42

4.5 baseret på 42 brugeranmeldelser

27
11
2
0
2
Lydkvalitet

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Bemærk: Produktanmeldelser kan indeholde produktvarianter. Nogle produktvarianter, tjenester og/eller funktioner, der er nævnt i produktanmeldelser, er muligvis ikke tilgængelige i alle lande.

Mest nyttige positive
0

Draadloze hoofdtelefoon met bekabelde aansluiting

WH-L600 16-06-2020  (Holland) Godkendt køber Godkendt

Hoe gebruik ik deze WH-L600.EU8? Met HDMI-Arc aan een 4K Android TV. 2e aansluiting met optisch-digitaal aan een Telfort / KPN TV/radio ontvanger en 3e aansluiting met een 3,5 mm analoog op een laptop of mobiel. Alle aansluitingen werken goed en naar verwachting. Alle signalen tot 96 kHz worden goed gecodeerd. Je ziet bij verschillende video codecs vanaf de TV de drie lampjes aangeven welke codec ontvangen wordt. De verschillende te kiezen soundfields zijn goed bruikbaar. Deze maken een duidelijk onderscheid bij verschillende soorten signalen en soorten programma’s op de TV. Vooral de stand spraak is zeer goed voor mensen die deze hoofdtelefoon willen aanschaffen voor de verstaanbaarheid van gesproken woord. Alle cinema geluiden zijn overweldigend. Daar kan mijn soundbar niet tegenop. Verder is er nog een stand om games te spelen of sport te luisteren. De plaatsbepaling lijkt dan iets duidelijker. Er is ook een stand “direct” zonder aanpassing. Uiteindelijk zijn alle andere instellingen en geluiden simulaties d.m.v. twee speakers. Fase draaiingen en tijdverschillen moeten de suggestie geven. Testen met rondgaande geluiden op YouTube leveren daarom geen juiste positionering op. Voor een exacte positionering moet je deze hoofdtelefoon ook niet aanschaffen. Dan moet je de kamer vol zetten met 7.1 luidsprekers. Uiteraard is links, midden en rechts en alles er tussen in prima in orde. Maar bij sommige links-rechts test hoor ik het geluid boven / achter terwijl het voor afspeelt. Dat allemaal doet niets af aan de geluidskwaliteit want die is formidabel. Welke video of film je ook kijkt, het geluid is altijd goed en ondersteund voldoende de ruimte waarin de scene zich afspeelt. Ook al is dit gesimuleerd naar twee luidsprekers aan de oren. Het bereik. In huis kan ik zeker 20 á 25 meter weglopen, zelfs in de tuin en de eerste verdieping zonder dat het signaal wegvalt of slechter is. Soms zijn dan bij volume veranderen of lopen bijgeluiden te horen “klaks” in het geluid maar alleen dus op grote afstand en bij het veranderen van het volume op de schelp zelf en ook niet altijd. Een goed bereik dus. De hoofdtelefoon weegt 318 gram en dat is een behoorlijk gewicht. Is even wennen maar na een aantal keren proberen is die gewenning er snel. Uiteraard is het geen sport of fiets hoofdtelefoon dus is dit minder van belang. Het draagcomfort in het algeheel is goed en prettig zacht en niet te warm. Wennen is ook het vinden van bedieningsknopjes op de schelp. De kantel bediening van het volume heeft tussen plus en min een kleine inkeping. Die inkeping moet je opzoeken en naar boven of beneden voor het regelen van het volume. Onder de min toets zit dan nog een vlakke toets die de sound instelt. Deze is helemaal moeilijk op het gevoel in één keer te vinden. Die sound stand is gelukkig ook op de basis in te stellen. Oefening kan hier ook helpen. Bij het luisteren van Spotify of TV kun je het volume uiteraard ook in je app regelen of op de TV afstandsbediening. Andersom, als je het volume op de hoofdtelefoon regelt, schuift de volumebalk in Spotify en TV mee. Heel mooi. De accuduur kan ik niet echt beoordelen omdat de hoofdtelefoon op de basis telkens automatisch wordt opgeladen als deze niet in gebruik is. De geluidsweergave bevalt mij in alle opzichten goed. Voor muziek kies je de directe doorgifte zonder aanpassing. Zelfs de 3,5 mm analoge ingang vanaf een goede mobiel valt dan positief op. Iets wat ik niet had verwacht. Alles overziend een goed bruikbare en kwalitatieve hoofdtelefoon om op één plaats aan je apparatuur te koppelen en eenvoudig naar verschillende bronnen te kunnen schakelen en met een ruim bereik te kunnen luisteren. Ik beveel de Sony WH-L600 van harte aan voor mensen die een bekabelde aansluiting voor hoge kwaliteit willen met daarbij een kwalitatieve draadloze oplossing voor de hoofdtelefoon.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

6

0

Mest nyttige kritiske
0

Arceau scindé tout seul, non pris en charge

WH-L600 28-12-2022 af w1ldcat (Frankrig)

J'ai acheté le casque il y a 15 mois, et l'arceau s'est scindé sans avoir fait quelque-chose de spécial. Bref pour moi c'est un défaut de conception / fabrication, et non pris en charge par la garantie. Je déconseille fortement le produit.

Lydkvalitet

God

Design

Dårlig

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

42 brugeranmeldelser

0

Arceau scindé tout seul, non pris en charge

WH-L600 28-12-2022 af w1ldcat (Frankrig)

J'ai acheté le casque il y a 15 mois, et l'arceau s'est scindé sans avoir fait quelque-chose de spécial. Bref pour moi c'est un défaut de conception / fabrication, et non pris en charge par la garantie. Je déconseille fortement le produit.

Lydkvalitet

God

Design

Dårlig

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Sony Support Team
20-01-2023

Bonjour,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes désolés de vous lire.
Étant navrés de vous informer que ce souci n'est pas couvert par la garantie Sony. Pour avoir plus d'informations
, veuillez consulter le lien ci-dessous :- https://bit.ly/2QLbk2D
Si nous pouvons vous aider avec quoi que ce soit, n'hésitez pas à contacter notre assistance
Nous vous invitons à vérifier ce lien : https://bit.ly/3q1uTau(copiez-collez ces adresses dans votre navigateur).
Safwa @Sony Support FR

0

Top koptelefoon

WH-L600 20-10-2022 af Swinki (Holland)

Ik heb hem nu bijna een jaar en is echt fantastisch

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Goede kwaliteit

WH-L600 01-02-2022 af Spike2019 (Holland)

Goede koptelefoon lekker door het huis te lopen en muziek aan

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Très pratique

WH-L600 18-01-2022 af Moineau91 (Frankrig)

Cet article m'a été offert et je suis surpris de la qualité de son qu'il offre.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Super Preis-Leistungsverhältnis!

WH-L600 24-12-2021 af Andy_Nogger (Tyskland)

Mit dem MDR DS 6500 lange gute Jahre zugebracht, aber es wurde Zeit für den Neuen! Der WH-L600 überzeugt mich mit einem hohen Tragekomfort, sehr guter Abschirmung und einem hohen Soundpegel! Ich nutze den digitalen optischen Eingang für den Surround Sound, da der HDMI ARC - Anschluss vom Receiver genutzt wird. Mit einer kleinen Zeit der Eingewöhnung kommt man auch ganz gut mit den Tasten am Kopfhörer zurecht, die es ermöglichen das Soundfeld einzustellen und natürlich die Lautstärke. Ein ausgewogenes Klangbild und ein sehr guter Bass haben mich restlos überzeugt. Daher vergebe ich gerne die volle Punktzahl und empfehle das Produkt uneingeschränkt weiter!

Lydkvalitet

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Très bon casques

WH-L600 13-12-2021 af Dédé51 (Frankrig)

Installé ce matin, son excellant. Très comptent de mon achat.

Lydkvalitet

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Cuffie wireless WH-l600

WH-L600 02-10-2021 af Lelebiscotto (Italien)

Sono abbastanza soddisfatto dell' acquisto fatto. Il design è bello, le cuffie leggere comode e avvolgenti. Il suono su cinema esalta molto i bassi a scapito del parlato, specialmente per me che ho carenze alle frequenze alte. Ho effettuato l'acquisto per utilizzarle sul televisore samsung in mio possesso che non ha la presa cuffie se non l'uscita ottica e l' uscita HDMI earc. A tale proposito collegandole alla presa ottica il suono si sente ma purtroppo il volume regolabile solo dalle cuffie risulta basso. Ho provato a collegarle tramite porta HDMI earc del televisore con la porta ARC della base cuffie e purtroppo il TV samsung non riconosce il dispositivo. Questo mi ha infastidito parecchio anche se penso che la pecca sia per entrambi le case di produzione che dovrebbero essere più attente a rendere i propri dispositivi compatibili anche con altre marche.

Lydkvalitet

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

Svar fra Sony
04-10-2021

Ciao, grazie per il feedback.
Queste cuffie si collegando in diversi modo come HDMI, cavo ottico o perfino analogico. Il TV in uso dovrebbe avere l'opzione di regolare il volume delle cuffie collegate. Per poter giudicare meglio, ti suggeriamo di collegare le cuffie a un altro dispositivo, non si tratta di incompatibilità in quanto le cuffie possono essere utilizzate con qualsiasi dispositivo A/V, ma di impostazioni da regolare sulla risorsa dell'audio.
Raf @ Sony Support IT

0

Wat een KANON!!

WH-L600 03-07-2021 af biglumb (Holland)

Dit is de koptelefoon waar ik al jaren naar op zoek ben, de meeslepende ambiance die je krijgt in de stand "Cinema" en de sublieme weergave van Dolby DTS maken deze koptelefoon tot een topper! Ook een gewone MP3 klinkt zo ontzettend goed, het lijkt wel of je er gewoon echt bij bent. Ik ben in het bezit van 4 verschillende koptelefoons van niet de eerste de beste merken maar ze delven allemaal het onderspit bij deze WH-L600.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Strak Model

WH-L600 07-05-2021 af 13Amsterene (Holland)

Strak, onvoorstelbaar mooi en gebalanceerd geluid, TOP!

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Klasse Klang

WH-L600 01-04-2021 af Hörer (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Seit 2 Wochen fast täglich im Gebrauch und bislang kein bisschen bereut. Nach lesen der Bedienungsanleitung, leicht und unkomplizierte Bedienung und Installation.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

très fonctionnel

WH-L600 30-03-2021 af DP17 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Je suis très content de ce casque malgré son prix élevé

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Zeer comfortabel

WH-L600 25-03-2021 af weetik50 (Holland) Godkendt køber Godkendt

Zonder noise canceling is voor mij de ware geluidsbeleving

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Gennemsnitlig

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

configuration

WH-L600 19-03-2021 af 41lepapou63 (Frankrig)

J'ai acheté ce produit afin d'avoir une meilleure écoute personnelle tout en laissant le soin aux autres personnes présentes de pouvoir entendre le son émis par le TV AG9. J'ai bien le son sur casque avec la sortie optique mais par sur le téléviseur alors qu'il m'a été dit que le son pouvait sortir sur les deux!!! Les explications données ne sont pas claires du tout.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

Svar fra Customer Support
21-03-2021

Bonjour 41lepapou63,
Nous avons lu votre commentaire avec attention.
Le mieux est de contacter notre assistance.
Nous vous invitons à vérifier ce lien: https://bit.ly/2oCYGVR (copiez-collez cette adresse dans votre navigateur).
Équipe Sony Support.

0

Un home cinéma dans la tête

WH-L600 15-02-2021 af Pamplemousse (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Acheté il y a deux semaine, je suis bluffé par ses performances acoustiques. Regarder un blu-ray 3d avec ce casque sur les oreilles c'est une immersion dans un autre monde. Plusieurs possibilités de connexions hdmi arc , optique et audio analogique mais il manque une connexion audio numérique coaxiale et je vais devoir passer par un adaptateur. Les boutons sur le casque ne sont pas très accessibles un petit problème d'ergonomie.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Bon produit

WH-L600 04-02-2021 af jacoman (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

Assez imposant le casque Sony WHL600 est efficace sur les films avec sa compatibilité DD, DTS. J'aurai aimé qu'il soit plus réceptif quand on le pose sur son socle: il faut parfois la retirer pour la repositionner.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Great Headphones Shame about the Range

WH-L600 12-01-2021 af Jonnyb1970 (Storbritannien)

Great set of headphones just a shame about the range. I had the Sony MDR-RF895RK before this new set and the Sony MDR-RF895RK had a range of 100m and these only cost £99 so seeing that the Sony WH-L600 were £233 you would expect these to have the same range 100m or even more not a measly 30m range, I can no longer go outside to put rubbish in the bin or even go outside to put the washing on the line wearing these as it loses the connection the Sony MDR-RF895RK I could walk down the street without losing any connection or sound, so wasn't quite happy with the range of the new Sony WH-L600 but it is what it is, as long as I'm able to wear them around the house without losing connection or sound, which upto now in the house have been spot on. My other little gripe is connecting these to the arc tv via hdmi as soon as you switch the headphones on using the hdmi connection you lose the sound from the tv speakers, so listening to the headphones this way hdmi was no good so head to use them using the fibre optic cable, this way could listen to the headphones at the same time as the rest of the family being able to listen to the sound from the on board tv speakers. Would of preferred using the hdmi cable as then you'd get the full 7.1 experience hence why I paid so much for these headphones. But again this wasn't enough for me to return these as again the sound quality from these headphones are amazing, crystal clear and crisp.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

Svar fra Customer support
18-01-2021

Hi Jonnyb1970

Thank you for your review.

We're glad you like the Sound quality of the Headphones and have passed your valuable feedback about range and connectivity through the proper channels for future consideration.

We'd also like to point out that the ability to out put Sound through ARC and the speakers at the same time depends on the TV rather than the headphones.

Sony support UK

0

Ruhige Nächte - Voller Sound

WH-L600 30-12-2020 af maikeltheman (Tyskland)

Tolles Gerät, satter Sound ... it´ s not a trick, it´s a Sony

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

1

0

Ottime cuffie wireless surround per non disturbare

WH-L600 30-12-2020 af Giuseppes S (Italien)

A corredo della tv oled sony ag9, ho comprato queste cuffie per godermi un film in tarda serata, senza disturbare nessuno. Le cuffie sono comode e ben costruite. Ho effettuato il collegamento utilizzando il cavo digitale ottico in dotazione. Non ha bisogno di particolari settaggi. Ottimo acquisto.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Toller Klang und Komfort

WH-L600 20-12-2020 af Tille mit der Pille (Tyskland)

Der Klang im normalmodus ist egal ob Musik oder Film sehr gut! Die einstellbaren Modi Cinema, Game etc empfinde ich einfach nur blechern, höchstens der Voice-modus macht Sinn. Da er tatsächlich die Stimme herausholt. Der Hörer übt keinerlei Druck aus und ist sehr leicht somit kann man ihn problemlos über Stunden tragen. Der Akku macht das auch problemlos mit. Nachteile: 1. Das Material ist sehr empfindlich und da man auf Grund des Volumens des Geräts gern mal irgendwo hängen bleibt hat man sehr schnell unschöne Kratzer am Gerät. 2. Der Sender schaltet sich nach einer Weile ab wenn keine Ton ankommt und der Kopfhörer fängt dann sehr nervig, sehr lange an zu piepen. Es hilft dann nur abschalten und wieder einschalten wobei man dann auch den Sender selbst per Hand wieder einschalten muss. sehr ärgerlich und sinnlos. Einfacher wäre das Gerät schaltet sich ganz ab oder oder gar nicht, mit dem Akku könnte man es ruhig eine Weile ungenutzt laufen lassen. Echt Schade dass Sony hier so eine sinnlose Funktion in einen ansonten top Kopfhörer eingebaut hat.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

2

0

trés bon casque

WH-L600 28-11-2020 af tjrsla (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

tres bon casque tv, facile d installation ( je l'ai installé par HDMI) , il fonctionne parfaitement , un tres bon son , une bon automie, confortable et pas de décalage. je le recommande sans problemes. Le meilleur casque TV que j ai eu.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Comfortabel draaggemak

WH-L600 23-11-2020 af JBvB (Holland) Godkendt køber Godkendt

Uitstekend geluid, erg comfortabel op de oren. Juiste keus

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Parfait

WH-L600 22-08-2020 af Lagaffe56 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

meilleur compréhensions des voix depuis que j'ai cet appareil

Lydkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Draadloze hoofdtelefoon met bekabelde aansluiting

WH-L600 16-06-2020  (Holland) Godkendt køber Godkendt

Hoe gebruik ik deze WH-L600.EU8? Met HDMI-Arc aan een 4K Android TV. 2e aansluiting met optisch-digitaal aan een Telfort / KPN TV/radio ontvanger en 3e aansluiting met een 3,5 mm analoog op een laptop of mobiel. Alle aansluitingen werken goed en naar verwachting. Alle signalen tot 96 kHz worden goed gecodeerd. Je ziet bij verschillende video codecs vanaf de TV de drie lampjes aangeven welke codec ontvangen wordt. De verschillende te kiezen soundfields zijn goed bruikbaar. Deze maken een duidelijk onderscheid bij verschillende soorten signalen en soorten programma’s op de TV. Vooral de stand spraak is zeer goed voor mensen die deze hoofdtelefoon willen aanschaffen voor de verstaanbaarheid van gesproken woord. Alle cinema geluiden zijn overweldigend. Daar kan mijn soundbar niet tegenop. Verder is er nog een stand om games te spelen of sport te luisteren. De plaatsbepaling lijkt dan iets duidelijker. Er is ook een stand “direct” zonder aanpassing. Uiteindelijk zijn alle andere instellingen en geluiden simulaties d.m.v. twee speakers. Fase draaiingen en tijdverschillen moeten de suggestie geven. Testen met rondgaande geluiden op YouTube leveren daarom geen juiste positionering op. Voor een exacte positionering moet je deze hoofdtelefoon ook niet aanschaffen. Dan moet je de kamer vol zetten met 7.1 luidsprekers. Uiteraard is links, midden en rechts en alles er tussen in prima in orde. Maar bij sommige links-rechts test hoor ik het geluid boven / achter terwijl het voor afspeelt. Dat allemaal doet niets af aan de geluidskwaliteit want die is formidabel. Welke video of film je ook kijkt, het geluid is altijd goed en ondersteund voldoende de ruimte waarin de scene zich afspeelt. Ook al is dit gesimuleerd naar twee luidsprekers aan de oren. Het bereik. In huis kan ik zeker 20 á 25 meter weglopen, zelfs in de tuin en de eerste verdieping zonder dat het signaal wegvalt of slechter is. Soms zijn dan bij volume veranderen of lopen bijgeluiden te horen “klaks” in het geluid maar alleen dus op grote afstand en bij het veranderen van het volume op de schelp zelf en ook niet altijd. Een goed bereik dus. De hoofdtelefoon weegt 318 gram en dat is een behoorlijk gewicht. Is even wennen maar na een aantal keren proberen is die gewenning er snel. Uiteraard is het geen sport of fiets hoofdtelefoon dus is dit minder van belang. Het draagcomfort in het algeheel is goed en prettig zacht en niet te warm. Wennen is ook het vinden van bedieningsknopjes op de schelp. De kantel bediening van het volume heeft tussen plus en min een kleine inkeping. Die inkeping moet je opzoeken en naar boven of beneden voor het regelen van het volume. Onder de min toets zit dan nog een vlakke toets die de sound instelt. Deze is helemaal moeilijk op het gevoel in één keer te vinden. Die sound stand is gelukkig ook op de basis in te stellen. Oefening kan hier ook helpen. Bij het luisteren van Spotify of TV kun je het volume uiteraard ook in je app regelen of op de TV afstandsbediening. Andersom, als je het volume op de hoofdtelefoon regelt, schuift de volumebalk in Spotify en TV mee. Heel mooi. De accuduur kan ik niet echt beoordelen omdat de hoofdtelefoon op de basis telkens automatisch wordt opgeladen als deze niet in gebruik is. De geluidsweergave bevalt mij in alle opzichten goed. Voor muziek kies je de directe doorgifte zonder aanpassing. Zelfs de 3,5 mm analoge ingang vanaf een goede mobiel valt dan positief op. Iets wat ik niet had verwacht. Alles overziend een goed bruikbare en kwalitatieve hoofdtelefoon om op één plaats aan je apparatuur te koppelen en eenvoudig naar verschillende bronnen te kunnen schakelen en met een ruim bereik te kunnen luisteren. Ik beveel de Sony WH-L600 van harte aan voor mensen die een bekabelde aansluiting voor hoge kwaliteit willen met daarbij een kwalitatieve draadloze oplossing voor de hoofdtelefoon.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

6

0

0

Bonne qualité.

WH-L600 12-06-2020 af Jackez (Frankrig)

Beaucoup de possibilités de connections et choix d'ambiances, il ne manque que des ambiances pour différentes musiques. Casque confortable mais les commandes sur le casque devraient être plus faciles à utiliser en étant plus en relief. Le mode d'emploi pourrait et devrait être nettement amélioré.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Kopfhörer für den PC

WH-L600 25-04-2020 af SalzzMeister (Tyskland)

Zuvor war ich im Besitz der MDR-RF865RK, bei denen mich die sich auflösenden Ohrenpolster störten. Nun sollte etwas neues und preiswertes her und somit entschied ich mich für die WH-L600. Diese kommen bei mir täglich am PC in Benutzung und bewältigen diese Aufgabe souverän. Sie zeigen trotz täglichen Gebrauchs keinerlei Abnutzung und klingen steht's ausgezeichnet. Die Ohren und der Kopf werden gut gepolstert und so werden die Kopfhörer auch nicht schnell unangenehm zu tragen. Das Design ist zwar schlicht, aber keines Wegs schlecht. Alle Tasten sind gut erreichbar und reagieren schnell. Besonders gefallen mir der Akku, die Reichweite und vor allem der Klang. Ich kann das Produkt nur empfehlen! :)

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

4

1

0

Casque sans fil WH-600 pour la TV

WH-L600 10-04-2020 af josma34 (Frankrig)

J'ai acheté ce casque pour un mal entendant et permettre ainsi de regarder ensemble la TV pour ainsi régler le niveau sonore pour chacun. Je devais remplacer un autre casque sans fil qui nous donnait entière satisfaction jusqu'il y a peu, un AKG T912. Ce casque Sony marche bien raccordé avec la liaison numérique à un TV Sony KDL-46W/5500 mais présentait malheureusement un micro décalage de son entre les haut parleurs de la TV et ceux du casque ! Grâce aux explications trouvées sur le site de Sony, j'ai pu trouver la marche à suivre pour corriger "l'AUDIO de la TV" et ainsi obtenir la synchronisation parfaite casque/TV. Les boutons de commande sur l'oreillette R sont néanmoins difficiles d'accès et de repérage tactile, c'est la seule remarque négative que je puis relever.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Gennemsnitlig

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Entspricht voll meinen Erwartungen.

WH-L600 11-03-2020 af Jürgen Köhn (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Benutze das Gerät seit nunmehr zwei Wochen und bin nach wie vor top zufrieden.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

2

0

Sehr guter Kopfhörer

WH-L600 09-01-2020 af WernerP (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Verschiedene Soundeinstellungen problemlos möglich.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

2

0

Casque Grand confort avec un son très clair.

WH-L600 04-01-2020 af TITI 78 (Frankrig)

Très bon produit. Confortable même après plusieurs heures d'utilisation. Son clair. Top pour regardé la TV. Connectique complète permettant de s'adapter aux besoins. Un défaut... je dirais le mode cinéma, qui pour moi génère un son trop spatial. Par contre le mode voix et le mode jeu sont top. En résumé un excellent choix avec un bon rapport qualité prix

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Rendu excellent

WH-L600 06-10-2019 af Rebe06 (Frankrig) Godkendt køber Godkendt

L'environnement bruyant est complètement annihilé.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Excellent casque TV sans fil

WH-L600 11-09-2019 af gipsvar (Frankrig)

J'ai acheté ce casque TV sans fil pour ma compagne qui a des problèmes d'audition, et elle en est très satisfaite, pour les formats reconnus.....

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Genialer Funkkopfhörer

WH-L600 21-07-2019 af UlrichF (Tyskland)

Ich hab mir den Sony WH-L600 Funkkopfhörer gekauft, weil der letzte Kopfhörer nach 1. Jahr schon kaputt ging und eine Reperatur sich nicht mehr gelohnt hat. Deshalb wollte ich was hochwertiges haben, und habe mich für den Funkkopfhörer WH-L600 entschieden. Ich habe es bis jetzt keine sekunde bereut, die Tonqualität ist fantastisch man hat das Gefühl man wäre im Film mittendrin. Er sitzt perfekt auf meinem Kopf, und er fühlt sich sehr angenehm an. Man hat viele Klangeinstellungen zur Wahl, da ist für jeden Geschmack was dabei. Nur man kommt an die Volume und sowie Sound Field Taste, die sich an der Seite des Kopfhörers befindet schwierig ran. Man kann sie nur schwer erfühlen, aber das macht überhaupt nichts!!! Ich kann diesen Funkopfhörer jedem empfehlen.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

3

0

0

performant

WH-L600 22-03-2019 af jefeve (Frankrig)

l'attente est là , super produit , super tonalité , super son

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

zeer goed hoofdtelefoon

WH-L600 05-03-2019 af hotjack (Holland) Godkendt køber Godkendt

is een goed hoofdtelefoon ik mis alleen dolby digital plus

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

wie im Kino

WH-L600 13-02-2019 af Georg45 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Hält was es verspricht. Ausgezeichnete TV Sound Top

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

1

0

Ottimo prodotto

WH-L600 02-02-2019 af Volpino75 (Italien)

Da dieci giorni sto godento di queste cuffie Sony con processore multicanale 7.1, devo dire da appassionato di audio-video che sono rimasto stupito a 360°. Qualità dei materiali: 8, plastica ovviamente, ma tutto sommato danno una sensazione di qualità alta. Comodità: 9, assolutamente poco invadenti, avvolgono bene l'orecchio e quasi non si sentono addosso, forse le prime volte ma poi...Qualità audio: 9, non dieci solamente per il fatto che il volume al massimo non è così alto come ci si possa aspettare. Multicanale supremo, dà il meglio con tracce non compresse (DTS), ma anche con un DD 5.1 non scherza, bassi poderosi che fanno vibrare i padiglioni, medi e alti cristallini e tutti ben godibili. Utilizzo: 7, comandi nel padiglione dx abbastanza intuibili dopo alcune prove e dopo più utilizzi, bellissimo il fatto che il volume se collegate con HDMI ARC si può alzare e abbassare direttamente con il telecomando della TV, qualsiasi marca essa sia con visualizzazzione del livello e il nome delle cuffie. Collegamenti: 9, tutto quello che serve c'è, ingresso jack 3.5 stereo, ingresso OTTICO DIGITALE (per multitraccia), ingresso HDMI ARC (per multitraccia e visualizzazione a schermo volume), connessione alimentatore. Insomma per chi ama e vuole godersi i film in mutitraccia anche di sera/notte, questa è la soluzione! Straconsigliate!

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

God

Design

God

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

6

0

0

Toller Kopfhörer

WH-L600 14-12-2018 af Uschu (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Bei Amazon gekauft. Mit dem HDMI Kabel ging es nicht, aber mit dem optischen Kabel das zum Glück mitgeliefert wird, klappte der Anschluss an meinem Panasonic TV ohne Probleme. Der Sound des Kopfhörers ist sehr gut. Einzig die Bedienung der Lautstärkeregelung ist nicht gut gelöst, man sucht die Taste.

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Sehr gute Kopfhöhrer

WH-L600 04-12-2018 af Lukas18 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Vor etwa zwei Wochen gekauft,bin sehr Zufrieden...

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Fremragende

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

0

0

0

Enttäuschung pur

WH-L600 24-11-2018 af Michael81543 (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

entweder ist das Gerät defekt oder sonst was, jedenfalls hatte ich viel Mühe bislang und nichts funktioniert. Anschluss per HDMI am Snart-TV mit ARC geht nicht. schließe ich HDMI und über Klinkenstecker gleichzeitig an, dann kommt was raus. Das Teil geht zurück

Funktioner

Mindre god

Design

Dårlig

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

2

8

0

Good sound, poor product quality.

WH-L600 31-10-2018 af whyhaveone (Storbritannien) Godkendt køber Godkendt

I wanted a good pair of wireless headphones for film watching and gaming. For both I wanted surround sound. On unboxing first impressions are not good. Everything seems to be of low quality in feel, robustness and look. The stand in particular is lightweight and the headphone connector is really tacky - it does not inspire confidence in its use, indeed already I have placed the headphones on the stand without them connecting properly. This just should not happen. The earcups seem to be a really light plastic and get sweaty when worn. Not good when compared to my older far cheaper headphones that have a soft material finish. So for pride of ownership - you want something that looks and feels great - I'd give these two out of ten. Regarding operation and use they fair better. They were easy to install for use on my PC via an optical connection. The sound modes do make a difference, I'm still deciding which I prefer but for the moment have matrix on and the game setting for games. Sound fields off seems to be best for music. I'll be trying them with my TV next.

Lydkvalitet

God

Funktioner

God

Design

Mindre god

Brugervenlighed

God

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

14

7

0

Sehr guter Kopfhörer

WH-L600 30-09-2018 af wroehler (Tyskland) Godkendt køber Godkendt

Nach längerem Suchen habe ich mich für diesen Kopfhörer von Sony entschieden. Ausschlaggebend waren die Surround-Funktionen und die einstellbaren Hörmodi. Ich bin mit dem Kauf sehr zufrieden, Einziger Kritikpunkt ist für mich die in den Surround-Einstellungen etwas begrenzte Lautstärke und die generelle Basslastigkeit.

Lydkvalitet

God

Funktioner

Fremragende

Design

Fremragende

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0

0

Ottime funzionalita

WH-L600 19-07-2018 af spapa54 (Italien)

Soddisfattissimo del prodotto...veramente eccezionale....

Lydkvalitet

Fremragende

Funktioner

Fremragende

Design

God

Brugervenlighed

Fremragende

Oversættelsen er ikke tilgængelige lige nu. Prøv igen senere

1

0