HOVEDTELEFONER

MDR-ZX220BT trådløse hovedtelefoner

MDR-ZX220BT

Billede af MDR-ZX220BT trådløse hovedtelefoner

bluegrayblack

Vejl. Udsalgspris

kr 650,00

(VAT)
Billeder af MDR-ZX220BT trådløse hovedtelefoner
Billeder af MDR-ZX220BT trådløse hovedtelefoner
Billeder af MDR-ZX220BT trådløse hovedtelefoner
Billeder af MDR-ZX220BT trådløse hovedtelefoner
Billeder af MDR-ZX220BT trådløse hovedtelefoner

Funktioner

Trådløs streaming med Bluetooth®

Trådløs streaming af dine yndlingsnumre med Bluetooth®. Par din smartphone eller tablet med disse Bluetooth®-aktiverede hovedtelefoner, og nyd din musik og betjen afspilningslister og lydstyrke direkte fra din enhed.

NFC One-touch til øjeblikkelig tilslutning

Med teknologien Near Field Communication (NFC) hører kompleks opsætning fortiden til. Hold blot dine valgte NFC-kompatible enheder hen mod N-mærket på kabinettet for uden problemer at oprette forbindelse, og begynd derefter at streame indhold via Bluetooth. Ingen NFC? Intet problem. Du kan stadig oprette manuel forbindelse til Bluetooth vha. din enheds indstillingsmenu.

Hør det hele med 30 mm drivere

Hør flere af detaljerne i alle dine yndlingssange takket være 30 mm dome-drivere, som leverer dynamisk lyd fra kompakte og lette enheder.

Lyt i længere tid med 8 timers trådløs afspilning

Lad dine sange spille hele dagen. Et indbygget Li-ion-batteri leverer ca. otte timers strøm (afhængigt af musikindstillingerne) og kan genoplades via mikro-USB. 

En indbygget mikrofon til håndfri opkald

Modtag opkald, og giv stemmekommandoer – selv med telefonen i lommen eller tasken. Og med en mikrofon i høj kvalitet indbygget i ledningen kan du nemt foretage og besvare opkald fra din smartphone.

Drejeligt og sammenklappeligt design gør det nemt at rejse

Tag disse hovedtelefoner med dig overalt. Et drejbart sammenfoldeligt design gør det let at opbevare dem, når de ikke er i brug, eller på rejsen. Ørekopperne kan drejes, så de ligger fladt, hvilket gør det nemt at pakke dem ned i en kuffert eller lægge dem i en taske.

Specifikationer
  • Forenklet Bluetooth-opkobling med NFC one touch

  • 30 mm driverenhed

  • Afspilningstid på op til 8 timer

  • Kan genoplades med USB, kabel medfølger

Frekvenskurve
20 Hz-20.000 Hz
Det er vigtigt for Sony ikke blot at tilbyde produkter, tjenester og indhold, der giver spændende oplevelser, men også at arbejde hen mod vores mål om en nulpåvirkning af miljøet i alle vores forretningsaktiviteter Få mere at vide om Sony og miljøet