WH-H910N

Skru op for farverne og ned for støjen.

Udtryk dig med et udvalg af iøjnefaldende tofarvede designs og fortab dig i din musik med digital støjreduktion og exceptionel lyd. 

HOVEDBØJLE

WH-H910N h.ear on 3 Trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

WH-H910N
Billede af WH-H910N h.ear on 3 Trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

redorangegreenblueblack

Vejl. Udsalgspris

kr 2.400,00

(VAT)
h.ear-logo
Hør dine farver

Det nye h.ear-udvalg bringer forskellige farver sammen i harmoni og skaber uventede kombinationer, hvor hvert element har sin egen plads og komplimenterer hinanden. Se hvad h.ear-udvalget har at byde på fra karakteristisk design til enestående lyd og funktionalitet.

Detaljevisning af WH-H910-hovedtelefoner
Farver og design
Digital støjelimineringslogo
Støjeliminerende
Illustration af Adaptive Sound Control
Tilpasset lydstyring
WH-H910N-hovedtelefoner i sort
Hurtig opmærksomhed
Hi-Res Audio-logo
Lydkvalitet 
35 timers batteri-ikon
Batterilevetid 
Musik har aldrig set bedre ud

Det nye h.ear-udvalg findes i fem forskellige tofarvede kombinationer, der kan passe til din livsstil. Med forskellige farver på hovedtelefon og ørepude kan du finde helt unik og individuelt look. Prøv dem med dit yndlingstøj eller tilbehør, og det hele virker bare – ubesværet harmoni.

Farveudvalget varierer muligvis afhængigt af region.

Slank og elegant total komfort

Disse hovedtelefoner har perfekt pasform hele dagen med et slankt kabinet og en silikonehovedbøjle, der sidder tæt til hovedet. Ergonomiske, bløde, polstrede ørepuder giver en perfekt, stabil pasform.

Praktisk, sammenfoldeligt design

De er lette og kompakte og kan foldes sammen, når de ikke er i brug, så de er nemme at opbevare i et etui eller en taske.  

Bare dig og din musik

To støjreducerende mikrofoner – én feed-forward og én feed-back – på hovedtelefonernes overflade opfanger flere omgivende lyde, uanset om det er støj i flyet, byens trafik eller snak på kontoret..

Adaptive Sound Control tilpasser sig automatisk til det, du laver

Sony | Headphones Connect-app tilbyder Adaptive Sound Control, en smart funktion, der automatisk registrerer, hvad du laver – for eksempel rejser, går eller venter – og dernæst justerer indstillingerne for omgivende lyd, så de passer til situationen. Du kan også tilpasse indstillingerne til dine præferencer.

Illustration af person der lytter til musik på en rejse
Rejs i stilhed

Tag på ture uden afbrydelse, og fordyb dig i musik uden baggrundsstøj.

Illustration af person der lytter til musik på en gåtur
Til fods

Vær opmærksom på alt omkring dig, fra gaden til kontoret, mens du nyder musik.

Illustration af person der venter og lytter til musik imens
Når du venter

Hør vigtige meddelelser, mens du venter, og samtidig reducer anden baggrundsstøj.

Hurtig opmærksomhed giver dig mulighed for at chatte

Har du brug for en hurtig samtale? Hold hånden over berøringssensoren, og musikken dæmpes, mens lyden fra dine omgivelser bliver højere.

Lyd, du kan stole på

Små men kraftfulde 25 mm drivere med kraftigt afstivede domes og bløde uretankantmembraner, der modtager samme lydtryk som traditionelle 40 mm drivere – ideelle til at gengive et fuldt frekvensområde fra lave beats til skyhøje vokaler.

Bluetooth- og LDAC-logoer
Bedre BLUETOOTH®-lyd 

LDAC sender omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed på 990 kbps) som konventionel BLUETOOTH® trådløs lyd, hvilket gør det muligt at nyde højopløsningsindhold i en exceptionel kvalitet så tæt som muligt på den lyd man oplever med en dedikeret kabeltilslutning.

DSEE HX-logo
Genopret detaljerne

Ved at gendanne de højfrekvenstoner, som går tabt ved komprimering, gengiver Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) dine digitale musikfiler med fyldig, naturlig lyd.

Strøm hele dagen, hurtig opladning

Med imponerende 35 timers batterilevetid har du nok strøm til selv lange ture. Og hvis du er nødt til at lade op hurtigt, kan du få 2,5 timers batterilevetid efter blot 10 minutter med den valgfri AC-adapter eller en USB-oplader i god kvalitet.

Ikon for 35 timers batterilevetid og ikon for 10 min/2,5 timers hurtig opladning
Logoer for indbygget Google Assistant og Alexa
Bare sig det til Voice Assistant

Hold styr på dagen blot ved at spørge din assistent. Nyd underholdningen, opret forbindelse til vennerne, hent oplysninger, lyt til musik og meddelelser, lav påmindelser og meget mere.

Fast Pair-logo

WH-H910N understøtter Googles nye, praktiske Fast Pair-funktion, så du nemt kan finde dine WH-H910N-hovedtelefoner med en tone eller lyd – eller ved at tjekke den seneste position i Googles Find My Device-app på din smartphone.

Tryk for at springe over numre

Besvar telefonsamtaler, betjen musik og aktiver Google™ App og Siri – alt sammen ved hjælp af enkle betjeningstaster.

Sony | Headphones Connect-logo
Finjuster indstillingerne via din telefon

Sony | Headphones Connect-appen gør det muligt at finjustere equalizer-indstillinger, vælge forudindstillinger for surroundlyd og meget mere.

Certificerede hovedtelefoner – en bedre oplevelse

Med 360 Reality Audio-certificerede hovedtelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du optimere din oplevelse ved at analysere din øreform og nyde den ultimative omsluttende musikoplevelse.

En personlig biografoplevelse

Med BRAVIA XR™ og WLA-NS7 trådløs sender

Få en fantastisk Dolby Atmos®-oplevelse og 360 Spatial Sound, der tilpasser sig dine ører med BRAVIA XR og disse hovedtelefoner ved hjælp af den trådløse sender WLA-NS7.  

Mand på sofa i en stue, der lytter til hovedtelefoner via en trådløs sender
360 Spatial Sound Personalizer

Med Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-appen får du en lydoplevelse, der er optimeret til dig. Appen registrerer og analyserer din øreform, så øretelefonerne kan skabe dit eget personlige rumlige lydfelt, når de er parret med BRAVIA XR TV'er.

WLA-NS7 trådløs sender med hovedtelefoner på et skab – tilsluttet et vægmonteret BRAVIA TV
Dolby Atmos-oplevelse

Med en Sony WLA-NS7 trådløs sender tilsluttet til et BRAVIA XR TV skaber dine hovedtelefoner den ideelle opsætning af fantomhøjttalere omkring dig, så du får en fantastisk Dolby Atmos-oplevelse. Bliv en del af scenen og føl, at du selv står midt i handlingen.

Artist_connection
Lyt til musik på demoafspilleren ved at downloade appen Artist Connection

Specifikationer og funktioner

Sæt farver på din dag med dejlig musik. Disse trådløse h.ear on 3 overhead-hovedtelefoner med støjreduktion fås i flere farvekombinationer, der passer perfekt til din stil. Nyd mere musik og mere komfort med lyd i høj kvalitet til underholdning i studie-kvalitet, digital støjreduktion med Dual Noise-sensorteknologi, Adaptive Sound Control til smart lytning og et slankere og mere lækkert design.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Digital støjreduktion og Ambient Sound-tilstand giver dig kontrol over, hvad du kan høre

  • Trådløs lyd i høj kvalitet med trådløs Bluetooth®-teknologi og LDAC™

  • Slank, let og komfortabel til lytning hele dagen

  • Finjuster din lyd med Sony | Headphones Connect-appen

DRIVERENHED
25 mm (dome-type)
DSEE HX
Ja
INDGANG(E)
Stereominijackstik
FREKVENSKURVE
5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)
FREKVENSKURVE (BLUETOOTH®-KOMMUNIKATION)
20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20 Hz - 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
FREKVENSKURVE (AKTIV BETJENING)
5 Hz - 40.000 Hz
PASSIV BETJENING
Ja
NFC
Ja
KABELLÆNGDE
Ca. 1,2 m
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger