lyd går den dedikerede HD-støjreduceringsprocessor QN1 i gang. Den reducerer ikke blot betydeligt mere støj på næsten alle frekvenser, den bruger også mindre strøm.

Detaljevisning af printplade med HD-støjelimineringsprocessor QN1
Brugergrænseflade for Atmospheric Pressure Optimising
Perfekt lyd i luften

Optimering af atmosfærisk tryk

Vores støjreduktion er lavet til flyvning med atmosfærisk trykoptimering. Nyd underholdning ombord med støjreduktion, der er optimeret til store højder.

Enestående lydkvalitet

WI-1000XM2-hovedtelefonerne med støjreduktion er fyldt med avanceret lydteknologi og giver ikke kun støjfri lytning, men også imponerende lydkvalitet.

Tværsnit, der viser HD-hybriddriversystem
Enestående lyd i miniformat

HD-hybriddriversystem

Lyden optimeres over hele frekvensområdet med HD-hybriddriversystemet Den 9 mm dynamiske driver, specialfremstillet til WI-1000XM2, giver dyb bas og klare mellemtoner, mens den sammenlignelige Balanced Armature-driver gengiver delikate, naturlige høje toner.

Det som din musik fortjener

HD-støjelimineringsprocessor QN1

Den alsidige HD-støjreducerende processor QN1 kombinerer digital støjreduktion, 32-bit behandling af lydsignal og en digital-til-analog-konverter med hovedtelefonforstærker. Resultatet? Uovertruffen klar lyd

Produktbillede af HD-støjelimineringsprocessor QN1
Logoer til lyd i høj opløsning, trådløs lyd i høj opløsning og DSEE HX™
Gennemført autentisk lyd

Lyd i høj opløsning

Hør musik, der er tro mod den originale optagelse, med lyd i høj opløsning. Til almindelig lytning opskalerer DSEE HX™ (Digital Sound Enhancement Engine HX) komprimerede digitale musikfiler og bringer dem tættere på kvaliteten af lyd i høj opløsning.

Sikre og behagelige

Disse letvægtshovedtelefoner med fleksibel silikonerem er designet til at have på hele dagen og passer perfekt og komfortabelt i ørerne, uanset hvor du går hen, og hvad du laver. Kan nemt opbevares i en taske eller etui, mens du rejser.

Billede, der viser vinklet design af øretelefonerne.
Perfekt, stabil pasform

Vinklet design af øretelefonerne

Med et vinklet design sidder disse øretelefoner dybere og mere sikkert i øret og har en stabil og behagelig pasform. Selv når du går rundt glider de ikke uventet ud af øret.

Ikon for 10 timers batterilevetid
Op til 10 timers lytning

Ingen bekymringer om batteriets levetid, når du er på farten. Du har op til 10 timers batteritid, og musikken bliver bare ved med at spille.

Ikon for 10 min. hurtig genopladning/100 min. afspilning.
Hurtigopladning på 80 minutter

Hvis dine hovedtelefoner er ved at løbe tør for batteri, giver 10 minutters hurtig genopladning dig op til 80 minutters afspilning. 

Smartere lytning

WI-1000XM2-hovedtelefonerne med støjreduktion er drevet af intelligent teknologi, der forbedrer din lytteoplevelse med en række smarte funktioner.

Tilpasser sig automatisk det, du gør

Sony | Headphones Connect-app tilbyder Adaptive Sound Control, en smart funktion, der automatisk registrerer, hvad du laver – for eksempel rejser, går eller venter – og dernæst justerer indstillingerne for omgivende lyd, så de passer til situationen. Du kan også tilpasse indstillingerne til dine præferencer.

Brugergrænseflade for Adaptive Sound Control i et tog, en bus eller taxi osv.
Rejse 

Tag på ture uden afbrydelse, og fordyb dig i musik uden baggrundsstøj.

Brugergrænseflade for Adaptive Sound Control om morgenen
Til fods

Vær opmærksom på alt omkring dig, fra gaden til kontoret, mens du nyder musik.

Brugergrænseflade for Adaptive Sound Control, når du befinder dig på ét sted
Når du venter

Hør vigtige meddelelser, mens du venter, og samtidig reducer anden baggrundsstøj.

Logo til Headphones Connect
Få kontrol med din lytning

Sony | Headphones Connect-app 

Med Sony | Headphones Connect-appen lader Ambient Sound Control dig justere lydstyrken af baggrundslyde og giver dig mulighed for kun at tillade, at stemmer høres. Samtidig kan du med Equalizer tilpasse lydniveauerne til din musik.

Logoer for Google Assistant og Amazon Alexa
Smart med din yndlingsstemmeassistent

Google Assistent og Amazon Alexa og Siri

Hold styr på din dag blot ved at spørge din foretrukne stemmeassistent. Nyd underholdning, kontakt med dine venner, få information, lyt til musik og meddelelser, indstil påmindelser og meget mere.

Fast Pair-logo

WI-1000XM2 understøtter Googles nye, praktiske Fast Pair-funktion, så du nemt kan finde dine WI-1000XM2-hovedtelefoner med en tone eller lyd – eller ved at tjekke den seneste position i Googles Find My Device-app på din smartphone.

Ikon af håndfri opkald
Forbedret stemmekvalitet med håndfri opkald

Indbygget mikrofon

Samtalen flyder frit med nemmere opkald. Disse håndfri hovedtelefoner har en indbygget mikrofon i inline-kontrollerne til at modtage opkald eller til at tale med din stemmeassistent.

Nemt og praktisk 

Med gennemtænkte funktioner som inline-kontroller, magnetiske ørepropper og foldbart design, er WI-1000XM2-hovedtelefoner nemme at bruge, opbevare og transportere.

Nærbillede af knapper på WI-1000XM2 trådløse neckband-hovedtelefoner
Alt lige ved hånden

Intuitive styrefunktioner

Gør brug af de vigtige funktioner med et tryk ved hjælp af de bekvemte ledningsmonterede kontroller til f.eks. lydstyrke op/ned, afspil/opkald til musik- og telefonsamtaler og en brugerdefineret knap til din yndlingsfunktion.

Filtrer ikke sammen

Magnetiske ørepropper

Når du er færdig med at bruge dine hovedtelefoner, kan du klikke de magnetiske ørepuder sammen for at lægge dem væk uden problemer med filtrerede ledninger.

Nærbillede sammensatte magnetiske øretelefoner til WI-1000XM2
Livsstilsbillede af en person, der holder en WI-1000XM2-bæretaske.
Bliv rejseklar

Smart bæretaske

Disse hovedtelefoner er designet til at pakke sammen og tage med i et foldbart design, der passer perfekt ned i et førsteklasses bæreetui sammen med ledninger og en stikadapter til fly.

Certificerede hovedtelefoner – en bedre oplevelse

Med 360 Reality Audio-certificerede hovedtelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du optimere din oplevelse ved at analysere din øreform og nyde den ultimative omsluttende musikoplevelse.

En personlig biografoplevelse

Med BRAVIA XR™ og WLA-NS7 trådløs sender

Få en fantastisk Dolby Atmos®-oplevelse og 360 Spatial Sound, der tilpasser sig dine ører med BRAVIA XR og disse hovedtelefoner ved hjælp af den trådløse sender WLA-NS7.

Mand på sofa i en stue, der lytter til hovedtelefoner via en trådløs sender
360 Spatial Sound Personalizer

Med Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-appen får du en lydoplevelse, der er optimeret til dig. Appen registrerer og analyserer din øreform, så øretelefonerne kan skabe dit eget personlige rumlige lydfelt, når de er parret med BRAVIA XR TV'er.

WLA-NS7 trådløs sender med hovedtelefoner på et skab – tilsluttet et vægmonteret BRAVIA TV
Dolby Atmos-oplevelse

Med en Sony WLA-NS7 trådløs sender tilsluttet til et BRAVIA XR TV skaber dine hovedtelefoner den ideelle opsætning af fantomhøjttalere omkring dig, så du får en fantastisk Dolby Atmos-oplevelse. Bliv en del af scenen og føl, at du selv står midt i handlingen.

Artist_connection
Lyt til musik på demoafspilleren ved at downloade appen Artist Connection

Specifikationer og funktioner

Opdag en verden af kompromisløs stilhed. Disse øretelefoner med halsrem med HD-støjreducerende processor QN1 og et nyt fleksibelt halsremdesign bringer det at lytte til musik og komfort til et helt nyt niveau.
  • Digital støjreduktion med HD-støjreducerende processor QN1 og Dual Noise-sensorteknologi

  • Trådløs frihed med BLUETOOTH®-teknologi og NFC

  • Smart lytning med tilpasset lydstyring justerer automatisk de omgivende lyde til din aktivitet

  • Lyd i høj opløsning med DSEE HX™ og LDAC

  • Op til 10 timers trådløs batterilevetid

DRIVERENHED
Hybrid
DSEE HX
Ja
INDGANG(E)
Stereomini
FREKVENSKURVE
3 Hz - 40.000 Hz
FREKVENSKURVE (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20 Hz - 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
NFC
Ja
KABELLÆNGDE
Ca. 1 m
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger