Gå til indhold

Afsløret på IFA 2016

Ved Europas største teknologimesse fremviser vi vores nyeste produkter, som vil redifinerer den måde, du ser, lytter, optager og spiller på.

#SonyIFA

Se, del og tilslut 

Del dine tanker om vores fantastiske nye produkter, og brug hashtagget #SonyIFA på de sociale medier.

Sløringsfri optagelser

Smartphone-kameraet har avanceret optagelse af bevægelse og farver. Så med den nye Xperia™ XZ ser livet lige så smukt ud, som det er.

ZD9 4K HDR-TV: Den nye standard for fantastisk billedkvalitet

Opdag smukt detaljerede billeder med magien fra 4K HDR. De nye ZD9 TV omdefinerer virkeligheden med den nye 4K HDR Processor X1™ Extreme og det innovative Backlight Master Drive™.         

MDR-1000X: Uforlignelig støjeliminering

Med brancheførende støjeliminering kan du åbne eller lukke for lyden fra omgivelserne med en berøring. De nye trådløse MDR-1000X hovedtelefoner med SENSE ENGINE omskriver reglerne for støjeliminering - skræddersyet til dig og verden omkring dig.

MDR-1000X: Hovedtelefoner med støjeliminering TIL
MDR-1000X: Hovedtelefoner med støjeliminering FRA
Slå støjeliminering TIL
Slå støjeliminering FRA

Signature Series 

One Signature Sound

Løfter oplevelsen af lyd i høj opløsning, så man ikke bare hører den, men faktisk mærker den.

NW-WM1Z Walkman®

NW-WM1Z Walkman®

Hør detaljerne med vores Walkman®-flagskib, der kombinerer sofistikeret lydteknologi med materialer af høj kvalitet.

MDR-Z1R hovedtelefoner

MDR-Z1R hovedtelefoner

Disse hovedtelefoner, som er fremstillet i Japan med tanke på bredt frekvensområde og dynamisk frekvensområde, tilbyder kompromisløs personlig lytning.

TA-ZH1ES forstærker

TA-ZH1ES forstærker

Gå et skridt videre med denne førsteklasses forstærker, der kombinerer det bedste inden for digital og analog lydteknologi.

GTK-XB5 med EXTRA BASS

Fest, når du vil, med GTK-XB5

Bring natten til live med klublignende beats og stroboskoplyseffekter. Dette kraftfulde alt-i-et bokssystem indeholder EXTRA BASS, der får gulvet til at vibrere til din fest.

FDR-X3000R: Færre rystelser, selv i 4K.

Omdan din stræben efter action til ultrarealistiske film. FDR-X3000R Action Cam kombinerer 4K-optagelser og omfatter nu afbalanceret optisk SteadyShot™ (B.O.SS) for imponerende klare, stabile POV-film som aldrig før.

Friske ideer, nye koncepter

Vi former fremtiden - og gør den smartere, mere personlig og fyldt med tilslutningsmuligheder. Det hele er designet til at hjælpe dig med at nyde og dele de ting, du elsker, leve mere kreativt og arbejde smartere.

Lev med i spillet med PlayStation®VR

Fordyb dig i nye virtual reality-spilverdener med PlayStation®VR. Med 360° synsvinkel, ægte 3D-lyd og knivskarp sporing bruger du dine naturlige instinkter i hvert eneste åndeløse, actionfyldte øjeblik.