HOVEDTELEFONER

MDR-ZX330BT trådløse hovedtelefoner

MDR-ZX330BT
Billede af MDR-ZX330BT trådløse hovedtelefoner

Vejl. Udsalgspris

kr 750,00

(VAT)
Billeder af MDR-ZX330BT trådløse hovedtelefoner
Billeder af MDR-ZX330BT trådløse hovedtelefoner
Billeder af MDR-ZX330BT trådløse hovedtelefoner

Funktioner

Trådløs streaming med Bluetooth®

Trådløs streaming af dine yndlingsnumre med Bluetooth®. Par din smartphone eller tablet med disse Bluetooth®-aktiverede hovedtelefoner, og nyd din musik og betjen afspilningslister og lydstyrke direkte fra din enhed.

NFC One-touch til øjeblikkelig tilslutning

Med teknologien Near Field Communication (NFC) hører kompleks opsætning fortiden til. Hold blot dine valgte NFC-kompatible enheder hen mod N-mærket på kabinettet for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame indhold via Bluetooth. Ingen NFC? Intet problem. Du kan stadig oprette manuel forbindelse til Bluetooth vha. din enheds indstillingsmenu.

Hør det hele med 30 mm drivere

Hør flere af detaljerne i alle dine yndlingssange takket være 30 mm dome-drivere, som leverer dynamisk lyd fra kompakte og lette enheder.

Lyt i længere tid med 30 timers trådløs afspilning

Lad dine sange spille hele dagen. Et indbygget Li-ion-batteri leverer ca. 30 timers strøm (afhængigt af musikindstillingerne) og kan genoplades via USB. 

Hurtig opladning via USB

Hvorfor vente, når du kan lytte? Tilslut dine hovedtelefoner via det medfølgende USB-kabel, og få op til ti timers afspilning med kun én times opladning. MDR-ZX330BT hovedtelefonerne bliver fuldt opladet på ca. fire timer, så der er ingen grund til at vente.

Drejeligt og sammenklappeligt design gør det nemt at rejse

Tag disse hovedtelefoner med dig overalt. Et drejbart sammenfoldeligt design gør det let at opbevare dem, når de ikke er i brug, eller på rejsen. Ørekopperne kan drejes, så de ligger fladt, hvilket gør det nemt at pakke dem ned i en kuffert eller lægge dem i en taske.

Specifikationer

Dans, som om ingen kigger, med de trådløse MDR-ZX330BT Bluetooth®-hovedtelefoner. Tilslut til en valgt smartphone med one touch-lytning via NFC, og bevæg dig frit og nemt, uanset hvor du er, uden ledningsrod eller besvær. Bløde, polstrede ørepuder absorberer tryk, så du kan lytte i længere tid ad gangen.
  • Forenklet Bluetooth-opkobling med NFC one touch

  • 30 mm driverenhed

  • Op til 30 timers batterilevetid

  • Kan genoplades med USB, kabel medfølger

Driverenhed
30 mm, dome-type
Frekvenskurve
20 Hz-20.000 Hz
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet

Anmeldelser

Brugerne siger