Vejl. Udsalgspris

kr 1.170,00

(VAT)
Billeder af DAB-radiomediemodtager med USB
Billeder af DAB-radiomediemodtager med USB

Funktioner

DAB+ radio

Stil ind på DAB+ radio, for endnu flere valgmuligheder og bedre lydkvalitet. Modtageren henter også dine gamle DAB-favoritter.

EXTRA BASS™ sætter skub i enhver basgang

Tryk på EXTRA BASS-knappen for at tilføje en seriøs baseffekt til din musik. Det fungerer ved at forstærke basgangene og skabe en dyb og kraftfuld bas. Bare tryk på knappen for at aktivere tilstanden, og nyd den dynamiske lyd.

Tilpas din lyd med 10-bånds-equalizeren 

Skræddersy lyden til din smag med en 10-bånds grafisk equalizer. Flyt skydeknapperne rundt for at skabe dit helt eget lydbillede, eller vælg mellem 10 forudindstillinger. Den nye karaoke-tilstand skruer ned for stemmelyden, så du kan nyde at synge med i bilen.

Digitale filtre optimerer lyden til dine højttalere

Højttalerne fungerer bedst, når de modtager de bedst tilpassede frekvenser. Højpasfilteret sender høje frekvenser og mellemtonefrekvenser til dine højttalere med fuldt frekvensområde, mens lavpasfilteret kun dirigerer basfrekvenser til din subwoofer. 

Tilslut din håndholdte enhed med USB 

Tilslut din mp3-afspiller til USB-porten på forsiden for at få adgang til dit mobile musikbibliotek.

AOA 2.0 gør det muligt at afspille musik fra dine smartphone-apps

USB-terminalen er kompatibel med Android Open Accessory 2.0. Det betyder, at den kan afspille al musik, der er kompatibel med din Android-smartphone og dens apps. Tilslut blot din enhed til USB-porten på forsiden, og brug din telefons skærm til at gennemse afspilningslister.

Lodret justerbar LCD-skærm sikrer nem læsning

Med en bredere betragtningsvinkel og op til 5 gange højere kontrast end konventionelle skærme, er den lodret justerbare skærm altid let at læse.

Match med højttalere fra Sony for endnu bedre lyd

Vil du udvide dit system? Du finder det bedst mulige match i Sony FB-serien af højttalere med fuldt frekvensområde. De komplementerer EXTRA BASS-kredsløbet og giver fyldig og kraftfuld lyd.

Lyt til FLAC-filer i høj kvalitet

FLAC er et filformat, som i modsætning til mp3 komprimerer lydsignalet uden tab af lydkvalitet. Tilslut din enhed til USB-porten på forsiden for at afspille FLAC-filer med flot lyd.

Lydsynkroniseret lys giver ekstra underholdning

Se musikken i bevægelse med lys, der skifter og pulserer i takt med nummerets dynamik.

Konfigurerbar fjernbetjening til rattet 

Vil du bruge ratkontrolfunktioner i stedet for at trykke på knapper på modtageren? Installationen er nem i kompatible køretøjer, takket være den konfigurerbare fjernbetjening til rattet.

4 x 55 W forstærkning giver klar, kraftfuld lyd

Den indbyggede forstærker leverer 55 W x 4 (maks. ved 4 ohm) / 20 W x 4 (RMS ved 4 ohm) og giver dig dermed al den lydstyrke, du har brug for. 

USB-indgang gør det muligt at afspille musik fra din iPhone eller iPod 

Med den praktiske USB-indgang kan du nemt spille musik fra din iOS-enhed. Du skal tilslutte med et USB-kabel (medfølger ikke), og du kan betjene de grundlæggende afspilningsfunktioner, mens du ser oplysninger om numre på displayet.

Specifikationer

Nyd kraftfuld lyd på vejen. EXTRA BASS gør din musik endnu bedre, mens 4 x 55 W forstærkning giver dig al den lydstyrke, du har brug for. Stream musik nemt fra din iPhone og Android-smartphone med AOA 2.0-kompatibel USB-port på forsiden, og tilpas lyden med den 10-bånds grafiske equalizer. Og du kan lytte til de nyeste digitale radiostationer med højkvalitetslyd med DAB+ kompatibilitet.
  • 4 x 55 W

  • Tænd for EXTRA BASS for en dynamisk forstærkning af bassen

  • Afspil musik fra enhver app på din Android-telefon

  • Digital radio certificeret med tjekmærke

  • USB-port på forsiden slutter dig til musikbiblioteket på din iPhone, Android-telefon eller mp3-afspiller

EXTRA BASS
Ja (1,2)
DSO (Dynamic Stage Organizer)
Nej
Udgangseffekt
4 x 55 W
Forforstærkerudgang
Baghøjttaler
Sub-out
Nej
AUX
Ja (Front)
USB
Ja (Front)
USB Media Transfer Protocol
Ja
USB Android Open Accessory Protocol
Ja (2.0)

Hvad er der i kassen

ISO-stik, Monteringsring (kant): Sort (ikke malet), Garantikort, Brugervejledning

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger