Spændende nyheder på IFA 2018

Se, hvordan vores nyeste produkter gør din yndlingsunderholdning mere autentisk i både lyd og billede – og endnu mere spændende. #SonyIFA

Mestrer virkeligheden

At designe tv, der pålideligt formidler filmskaberens hensigt er vores passion. MASTER Series-TV opfylder vores dygtige teknikeres krav og gør smukke billeder til virkelighed. For første gang kan filmskaberne udforske deres fantasi og se deres visioner gengivet derhjemme. 

WH-1000XM3

ONLY MUSIC. NOTHING ELSE.

WH-1000XM3-hovedtelefoner fører dig endnu dybere ind i stilheden med yderligere forbedringer af vores brancheførende støjreduktion og smart lytning, der tilpasser sig din situation.

WF-SP900

Musik, der løfter dig

På banen, i poolen eller under havets overflade kommer du længere med WF-SP900-hovedtelefonerne. De har et fuldkommen trådløst design og 4 GB integreret hukommelse, så du kan lytte overalt.

SRS-XB01

Kompakt design, stor lyd

Sæt bas på din yndlingsmusik med denne højtaler i en handy størrelse, der leverer imponerende lyd på trods af sin størrelse.

FES WATCH U

Klæd dig i tid, på din måde 

Tag stil op til et nyt niveau med FES Watch U. Active Matrix-fleksibelt e-paper i urskiven og remmen lader dig ændre uret med et enkelt tryk på en knap.

Xperia™ XZ3

Se mere. Hør mere. Føl mere.

Slip væk fra hverdagen og ind i dit underholdningsunivers med Xperia XZ3. HDR OLED-display, stereohøjttalere og et dynamisk vibrationssystem lige ved hånden i et forbløffende slankt og kantløst design.

Se vores åbningstale til IFA 2018

Se de nyeste produkter og innovationer blive introduceret til resten af verden.

Sony på IFA 2018: pressemeddelelsen

Vores presseside giver dig nyheder, meninger og kommentarer fra IFA 2018.

Oplev My Sony

Hold dig opdateret om alle nyheder fra Sony ved nemt at oprette en My Sony-konto.