HOVEDTELEFONER

WH-XB700 trådløse hovedtelefoner med EXTRA BASS™

WH-XB700

Billede af WH-XB700 trådløse hovedtelefoner med EXTRA BASS™

blueblack

Vejl. Udsalgspris

kr 1.100,00

(VAT)
Billeder af WH-XB700 trådløse hovedtelefoner med EXTRA BASS™
Billeder af WH-XB700 trådløse hovedtelefoner med EXTRA BASS™
Billeder af WH-XB700 trådløse hovedtelefoner med EXTRA BASS™
Billeder af WH-XB700 trådløse hovedtelefoner med EXTRA BASS™
Billeder af WH-XB700 trådløse hovedtelefoner med EXTRA BASS™
Billeder af WH-XB700 trådløse hovedtelefoner med EXTRA BASS™

Funktioner

EXTRA BASS™ for dyb, kraftfuld lyd

Som en del af serien EXTRA BASS™ fra Sony forbedrer WH-XB700-hovedtelefonerne alle de lave frekvenser for at give utrolig bas, mens de bevarer stemmeklarheden og løfter hvert nummer bølge efter bølge fra tordnende rytmer.

NFC og Bluetooth® giver øjeblikkelig tilslutning

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for ledningsforbindelser og komplekse konfigurationsprocesser. Hold blot din NFC-kompatible enhed hen mod N-mærket for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame din musiksamling. Ingen NFC? Intet problem. Tilslut via Bluetooth®, og du er klar til at streame.

Lang batterilevetid for lytning uden pauser

En opladning på 4 timer giver dig strøm til hele dagen med omkring 30 timers afspilning, så du kan blive ved med at lytte, spor efter spor, mix efter mix.

Hurtig genopladning, når tiden er knap

Hvis dine hovedtelefoner løber tør for batteri, giver 10 minutters hurtig genopladning dig 90 minutters afspilning. Ideelt, hvis du bevæger dig meget rundt.

Elegant design og høj komfort

Uanset dit tøjvalg, så er det enkle, elegante og sofistikerede design på hovedtelefonerne WH-XB700 med levende farve det perfekte match. Bløde polstrede ørepuder giver langvarig komfort, og en drejefunktion gør dem ideelle til at lytte til dine favoritalbum, igen og igen.

Indbygget mikrofon til håndfri opkald

Det er nemt at tale, selv når du lytter til musik. Du skal bare trykke på multifunktionsknappen – den midterste af de tre knapper på hovedtelefonerne – for at modtage håndfri opkald fra udvalgte smartphones via den indbyggede mikrofon. Skift nemt mellem sange og opkald uden at tage hovedtelefonerne af.

Tilpas din lyd

Indstil den perfekte lyd til hver enkelt sang. Den innovative Sony | Headphones Connect-app giver dig mulighed for at tilpasse basniveauet og giver dig forudindstillinger til lydstilene klub, sal, arena eller udendørs.

Vær smartere med Stemmeassistent

Planlæg din dag ved at tilslutte til din smartphones stemmeassistent via hovedtelefonernes mikrofon. Nyd underholdning, kontakt dine venner, få information, lyt til musik og meddelelser, indstil påmindelser og meget andet.

Specifikationer
Fordyb dig i bassen. WH-XB700 EXTRA BASS™-hovedtelefonerne kombinerer kraftfuld lyd fra EXTRA BASS™ med stemmeklarhed, Bluetooth®-tilslutning, lang batterilevetid, elegant design og komfort og brugervenlighed til hverdagen.
  • EXTRA BASS™ for dyb, kraftfuld lyd

  • One touch-lytning med Bluetooth® og NFC-teknologi

  • Op til 30 timers batterilevetid og hurtig genopladning

  • Elegant design og høj komfort

  • Indbygget mikrofon til håndfri opkald

Driverenhed
30 mm (Dome-typen)
S-Master HX
Nej
Frekvenskurve
5 Hz - 22.000 Hz (JEITA)
Frekvenskurve (Bluetooth®-kommunikation)
20 Hz - 20.000 Hz (samplingfrekvens 44,1 kHz)
Passiv betjening
Ja
NFC
Ja
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet