HOVEDTELEFONER

WH-H910N h.ear on 3 Trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

WH-H910N

Billede af WH-H910N h.ear on 3 Trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

redorangegreenblueblack

Vejl. Udsalgspris

kr 2.400,00

(VAT)
Billeder af WH-H910N h.ear on 3 Trådløse hovedtelefoner med støjreduktion
Billeder af WH-H910N h.ear on 3 Trådløse hovedtelefoner med støjreduktion
Billeder af WH-H910N h.ear on 3 Trådløse hovedtelefoner med støjreduktion
Billeder af WH-H910N h.ear on 3 Trådløse hovedtelefoner med støjreduktion
Billeder af WH-H910N h.ear on 3 Trådløse hovedtelefoner med støjreduktion
Billeder af WH-H910N h.ear on 3 Trådløse hovedtelefoner med støjreduktion
Billeder af WH-H910N h.ear on 3 Trådløse hovedtelefoner med støjreduktion
Billeder af WH-H910N h.ear on 3 Trådløse hovedtelefoner med støjreduktion

Funktioner

Tofarvet design passer til din livsstil

Det nye h.ear-udvalg findes i fem forskellige tofarvede kombinationer, der kan passe til din livsstil. Med forskellige farver på hovedtelefon og ørepude kan du finde helt unik og individuelt look. Prøv dem med dit yndlingstøj eller tilbehør, og det hele virker bare – ubesværet harmoni.

Slank og elegant total komfort

Med superslanke ørepuder og en hovedbøjle af silikone, der sidder tæt til hovedet, har disse hovedtelefoner en perfekt pasform hele dagen. De er lette og kompakte og kan foldes sammen, når de ikke er i brug, så de er nemme at opbevare i et etui eller en taske.  

Dual Noise-sensorteknologi

To støjreducerende mikrofoner – én feed-forward og én feed-back – på hovedtelefonernes overflade opfanger flere omgivende lyde, uanset om det er støj i flyet, byens trafik eller snak på kontoret.

Adaptive Sound Control tilpasser sig automatisk til det, du laver

Sony | Headphones Connect-app tilbyder Adaptive Sound Control, en smart funktion, der automatisk registrerer, hvad du laver – for eksempel rejser, går eller venter – og dernæst justerer indstillingerne for omgivende lyd, så de passer til situationen. Du kan også tilpasse indstillingerne til dine præferencer.

Hurtig opmærksomhed giver dig mulighed for at chatte

Har du brug for en hurtig samtale? Hold hånden over berøringssensoren, og musikken dæmpes, mens lyden fra dine omgivelser bliver højere.

25 mm driverenhed

Små men kraftfulde 25 mm drivere med kraftigt afstivede domes og bløde uretankantmembraner, der modtager samme lydtryk som traditionelle 40mm drivere – ideelle til at gengive et fuldt frekvensområde fra lave beats til skyhøje vokaler.

Gennemført autentisk lyd

Nyd de fine nuancer i studiekvalitet med lyd i høj opløsning, som er bedre end CD-kvalitet. Kærlighed til musik forener hver eneste komponent, fra signal til højttaler, så det føles, som om kunstneren optræder lige foran dig. 

Bedre BLUETOOTH®-lyd 

LDAC sender omkring tre gange så mange data (ved den maksimale overførselshastighed på 990 kbps) som konventionel BLUETOOTH® trådløs lyd, hvilket gør det muligt at nyde højopløsningsindhold i en exceptionel kvalitet så tæt som muligt på den lyd man oplever med en dedikeret kabeltilslutning.

Opskaler digital musik med DSEE HX

Ved at gendanne de højfrekvenstoner, som går tabt ved komprimering, gengiver Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) dine digitale musikfiler med fyldig, naturlig lyd. 

Strøm hele dagen, hurtig opladning

Med en fantastisk batterilevetid på 35 timer får du strøm nok til selv lange ture ud i det blå. Og hvis du skal oplade i en fart, kan du få svarende til 2,5 timers opladning efter bare 10 minutter med den valgfri AC-adapter eller en anden USB-adapter i god kvalitet.

Bare sig det til Voice Assistant

Hold styr på dagen blot ved at spørge din assistent. Nyd underholdningen, opret forbindelse til vennerne, hent oplysninger, lyt til musik og meddelelser, lav påmindelser og mere.

Tryk for at springe over numre

Besvar telefonsamtaler, betjen musik og aktiver Google Assistant eller Siri – alt sammen ved hjælp af enkle betjeningstaster.

Finjuster indstillingerne via din telefon

Sony | Headphones Connect-appen gør det muligt at finjustere equalizer-indstillinger, vælge forudindstillinger for surroundlyd og meget mere.

Specifikationer
Sæt farver på din dag med dejlig musik. Disse trådløse h.ear on 3 overhead-hovedtelefoner med støjreduktion fås i flere farvekombinationer, der passer perfekt til din stil. Nyd mere musik og mere komfort med lyd i høj kvalitet til underholdning i studie-kvalitet, digital støjreduktion med Dual Noise-sensorteknologi, Adaptive Sound Control til smart lytning og et slankere og mere lækkert design.
  • Kompatibel med lyd i høj opløsning

  • Digital støjreduktion og Ambient Sound-tilstand giver dig kontrol over, hvad du kan høre

  • Trådløs lyd af høj kvalitet med BLUETOOTH®- og LDAC™-teknologi

  • Slank, let og komfortabel til lytning hele dagen

  • Finjuster din lyd med Sony | Headphones Connect-appen

Driverenhed
25 mm (dome-type)
DSEE HX
Ja
Indgang(e)
Stereominijackstik
Frekvenskurve
5 Hz - 40.000 Hz (JEITA)
Frekvenskurve (Bluetooth®-kommunikation)
20 Hz - 20.000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20 Hz - 40.000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
Frekvenskurve (aktiv betjening) 
5 Hz - 40.000 Hz
Passiv betjening
Ja
NFC
Ja
Ledningslængde
Ca. 1,2 m
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet