WH-XB700

Livet med EXTRA BASS™

WH-XB700 EXTRA BASS™-hovedtelefoner kombinerer exceptionel baslyd med enestående vokalklarhed, total trådløs frihed og uforlignelig komfort og bekvemmelighed.

HOVEDTELEFONER

WH-XB700 Bluetooth trådløse hovedtelefoner

WH-XB700
Billede af WH-XB700 Bluetooth trådløse hovedtelefoner

blueblack

Vejl. Udsalgspris

kr 1.100,00

(VAT)
Exceptionel bas for dyb, kraftfuld lyd

Som en del af serien EXTRA BASS™ fra Sony forbedrer WH-XB700-hovedtelefonerne alle de lave frekvenser for at give utrolig bas, mens de bevarer stemmeklarheden og løfter hvert nummer med bølge efter bølge af tordnende rytmer.

Nyd trådløs frihed med NFC og Bluetooth®

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for ledningsforbindelser og komplekse konfigurationsprocesser. Hold blot din NFC-kompatible enhed hen mod N-mærket for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame din musiksamling. Ingen NFC? Intet problem. Tilslut via Bluetooth®, og du er klar til at streame.

30 timers batteri-ikon
Lang batterilevetid for lytning uden pauser

En opladning på ca. 4 timer giver dig strøm til hele dagen med omkring 30 timers afspilning, så du kan blive ved med at lytte, spor efter spor, mix efter mix.

Livsstilsbillede af WH-XB700 hovedtelefoner i gang med en hurtig opladning
Hurtig genopladning, når tiden er knap

Hvis dine hovedtelefoner løber tør for batteri, giver 10 minutters hurtig genopladning dig 90 minutters afspilning. Ideelt, hvis du bevæger dig meget rundt.

Elegant design og høj komfort

Uanset dit tøjvalg, så er det enkle, elegante og sofistikerede design på hovedtelefonerne WH-XB700 med levende farve det perfekte match. Bløde polstrede ørepuder giver langvarig komfort, og gør dem ideelle til at lytte til dine favoritalbums, igen og igen.

Livstilsbillede af en mand, der foretager håndfri opkald ved hjælp af WH-XB700 hovedtelefoner
Indbygget mikrofon til håndfri opkald

Skift nemt mellem sange og opkald uden at tage hovedtelefonerne af. Du skal bare trykke på multifunktionsknappen på den venstre ørekop for at modtage håndfri opkald fra udvalgte smartphones via den indbyggede mikrofon.

Billede af en, der bruger Sony | Headphones Connect-app'en på deres smartphone
Tilpas din lyd

Indstil den perfekte lyd til hver eneste sang. Med den innovative Sony | Headphones Connect-app kan du tilpasse dine basniveauer, og du får forudindstillinger til lydstilene klub, sal, arena eller udendørs.

Logoer for Google Assistant og Amazon Alexa
Smart med Stemmeassistent – Google Assistent og Amazon Alexa og Siri

Planlæg din dag ved at tilslutte til din smartphones stemmeassistent via hovedtelefonernes mikrofon. Nyd underholdning, kontakt dine venner, få information, lyt til musik og meddelelser, indstil påmindelser og meget andet.

Så fordybende. Så ægte.

Overgiv dig til lyden overalt omkring dig. Så virkelighedstro som hvis du var til livekoncert eller i studiet med kunstneren. Med 360 Reality Audio bliver musik mere fordybende og ægte end før.

Disse hovedtelefoner lader dig nyde 360 Reality Audio.

Artist_connection
Lyt til musik på demoafspilleren ved at downloade appen Artist Connection

Specifikationer og funktioner

Fordyb dig i bassen. WH-XB700 EXTRA BASS™-hovedtelefonerne kombinerer kraftfuld lyd fra EXTRA BASS™ med stemmeklarhed, Bluetooth®-tilslutning, lang batterilevetid, elegant design og komfort og brugervenlighed til hverdagen.
  • EXTRA BASS™ for dyb, kraftfuld lyd

  • One touch-lytning med Bluetooth® og NFC-teknologi

  • Op til 30 timers batterilevetid og hurtig genopladning

  • Elegant design og høj komfort

  • Indbygget mikrofon til håndfri opkald

Driverenhed
30 mm (Dome-typen)
S-Master HX
Nej
Frekvenskurve (Bluetooth®-kommunikation)
20 Hz - 20.000 Hz (samplingfrekvens 44,1 kHz)
Passiv betjening
Ja
NFC
Ja
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger