Vejl. Udsalgspris

kr 748,00

(VAT)
Billeder af DSX-A210UI | Digital mediemodtager
Billeder af DSX-A210UI | Digital mediemodtager

Funktioner

EXTRA BASS™ sætter skub i enhver basgang

Tryk på EXTRA BASS-knappen for at tilføje en seriøs baseffekt til din musik. Det fungerer ved at forstærke basgangene og skabe en dyb og kraftfuld bas. Bare tryk på knappen for at aktivere tilstanden, og nyd den dynamiske lyd.

Tilpas din lyd med 10-bånds-equalizeren 

Skræddersy lyden til din smag med en 10-bånds grafisk equalizer. Flyt skydeknapperne rundt for at skabe dit helt eget lydbillede, eller vælg mellem 10 forudindstillinger. Den nye karaoke-tilstand skruer ned for stemmelyden, så du kan nyde at synge med i bilen.

Tilslut din håndholdte enhed med USB 

Tilslut din mp3-afspiller til USB-porten på forsiden for at få adgang til dit mobile musikbibliotek.

Lodret justerbar LCD-skærm sikrer nem læsning

Med en bredere betragtningsvinkel og op til 5 gange højere kontrast end konventionelle skærme, er den lodret justerbare skærm altid let at læse.

Match med højttalere fra Sony for endnu bedre lyd

Vil du udvide dit system? Du finder det bedst mulige match i Sony FB-serien af højttalere med fuldt frekvensområde. De komplementerer EXTRA BASS-kredsløbet og giver fyldig og kraftfuld lyd.

Lyt til FLAC-filer i høj kvalitet

FLAC er et filformat, som i modsætning til mp3 komprimerer lydsignalet uden tab af lydkvalitet. Tilslut din enhed til USB-porten på forsiden for at afspille FLAC-filer med flot lyd.

Lydsynkroniseret lys giver ekstra underholdning

Se musikken i bevægelse med lys, der skifter og pulserer i takt med nummerets dynamik.

Konfigurerbar fjernbetjening til rattet 

Vil du bruge ratkontrolfunktioner i stedet for at trykke på knapper på modtageren? Installationen er nem i kompatible køretøjer, takket være den konfigurerbare fjernbetjening til rattet.

4 x 55 W forstærkning giver klar, kraftfuld lyd

Den indbyggede forstærker leverer 55 W x 4 (maks. ved 4 ohm) / 20 W x 4 (RMS ved 4 ohm) og giver dig dermed al den lydstyrke, du har brug for.

USB-indgang gør det muligt at afspille musik fra din iPhone eller iPod 

Med den praktiske USB-indgang kan du nemt spille musik fra din iOS-enhed. Du skal tilslutte med et USB-kabel (medfølger ikke), og du kan betjene de grundlæggende afspilningsfunktioner, mens du ser oplysninger om numre på displayet.

Specifikationer

Nyd kraftfuld lyd på vejen. EXTRA BASS gør din musik endnu bedre, mens 4 x 55 W forstærkning giver dig al den lydstyrke, du har brug for.
  • 4 x 55 W

  • Tænd for EXTRA BASS for en dynamisk forstærkning af bassen

  • Justerbar 10-bånds equalizer med karaoke-tilstand

  • USB-port på forsiden giver forbindelse til musikbiblioteket på din smartphone eller mp3-afspiller

Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger